Darts
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Nakamura valami háromlépéses mattpozícióból került a vereség szélére Carlsen ellen, mondjuk Lékó se látta a győztes kombinációt 😊www.zurich-cc.com/games.html
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
12 másodperc alatt? 😊Nem minden idők legizgalmasabb schnell-partija:Ebben mondjuk nem értem mi a nagy szám. Bármilyen profi elver egy amatőrt tök mindegy milyen okos.Toca
sportgeza.hu/sakk/2014/01/25/a_sakkvilagbajnok_lenyomta_a_milliardost/Sobri Jóska
Egyébként az az érdekes, hogy ilyen időfórban az amatőrnek nem kell kapkodnia, bár a profi kirakja "vakon" a megnyitást, de ha nincs matt, kell 50-60 lépés, hogy végetérjen a parti, arra meg nem elég digitális órával a 30 másodperc. Gates nem gondolkodott, csak belehúzott párat, és már vége is volt. Én schnelleztem magyar nagymesterekkel (Almási, Czebe, stb.), ki is kaptam általában, de azért nem 10 lépésben. És ha nyertem, akkor azért, mert le tudtam ejteni. (1:3, 1:5-ben)
több mint 12 éve
este hétkor megyünk dartsozni páran innét, aki érzi magában az erőt, az kocogjon lefelé.Akadémia presszó, Nagyvárad tér.
több mint 12 éve
Nem minden idők legizgalmasabb schnell-partija:Ebben mondjuk nem értem mi a nagy szám. Bármilyen profi elver egy amatőrt tök mindegy milyen okos.
sportgeza.hu/sakk/2014/01/25/a_sakkvilagbajnok_lenyomta_a_milliardost/Sobri Jóska
több mint 12 éve
Nem minden idők legizgalmasabb schnell-partija:sportgeza.hu/sakk/2014/01/25/a_sakkvilagbajnok_lenyomta_a_milliardost/
több mint 12 éve
Á nem tudjátok ti mi a jó XBOX kinect-n kell ezt játszani 😉 😛
több mint 12 éve
én is beszereztem végre egy steel táblátlegjobb mikor nagyban tárgyaljuk, hogy hogy kéne kiszállni 120+-as kiszállókról, amikor persze tök esélytelen, de azért poén 😀
néha-néha megvillan a zsenim, 37-ről kiszálltam 2 nyíllal (15, d11), de ez olyan ~10000 nyilanta fordul elő 😀
több mint 12 éve
a sportklub adni fogja a PDC Premier League-et (sajnos a bowl.hu-ét nem 😕 ), már alig várom a színvonalas közvetítéstDexxter TailorNekem is ez ugrott be, hogy Léderer vagy Horti nem gyengén fog fájni.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
a sportklub adni fogja a PDC Premier League-et (sajnos a bowl.hu-ét nem 😕 ), már alig várom a színvonalas közvetítést

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
köszi szépen! 😊pesten van olyan dartsbolt, ahol vásárlás előtt ki lehet próbálni a nyilakat?Dexxter TailorÉn a Novo Parts-ba szoktam járni (Pólus center). Amikor ott vettem a nyilakat, kipróbálhattam előtte.H_Marko

Don't blink!
több mint 12 éve
pesten van olyan dartsbolt, ahol vásárlás előtt ki lehet próbálni a nyilakat?Dexxter TailorÉn a Novo Parts-ba szoktam járni (Pólus center). Amikor ott vettem a nyilakat, kipróbálhattam előtte.
több mint 12 éve
pesten van olyan dartsbolt, ahol vásárlás előtt ki lehet próbálni a nyilakat?

Don't blink!
több mint 12 éve
az az érzés, amikor ezt mindet láttam 😀
több mint 12 éve
Meg akadálypályás kutya verseny, ill frizbi után melyik kutya ugrik messzebbre a vìz felett.... 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Viszont az eurosporton volt már favágóverseny és hot-dogevő is.Sobri Jóskacsocsóról nem is beszélve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Viszont az eurosporton volt már favágóverseny és hot-dogevő is.
több mint 12 éve
az eurosporton ti latatok mar ko papir ollo musort?beszaras volt!ZoliMPalap 😀 😀
mondjuk sporttv-ről azért hiányzik a mézbirkózás... 😊
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 501
az eurosporton ti latatok mar ko papir ollo musort?beszaras volt!
több mint 12 éve
Múltkor a 4.kiemelt csaj tolt egy 12 nyilat, kár hogy a dupla 20-ra 😀Eurosporton női dartsot, bírtam kemény fél percig. Azt hiszem túlteljesítettem. 😊Newmana múltkor én is belefutottam egyszer, kegyetlen 😀kaszo
több mint 12 éve
Eurosporton női dartsot, bírtam kemény fél percig. Azt hiszem túlteljesítettem. 😊Newmana múltkor én is belefutottam egyszer, kegyetlen 😀
több mint 12 éve
Eurosporton női dartsot, bírtam kemény fél percig. Azt hiszem túlteljesítettem. 😊
több mint 12 éve
Az cool pedig már kerestem sok helyen 😀PL topiccal amúgy mi van mert számomra 1 hete nem elérhető 😕Csak áttették máshova: bowl.hu/forum/kozosseg/bowlhu_darts_plSchleck
Mondjuk írhattam volna hamarabb is, ha már elindultam akkor thats lifeToca
több mint 12 éve
PL topiccal amúgy mi van mert számomra 1 hete nem elérhető 😕Csak áttették máshova:
Mondjuk írhattam volna hamarabb is, ha már elindultam akkor thats lifeToca
több mint 12 éve
PL topiccal amúgy mi van mert számomra 1 hete nem elérhető 😕Mondjuk írhattam volna hamarabb is, ha már elindultam akkor thats life
több mint 12 éve
PL topikba nem rondítok bele, mert úgyse tudok felmenni soha játszani, de ma én is visszaraktam a táblámat 😀