Darts
20 feliratkozó
több mint 11 éve
Whitlock kiesése sokkolt, nagyon szomorú vagyok. Így választanom kellett mást, akinek szurkolhatok.
több mint 11 éve
Szvsz pipenál nincs borzasztóbb...peachPipe tempósan, ütemben dob, csak lassan.
De ez a Kirchner az első nyíl elött lemodellezte a dobást üresben, majd effektíve tanakodott az utolsó dobás elött, mindenféle ütem nélkül, akár fél percen át.
Pipe Villám Will hozzá képest.
több mint 11 éve
Szvsz pipenál nincs borzasztóbb...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Sose gondltam volna, hogy van ember, aki Igornál lassabban dob.Van. Úgy hívják Scott Kirchner.
Hála az égnek kiesett a gyíkba.
Nézni rossz volt...
több mint 11 éve
na akkor itt is az első meglepetés
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Azért ez sem semmi, hajrá Ali!!!!www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/sznuker-a-hererak-utan-a-tudorakot-is-legyozte-ali-carter-2383727
több mint 11 éve
Amúgy én Newtonnak szurkoltam, nem őt jelöltem meg, mint lehetséges győztese a VB-nek, 2 különböző dolog (de mindegy :p )NewmanAkkor jelölj meg valakit.
több mint 11 éve
Amúgy én Newtonnak szurkoltam, nem őt jelöltem meg, mint lehetséges győztese a VB-nek, 2 különböző dolog (de mindegy :p )
több mint 11 éve
Anderson: Igor, LöfliA.Lewis: Peach
Taylor: berger90, Farky
van Gerwen: Sobri Jóska, valakis
több mint 11 éve
Ja és hajrá Newton! 😊Nem túl hosszú volt ez a menet... 😀
Akkor innentől hajrá Varázsló! 😀
több mint 11 éve
Ki a francot érdekel a soccer vb, amikor van darts vb is? Legjobb! 😊
több mint 11 éve
Nekem is Lewis az egyik favoritom, de nem mondhatok mást, mint hogy: The Power
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Taylor: berger90
van Gerwen: Sobri Jóska, valakis
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
van Gerwen: Sobri Jóska

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Anderson: IgorA.Lewis: Peach
van Gerwen: Sobri Jóska
több mint 11 éve
Na, mondok en is meglepit.Gary Anderson.
Tavaly is megszorongatta MVG-t, es iden meg jobb formaban van.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
van Gerwen.Sobri Jóskameglepetés: adrian lewis
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
szervezhettünk volna fantasy-t. 😀berger90Igazából egy tippjáték félét tolhatnánk
több mint 11 éve
Kezdődhetne márszervezhettünk volna fantasy-t. 😀
Farky
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Kezdődhetne már
több mint 11 éve
persze. de attól még az első 😊Ronnie majdnem csinált egy tökéletes choke-ot (9-4-ről elveszteni a UK Championshipet úgy, hogy 9-8, 59-0-ra ment), de aztán valahogy mégiscsak sikerült.mert törött (repedt?) bokával játszott ha jól tudomkaszo
és nem mellesleg valószínűleg ő az első profi játékos, aki edzőcipőben nyert nagy tornát.slowmotion
több mint 11 éve
Ronnie majdnem csinált egy tökéletes choke-ot (9-4-ről elveszteni a UK Championshipet úgy, hogy 9-8, 59-0-ra ment), de aztán valahogy mégiscsak sikerült.mert törött (repedt?) bokával játszott ha jól tudom
és nem mellesleg valószínűleg ő az első profi játékos, aki edzőcipőben nyert nagy tornát.slowmotion