NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 681
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Darts
19 feliratkozó
több mint 11 éve
Én imádom Taylort mert a valaha volt legjobb és emberileg sincs vele gond, de sztem azért is fontolgatja a visszavonulást, mert úgy érzi hogy a versenyhelyzet ezt hozza ki belőle és nem akarja tovább csinálni.Egy erős kézfogás miatt balhézni is elég nagy hülyeség, ha tényleg azért volt.BMGaz kemény: www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/phil-taylor-a-ma-esti-lesz-az-utolso-tanc-2203845NewmanSajnálnám, ha így lenne. Hülyeségnek érzem, mert Lewis is mindenkinek beugatott már kétszeres világbajnokként (az igaz hogy rühelli is a fél világ), de hogy emiatt visszavonulni...berger90
több mint 11 éve
bmg
2 681
Egy erős kézfogás miatt balhézni is elég nagy hülyeség, ha tényleg azért volt.az kemény: www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/phil-taylor-a-ma-esti-lesz-az-utolso-tanc-2203845NewmanSajnálnám, ha így lenne. Hülyeségnek érzem, mert Lewis is mindenkinek beugatott már kétszeres világbajnokként (az igaz hogy rühelli is a fél világ), de hogy emiatt visszavonulni...berger90
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
az kemény: www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/phil-taylor-a-ma-esti-lesz-az-utolso-tanc-2203845NewmanSajnálnám, ha így lenne. Hülyeségnek érzem, mert Lewis is mindenkinek beugatott már kétszeres világbajnokként (az igaz hogy rühelli is a fél világ), de hogy emiatt visszavonulni...
Mindig jövőre
több mint 11 éve
az kemény: www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/phil-taylor-a-ma-esti-lesz-az-utolso-tanc-2203845
több mint 11 éve
Hm.... sportgeza.hu/sport/2012/12/31/hozongessel_valaszolt_a_vesztes_gratulaciojara/
Mivel Barneyt nagyon bírom ( igaz, Taylorral sincs bajom ) remélem van Gerven behúzza a döntőt. Hatalmas formában van, Taylor szerintem csak a rookie mistakben bízhat.
több mint 11 éve
szerintem az ilyenek miatt rohanok el holnap délelőtt a teszkóba egy Darts tábláért.shawnkaRemélem voltál, mert pont akciósan van Harrows. Itt a váciban majdnem féláron adták. 4990,-
több mint 11 éve
Fél órára van tőlem, de lehet benézek 😀túl van tárgyalva. január 3. 19:00 Noiret! 😀shawnkaÁmen.Irány a kocsma!Kennynem véletlenül durrantottam be tegnap az ingyen házibajnokság lehetőségét 😀 jó móka lenne, és még sör is fogyna!shawnkaLelki szemeim előtt látom, hogy ebben a topikban alakul meg a következő nagy darts generáció. 😀NewmanNekünk itt a kerületben kb 5 utcára van,lehet lenézek megnézem milyenKennyÉn még azon is gondolkoztam, hogy elkezdek dartsozni, csak az a baj, hogy Debrecenben nem igazán tudok semmilyen profi egyesületről. (shawnkanak kivételes kutatási módszerei lehetnek, ha megtalált face-en 😀 )Newmankét pillanat és adom a klubhelyek listáját 😀
itt is van: magyardarts.hu/index.php?option=com_wrapper&Itemid=72shawnka
több mint 11 éve
kaszo találta, nem leszek semmi jónak az elrontója 😊sport.vatera.hu/jateksportok/darts/dart_tabla_unicorn_eclipse_pro_1692748934.html
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=z24vPWKr9XUItt van magyarul is. (bár a következő kör nincs benne sajnos)
gyönyörKenny
több mint 11 éve
akkor már ha táblaválasztás előtt álltok 😀lehet, hogy alap, de azért jótanács: csövitáblák helyett tessék szizál alapút (sisal kender) venni, az nem lesz tele lyukakkal 10 parti után. nekem Winmau Blade 3 van, ezek az "újabb" technikák annyiból jobbak, hogy a mezőket elválasztó drótháló ki van élezve rajta, és így sokkal kevésbé pattan ki a nyíl belőle, még ha azt is találod el, sokszor bevezeti a táblába (azért nyilván így is van kipattanás). van már újabb változat is, a 4-es most kerül annyiba, mint amennyiért én vettem anno a 3-ast (~12k), kicsit többért vannak még vékonyabbak, Unicorn pl., de biztos a többi gyártónál is, csak azokat nem ismerem 😀
nyilam nekem 21 grammos Harrows Club Steeltip van, beugró nyílnak ajánlom, aztán meg ha játszogattok többfélvel idővel, úgyis kialakul mindenkinek egyénileg, hogy könnyebb vagy nehezebb nyilakkal érzi jobban a táblát, meg hogy milyen toll illik a stílusához, szerintem ez kezdőknek elég jó alapot nyújt, nem is drága.
több mint 11 éve
Kár h Barney későn ébredt, de így is nagy meccs volt. A döntőben hajrá MvG!
több mint 11 éve
Behúzta az öreg, de ez a balhé ez gáz.
több mint 11 éve
Vége, de nagy meccs lett belőle.Taylor-van Gerwen, másnaposan, durva lesz... 😀
több mint 11 éve
Taylor haragszik a 3 bull miatt látszik rajta.Mit fog kapni a hollandoktól a döntőben.
GYERÜNK KOPASZ.
több mint 11 éve
Taylor nagyon elgerwenezi a kiszállóit.Milyen hangulat lenne egy holand házidöntőn..
előtte Taylornak drukkoltam, de Barney annyira szimpatikusan játszik, hogy mindkettőnek örülnék már 😊shawnka
több mint 11 éve
Taylor nagyon elgerwenezi a kiszállóit.előtte Taylornak drukkoltam, de Barney annyira szimpatikusan játszik, hogy mindkettőnek örülnék már 😊
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Esküszöm mint 2007-ben, ott szarakodtak ennyit éppen ők. 😀 Beszarás
Mindig jövőre
több mint 11 éve
kezdenek beindulni a srácok, így tovább 😀
több mint 11 éve
Holy .... ez mi volt.És utána 43-at dob, uhh.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)