Darts
20 feliratkozó
több mint 11 éve
most meg a dupla1-el szórakoznak 😀😀Dexxter TailorBarney átlagát hoztuk Markóval pár hete.
több mint 11 éve
most meg a dupla1-el szórakoznak 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
De nem egy időben két meccs..... kibírnánk La Liga vagy nem tudom, mi nélkül ami miatt egyikre ne férne beAzzal már szembesültetek, hogy a döntő a Sport M-n lesz???? WTFdandeja, mert nfl lesz vasárnap 😛Dexxter Tailor
több mint 11 éve
de legalább a Sport2-re tették volnaAzzal már szembesültetek, hogy a döntő a Sport M-n lesz???? WTFdandeja, mert nfl lesz vasárnap 😛Dexxter Tailor
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Azzal már szembesültetek, hogy a döntő a Sport M-n lesz???? WTFdandeja, mert nfl lesz vasárnap 😛

Don't blink!
több mint 11 éve
Azzal már szembesültetek, hogy a döntő a Sport M-n lesz???? WTF
több mint 11 éve
Nem tavaly volt?Életem első kilenc nyilasa amit élőben láttam... 😊peachsose késő elkezdeni, látjátok?
kár hogy nem két éve láttátok van gerwent, két milliméter hiányzott a back-to-back 9 darterhezberger90
Ja, de nálunk elég simán kiszállni. 😉106,57-es átlag pff.....Farkymi azért jobbat tolunk a PL-benDexxter Tailor
több mint 11 éve
Hát nem egy Taylor az biztos 😀Barney amúgy nagyon szimpatikus csóka, úgy örült Lewis 9 nyilasának, mintha ő dobta volna 😊MirrMurrkb az egyetlen úriember a profi dartsban.berger90
több mint 11 éve
Barney amúgy nagyon szimpatikus csóka, úgy örült Lewis 9 nyilasának, mintha ő dobta volna 😊MirrMurrkb az egyetlen úriember a profi dartsban.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Barney amúgy nagyon szimpatikus csóka, úgy örült Lewis 9 nyilasának, mintha ő dobta volna 😊
több mint 11 éve
kibaszott nagyot megy Lewis ezen a vébén, nem tudom ki képes megállítaniberger90Nagy a különbség kettejük között, de még ezt a meccset se nyerte meg...
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
hogyne, három meccsen összesen106,57-es átlag pff.....Farkymi azért jobbat tolunk a PL-benDexxter Tailor
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Életem első kilenc nyilasa amit élőben láttam... 😊peachsose késő elkezdeni, látjátok?
kár hogy nem két éve láttátok van gerwent, két milliméter hiányzott a back-to-back 9 darterhez
Mindig jövőre
több mint 11 éve
106,57-es átlag pff.....Farkymi azért jobbat tolunk a PL-ben

Don't blink!
több mint 11 éve
106,57-es átlag pff.....
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Életem első kilenc nyilasa amit élőben láttam... 😊peachNekem is 😀
több mint 11 éve
Életem első kilenc nyilasa amit élőben láttam... 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Tavaly van Gerwen 9 nyilasra majdnem visszadobta.
több mint 11 éve
Gerwen nem megy tovább Thornron ellen csak szólok 😀Remélem senki.csak fél szemmel nézem, a csajom szólt, hogy nézzem már, me ez csúnya lesz 😀Taylor? 😀MirrMurr
kibaszott nagyot megy Lewis ezen a vébén, nem tudom ki képes megállítaniberger90
De Taylor vagy vanGerwen meg fogja..Sobri Jóska
több mint 11 éve
Remélem senki.csak fél szemmel nézem, a csajom szólt, hogy nézzem már, me ez csúnya lesz 😀Taylor? 😀MirrMurr
kibaszott nagyot megy Lewis ezen a vébén, nem tudom ki képes megállítaniberger90
De Taylor vagy vanGerwen meg fogja..
több mint 11 éve
csak fél szemmel nézem, a csajom szólt, hogy nézzem már, me ez csúnya lesz 😀Taylor? 😀
több mint 11 éve
csak fél szemmel nézem, a csajom szólt, hogy nézzem már, me ez csúnya lesz 😀kibaszott nagyot megy Lewis ezen a vébén, nem tudom ki képes megállítani
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Hooooly shit!!! Barney is csak röhög 😀NewmanÖsszeölelkezve mennek le 😀
több mint 11 éve
jó kezdés 😊

Don't blink!