Darts

20 feliratkozó

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nem is promóztad, hogy van új cikk az Out of bounds-on! Remélem lesz folytatás is. 😊Schleck
A barátaim kértek meg (akik egyengetik az útját), hogy beszélgessek a sráccal, a folytatás bizonytalan - mondanivalóm lenne, csak tudom, hogy tök felesleges az egész, úgyhogy a motivációval vannak gondok.Jakehomer
Szerintem, ha valamikor, akkor mostanában törhet be a golf a mainstreambe Magyarországon. Sokat számít, hogy lesz olimpia, meg persze Csilláról is cikkeznek azért sokat.

több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 663 — Panthers fan
Nem is promóztad, hogy van új cikk az Out of bounds-on! Remélem lesz folytatás is. 😊Schleck
A barátaim kértek meg (akik egyengetik az útját), hogy beszélgessek a sráccal, a folytatás bizonytalan - mondanivalóm lenne, csak tudom, hogy tök felesleges az egész, úgyhogy a motivációval vannak gondok.

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Nem is promóztad, hogy van új cikk az Out of bounds-on! Remélem lesz folytatás is. 😊

több mint 11 éve
Látom, győzött a politika a FIDE elnökválasztáson. Valakinek véleménye erről esetleg?Schleck
Kaszparov se biztos, hogy a legjobb ellenjelölt volt, vezetőként soha sehol nem bizonyított. Attól még lehetett volna jobb, mint az öreg ruszki, de hát az oroszok és sleppje ellen nem lehet nyerni egy ilyen választást.

Ennél viszont fontosabb, hogy Caruana 6/6 St Louisban! Nagyon durva partikat nyer minden idők legerősebb versenyén.

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Na az ezüstről senki semmit? Bár én sem örömködök most, ez egyszerűen kikészített:

"[Balogh Csaba] helyzetét bonyolította, hogy nehéz állása közben váratlanul félbeszakadt a partija.
„A terem másik feléből kiabálást hallottam, aztán mindenki kirohant, mert azt hitték, hogy bombariadó van. Később kiderült, hogy az egyik seychelles-szigeteki játékos rosszul lett és orvosért kiáltott. Szegény infarktust kapott, és hiába próbálták újraéleszteni, nem sikerült" – mesélte Balogh, akit az újraélesztő gép csipogása is zavart, időzavarba is került, de végül sikerült döntetlenre mentenie az utolsó partit, ami végül ezüstérmet ért."
baggio
épp most olvasom, azt hittem, valami elírás. Mondtam, hogy a sakkozó az egy külön állatfaj.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 809 — no es importante
Na az ezüstről senki semmit? Bár én sem örömködök most, ez egyszerűen kikészített:

"[Balogh Csaba] helyzetét bonyolította, hogy nehéz állása közben váratlanul félbeszakadt a partija.
„A terem másik feléből kiabálást hallottam, aztán mindenki kirohant, mert azt hitték, hogy bombariadó van. Később kiderült, hogy az egyik seychelles-szigeteki játékos rosszul lett és orvosért kiáltott. Szegény infarktust kapott, és hiába próbálták újraéleszteni, nem sikerült" – mesélte Balogh, akit az újraélesztő gép csipogása is zavart, időzavarba is került, de végül sikerült döntetlenre mentenie az utolsó partit, ami végül ezüstérmet ért."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 540 — rabszolga
Visszavonul Polgár Judit:
 en.chessbase.com/post/judit-polgar-to-retire-from-competitive-chess

Ha jól tudom holnap 11:00-tól kezdődik a móka.
több mint 11 éve
Látom, győzött a politika a FIDE elnökválasztáson. Valakinek véleménye erről esetleg?

több mint 11 éve
 m.facebook.com/profile.php?v=timeline&filter=1&id=223233817768948&refid=17
Nehéz lenne szimpatikusnak nevezni Almásit a fb oldala alapján...Schleck
Sakkozó, mitől lenne normális? Polgár se az.
Mondjuk ő sosem fakadt ki így ellenfélre, pedig még Kaszparovval is volt valami vitája.berger90
Kaszparov se teljesen normális, ha már itt tartunk 😊 Az az eset egyébkét arról szólt, hogy Kaszparov vagy mondott igazítást vagy nem, mindenesetre megfogott egy bábut és nem azzal lépett. Az ominózus parti:
 www.chessgames.com/perl/chessgame?gid=1070704

Almási tényleg elég nagy seggfejként jön át a fb oldalon, és nem is a gyerekes baromarcúzás miatt.

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Sakkozó, mitől lenne normális? Polgár se az.
Mondjuk ő sosem fakadt ki így ellenfélre, pedig még Kaszparovval is volt valami vitája.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
min hisztizett be?

szerk: közben visszakerestem a meccsét a kínai ellen, atyaég, nem szóltam 😊
több mint 11 éve
Nehéz lenne szimpatikusnak nevezni Almásit a fb oldala alapján...

több mint 11 éve
Topalov partija egy másik szuper GM ellen viszont szenzációs volt
 www.chessgames.com/perl/chessgame?gid=1766411Jakehomer
miért van vége a 43. lépésnél az ábrának?kaszo
Mert ott adta fel a spanyol 😊

A végső pozícióban sötétnek nincs is értelmes lépése, és nem tudja megakadályozni a bástya e6 sakk - bástya c6 lépéssort, és ott vége a dalnak, a legjobb esetben is tiszthátránya marad, ráadásul a királya is védtelen, és persze ott vannak még azok a középső gyalogok, amik ugyancsak megállíthatatlanok.

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 121 — nabege2@yahoo.com
miért van vége a 43. lépésnél az ábrának?kaszo
Pisisként sakkoztam csak, de azért próbálkoztam mi sül ki belőle, de elakadtam én is, a nálam okosabbak majd segítenek😊 Azt láttam, hogy világosnak több gyalog és a ló is szépen "védve" van. Profi😊
Sötét: Az tiszta, hogy a 2 gyalog feketénél halott, királlyal H6-ra lehet csak lépni, de az halál, mert a lóval sakk-matt. Marad a futó, meg a királynő. Nah itt jött a gond! A vezérnek, C-n kell mozogni, mert különben a gyalog C7-en "beér". Filóztam egy futó C2-n, itt "belementem" egy ütés-váltásba, de lehet, hogy gyalog F3-F4 jött volna világostól?
Egy biztos, csóri spanyol látta, hogy mindenképpen game-over, de én nem.

ui: bocs, de kocasakkozó voltam, nem mindig szakszerű az elnevezés
több mint 11 éve
miért van vége a 43. lépésnél az ábrának?
több mint 11 éve
Jó ez a sakkolimpia 😊
Almási mondjuk olyan hibával veszített ma a végjátékban, ráadásul világossal, amit már a parkban is kiröhögnek... Pedig Lékó most szépen végigvitte a kis előnyét győzelemig, lehozhattuk volna döntetlenre Kína ellen, de így kikaptunk.

www.chessgames.com/perl/chessgame?gid=1766411

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Farky Indianapolis Colts 8 503 — ℧
8-2 baszki, csúnya lesz ez, MvG folyton elbassza a kiszállókat... inkább nézek vízilabdát, ez meg mehet a háttérbenDexxter Tailor
hát az se volt szebb sajnos...
de azért ez a 2-11-es kezdés is volt olyan meglepő dartson, mint a vízilabdás 1-7, nem gondoltam volna egyiket semkaszo
dehogynem, ez gyönyörű volt 😀 The Power még mindig hatalmas király

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
8-2 baszki, csúnya lesz ez, MvG folyton elbassza a kiszállókat... inkább nézek vízilabdát, ez meg mehet a háttérbenDexxter Tailor
hát az se volt szebb sajnos...
de azért ez a 2-11-es kezdés is volt olyan meglepő dartson, mint a vízilabdás 1-7, nem gondoltam volna egyiket sem
több mint 11 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 459 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
8-2 baszki, csúnya lesz ez, MvG folyton elbassza a kiszállókat... inkább nézek vízilabdát, ez meg mehet a háttérben

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 459 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Michael van Gerwen - Phil Taylor meccs ma 8-tól!kaszo
Taylor nagy formában van, még szerencse, hogy hosszú a meccs és remélhetőleg nála is lesznek hullámvölgyek

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Michael van Gerwen - Phil Taylor meccs ma 8-tól!
több mint 11 éve
Brutális rekordot ment az idei Kékszalagon a Fifty-fifty.

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 809 — no es importante
California Chrome behúzta a Preaknesst is! Vajon összejön a triple crown?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Látszik, hogy rookie snookernézők vagytok, Ebdon teljesen korrekt játékos volt a 90-es években, 2000-es évek elején, bőven volt olyan jó, mint ez a mostani Selby :p

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 268 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem úgy nézett ki az interjú alatt, mint aki szetesne.Eazzy
Remélem nem is fog, talán valóban megerősödött mentálisan is.