Darts
19 feliratkozó
1 hónapja
Ki nyeri?#4 Luke Littler: Bálesz, bergerdani, bogjosi, Bruschi85, Gorcsev, Kampman, kishaszi, Löfli, Matthew99, Padrinaggio, Pep71, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb - !VILÁGBAJNOK!
Ki nyerje?
#4 Luke Littler: Matthew99, Sobri Jóska. ThunderNFL - !VILÁGBAJNOK!
Menetrend: DÖNTŐ - Péntek este 21:10
#4 LUKE LITTLER 7-3 #3 MICHAEL VAN GERWEN
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 12 éve
😕 😕Nagy meccs volt. (kár, hogy a felét nem láttam)
Most viszont megint gyerünk van Gerwen, Lewist még kevésbé szeretem, mint a hollandot. 😀
több mint 12 éve
lehet hogy sörhasú a fele brigád, de fejben brutálisan ott kell lenni !!
több mint 12 éve
Gyerünk Wes!!! (neki szurkolok amúgy, remélem behúzza az egészet 😀 )Persze, hogy most break-eli Wade... 😕
több mint 12 éve
meghajlok Newton előtt, nagyon durva mélységből jött vissza.
több mint 12 éve
nem néztem idáig soha ezt a sportot, de az egy fordulóval előtti Whitlock meccs berántott. ki is választottam kedvencnek a Varázslót, nyilván ezért hullott ki 😀ezt nagyon ajánlom megtekintésre! 2007 döntő!
innentől a Taylor-Lewis döntőért fogok szurkolni.shawnka
Taylor vs. Barnevald!jó hosszú ( 17 részre van szedve )
ha mást nem az utolsó párat mindenképp!
www.youtube.com/playlist?list=PL1D5C285665027C84
több mint 12 éve
nem néztem idáig soha ezt a sportot, de az egy fordulóval előtti Whitlock meccs berántott. ki is választottam kedvencnek a Varázslót, nyilván ezért hullott ki 😀innentől a Taylor-Lewis döntőért fogok szurkolni.
több mint 12 éve
ez zseniális!Aki még nem látta volna, itt van magyar kommentárral, óriási 😊NewmanJa, Winstanley fasza volt 😊JakehomerMost meg dob egy 9 nyilast, baszki de durva. 😀Newman
nem tudom mi lett a meccs vége, de el tudom képzelni hogy egy ilyen úgy kizökkenti hogy bukta a vége...
ma este sem rossz, de a Barnevald vs. Taylort már nagyon várom!!
több mint 12 éve
Nicol90
1
Sziasztok!Én is nézem a közvetítéseket és tegnap előtt van Gerwen alatt hallottam egy jó kis gitáros számot és az istenért sem találom....tudna nekem valaki segíteni?Köszi
több mint 12 éve
Ok köszi akkor majd 8 kor megtudom miután megnéztem Guardiola első BL győzelmét 😛Miként néz ki most a negyeddöntő párosítása?dandeMég van hátra egy Wes Newton-James Wade, meg egy Adrian Lewis-Michael van Gerwen meccs.Newman
több mint 12 éve
Miként néz ki most a negyeddöntő párosítása?dandeMég van hátra egy Wes Newton-James Wade, meg egy Adrian Lewis-Michael van Gerwen meccs.
több mint 12 éve
Miként néz ki most a negyeddöntő párosítása?
több mint 12 éve
Barney beteg módon játszik és utána lenyilatkozza, hogy szeretne Taylor ellen játszani, mert nem fél tőle 😊
több mint 12 éve
Barneveld nagyon simán kicsapta Whitlockot, 5-1-re...
több mint 12 éve
És ami a durva, hogy van der Voort 181-en volt, vagyis abban a legben 6ból ötször ő is T20-at dobott.
több mint 12 éve
Aki még nem látta volna, itt van magyar kommentárral, óriási 😊 :Ja, Winstanley fasza volt 😊JakehomerMost meg dob egy 9 nyilast, baszki de durva. 😀Newman
több mint 12 éve
Ha tudja tartani ezt a formát, akkor nem hiszem, hogy megállítja valaki.A tizeniksz évvel ezelötti Phil Taylort idézi, koncentráltságban, elszántságban egyaránt, PT hengerelt így még a régi szép időkben, volt ennyire ellenállhatatlan.
Azért érdekes megnézni az elmúlt pár évében mennyit változott 😊
több mint 12 éve
Aztak*rva....van Gerwen 35, azaz 35 perc alatt húzta be 0-2-ről a game-et, beteg a pali. 😀
több mint 12 éve
Ez a Wright nevezetű komoly, hogy így néz ki? Atyaég...Azért 2-0-ra megy van Gerwen ellen.... 😀 (nem túl gyakori, de lehet most inkább a hollandnak szurkolok)
több mint 12 éve
Csak én éreztem túlzásnak ezt, hogy a kommentátorok ennyire szurkoltak Winstanleynek?SchleckNem, kicsit túlzó volt, mondjuk ez a 9 nyilasnak és az ő sportkonnetátori történelmükek köszönhető. Azért még belefért mert bár szurkoltak neki, a hollandot is nagyon tiszteségesen magasztalták.
több mint 12 éve
Csak én éreztem túlzásnak ezt, hogy a kommentátorok ennyire szurkoltak Winstanleynek?
több mint 12 éve
Hát ezt Wonstanley bukta inkább el ennyi hibát.
több mint 12 éve
következő legben úgy remegett a keze akkora 1est dobott első nyíllal mint a ház 😀 majdnem 18as lett belőleJa, Winstanley fasza volt 😊JakehomerMost meg dob egy 9 nyilast, baszki de durva. 😀Newman
több mint 12 éve
Ja, Winstanley fasza volt 😊JakehomerMost meg dob egy 9 nyilast, baszki de durva. 😀
több mint 12 éve
Lewis eddig harmatgyenge, ráadásul vagy 5 nyila ki is jött a táblából.(btw, nekem ezek a fiatalabb játékosok rohadt antipatikusak, Wadet leszámítva mondjuk)