Darts

20 feliratkozó

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 224 — No one likes us, cause no one like us
Nem úgy nézett ki az interjú alatt, mint aki szetesne.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 269 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szeretem Ronnie-t nagyon, de Selby bőven megérdemelte már, még ha nem is a legjobb játékával hozta a döntőt. Ebdont pedig hozzá mérni háát azért.... Selby klasszisokkal élvezhetőbben játszik még saftey játékot is. Úgyhogy jó helyre került a kupa, legalább Roonnie is motivált lesz jövőre, hogy visszaszerezze a címet, vagy teljesen és végleg szétesik 😛
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Selby bmeg Peter Ebdon 2.0 eaglesmcnabb
Azért ez barokkos túlzás. Ha elfelejtetted volna, hogy milyen az Ebdon-snooker, akkor nézd meg újra az Dott-Ebdon döntőt.😛 😀
Nem volt az igazi Selby, de Ronnie ma a pár évvel ezelőtti ideges, bizonytalan, hergelhető önmagát idézte. Ez ellen pedig Selby makacs, akkor sem adom meg magam hozzáállása és erős átlagos formája (ezen belül a valóban kiemelkedő safety játéka) bőven elég volt (11-4-re legyalulta ma!).

Három-négy éve egy lyukas garas-t nem adtam volna, hogy Ronnie három VB döntőt játszik egymás után, amelyekből kettőt meg is nyer. Hál'istennek jó a pszichológusa, fejben összerakta. Jól menedzselik azóta az idényeit; remélem, jövőre tényleg megnyeri a hatodikat.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 224 — No one likes us, cause no one like us
Ronnie a zseniális ütéseket remekül kombinálta a szarokkal framen belül, el is bukott. Selby meg kiváló safety játékot játszott, teljesen megérdemelten nyert, de azért látszik, hogy Ronnie jó formában szétkapta volna őt is.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 599 — Dolphins fan
És Selby a világbajnok!
Valami fantasztikus nagy lökéseket produkált a mai napon Selby. Ronnie meg teljesen szétesett ma, rengeteg rossz lökése volt (akár egy frame-en belül is, ami rá nem nagyon jellemző). A tegnapi formáját nem tudta átmenteni, plusz Selby jól játszott.
Megérdemelte Selby.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 099 — je suis poloska
Selby bmeg Peter Ebdon 2.0 de utálom az ilyen snookert.
Majd jövőre Ronnie! Saját magadat verted meg idén

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Hoppá Selby fordított!
Ronnie feltűnően sokat hibázik, Selby meg ideges. Így kialakult egy jó kis párharc.
7-10-ről most 12-11 Selbynek. A harmadik szakaszt elaludta Ronnie.
Hosszú lesz a mai este. 😀

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Na akkor jöjjön a döntő.
Selby már játszott döntőt még "teljefes szájúként" 2007-ben. Ügyes gyerek de elég rapszodikusan játszik. Hol hoz egy 6-0 sorozatot, hol veszít egy 0-7-es sorozatot. Bár ez már egyre kevesebbszer fordul elő vele, és Ronnie ellen a pozitív része nem biztos, hogy sikerülni fog.
A világelső megverése nagy fegyvertény volt és igen szorosra sikeredett a meccs.

Selby 21 döntőt játszott eddig (ranglistás, nem ranglistás és egyéb fontos torna összesítve), melyből csak hetet sikerült megnyernie. A végén mindig megremeg. Tud jó szakaszokat hozni, de hosszútávon nem. Egy idő után csökken a koncentrációja, de már sokat fejlődött. Csak vegyük a 2007-es döntőt, ahol 10-4-ről feljött 14-13-ra, de az utolsó négyet elbukta. De az már rég volt, azóta sokat fejlődött.

Én Ronnie győzelmére tippelek, de szoros lesz.

több mint 11 éve
Farky Indianapolis Colts 8 503 — ℧
Robertson meg is lökte a 100.-at

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 663 — Panthers fan
Ezeken a szoros meccseken mindig újra és újra bebizonyosodik az alaptétel: When the going gets tough, the tough gets going.

Murphy lealázását pedig kimondottan jól esett látni :p

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Nagyon sajnálom Dale-t. Hawkins 11-5 után "elaludt", és a walesi megfordította (!) a meccset.
De sajnos időben felébredt Csipkerózsika álmából Hawkins és behúzta az utolsó kettőt.
Na itt már nincs probléma az idegekkel.

több mint 11 éve
Jól van Trump vezet 5-1-re az auszi ellen!
Nagyon lesajnálták a meccs előtt (mondjuk van benne valami, mert a 100-as brake közelében sem volt Day ellen), de remélem behúzza.
Robertson meg hajt a 100. 100-as brake-re idén.danyly
az mondjuk halál komoly volt, hogy Robertson a nyolcaddöntő utolsó két frame-jében mindkétszer 100 előtt fejezte be a brake-et egy-egy flipperes lökettel...slowmotion
Igen azt írni is akartam, csak elfelejtettem.
Ezért gondoltam azt, hogy fejben mintha egy kicsit kiengedett volna és Trump ellen nem ő lesz az esélyes.
Eddig ugye látjuk, hogy Trump jobban áll. És remélem nyerni is fog.

Ronnie közben alázott, és a skót is kipukkadt.danyly
az elődöntőben meg (ha Dale nem fordítja meg) összejöhet a tavalyi döntő visszavágója.slowmotion
Mit csinál Dale, te jó ég!
Közben sajnos Robertson észhez tért. De most elrontotta a feketét. Nem bírja a nyomást úgy tűnik. Így nem lehet nyerni egy ilyen nagy tornát. 9-6 Trump-nak, 8-7 helyett. Nem mindegy.

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 228 — Cowboys fan
Nagyon lesajnálták a meccs előtt (mondjuk van benne valami, mert a 100-as brake közelében sem volt Day ellen), de remélem behúzza.
az mondjuk halál komoly volt, hogy Robertson a nyolcaddöntő utolsó két frame-jében mindkétszer 100 előtt fejezte be a brake-et egy-egy flipperes lökettel...slowmotion
Ezért gondoltam azt, hogy fejben mintha egy kicsit kiengedett volna és Trump ellen nem ő lesz az esélyes.

Ronnie közben alázott, és a skót is kipukkadt.danyly
az elődöntőben meg (ha Dale nem fordítja meg) összejöhet a tavalyi döntő visszavágója.
több mint 11 éve

Ronnie közben alázott, és a skót is kipukkadt.

több mint 11 éve
az mondjuk halál komoly volt, hogy Robertson a nyolcaddöntő utolsó két frame-jében mindkétszer 100 előtt fejezte be a brake-et egy-egy flipperes lökettel...
több mint 11 éve
Robertson meg hajt a 100. 100-as brake-re idén.

több mint 11 éve
Nem semmi csávó ez a McManus: sorozatban a harmadik ex-világbajnokot verik ki! Most Doherty volt "terítéken".
Selby ellen sem tartom esélytelennek, mert ahogy elnézegettem a Carter elleni meccsét, volt hiba bőven, bár a safety-k jól mentek neki. Búzás Gábor mondjuk ezt nem találta el (ő Carterre tippelt).

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 050 — #NoStress
azé' Ronnie jól megnyomta a végét, utolsó szakaszt utolsó felében nyomott egy 4-0-t, egy frame-es hibahatár mellett, 9-11-ről 13-11-re... de akkor mit csinált eddig?slowmotion
Ráért...

több mint 11 éve
azé' Ronnie jól megnyomta a végét, utolsó szakaszt utolsó felében nyomott egy 4-0-t, egy frame-es hibahatár mellett, 9-11-ről 13-11-re... de akkor mit csinált eddig?
több mint 11 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 459 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
tegnapi Thornton vs Wright PL meccs, 100 feletti átlaggal, óriási clutch kiszállókkal, valamint hatalmas chokerkedéssel:
 www.youtube.com/watch?v=jT5xJ7JPAGg

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Közben megy a Trump meccs is (egyik kedvenc játékosom). Sajnos idén nincs nagy formában, csak egy ranglista verseny elődöntője van. Megizzad nagyon a selejtezős Ford ellen.

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 540 — rabszolga
Nah 7végén elmagyaráztak nagyjából a snooker szabályait. Így már nem tartom unalmasnak. 😀 Meg érdekes az egész, hogy visszarakják, megint próbálkozhat. Selby-White meccs első felét láttam életemben először. Selbynek nem szurkolok, mert antipatikus volt. Tetszett, amikor White szopatta a snookereivel az elején. 😀
Majd, ha néha elkapok egy-egy meccset, akkor nézni fogom. 😊
több mint 11 éve
Nem lesz Ding - Ronnie elődöntő, mert a kínai kiesett! A világranglista 73. Wasley kiverte egy igen szoros kis meccsen. Na ezt azért nem gondoltam volna.

Van csillaghullás rendesen: McManus "perceken" belül (nagyon hosszú frame-ket tolnak) veri a négyszeres világbajnok Higgins-t. És ő verte ki a kétszeres világbajnok Mark J. Williams-t a selejtezőben! Ahogy ezt a 13. frame.et megoldotta McManus, csodálatos. Hét piros az alsó szektorban és mindent letette (egy pár szép vonatozással).
Így biztos lesz nem angol játékos a negyeddöntőben.

több mint 11 éve
Közben már javában zajlik a snooker vb.
Ding idén nagy formában van (nyerte többek között a Sanghaj Masters-t, a China Open-t és a German Masters-t), így én egy Ronnie - Ding döntőt tippelnék.
Szerk.: bocsánat, nem találkozhatnak csak az elődöntőben. Mindegy az így is nagy meccs lenne.

Mark J. Williams meg meglepetésre már a kvaliban elbukott, így őt sajnos nem láthatjuk játszani a főtáblán.danyly
úúúú, Snooker-vb, könnyeket csal a szemembe.
négy évvel ezelőtt két munkahely között voltam éppen áprilisban, és napközben semmi értelmes műsor nem volt a Eurosport közvetítésén kívül...
és persze a döntőt sem tudtam végignézni, mert még "munkanélküliek" számára is durva későn fejeződött be, legalábbis asszem ez volt az (úgy hajnali egy után, fél kettő körül)
több mint 11 éve
Közben már javában zajlik a snooker vb.
Ding idén nagy formában van (nyerte többek között a Sanghaj Masters-t, a China Open-t és a German Masters-t), így én egy Ronnie - Ding döntőt tippelnék.
Szerk.: bocsánat, nem találkozhatnak csak az elődöntőben. Mindegy az így is nagy meccs lenne.

Mark J. Williams meg meglepetésre már a kvaliban elbukott, így őt sajnos nem láthatjuk játszani a főtáblán.