Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Nagy Bologna ha minden igaz. Okos döntés is lehet, hogy nem rögtön ment el egy BL-be induló nagy klubhoz, ahol kétes lehetett volna a játékideje (Benfica). A másik végén viszont ott a veszély, hogy beleszürkülhet a Bolognaba, de hátha nem így lesz és 1-2 éven belül akár az országon belül vagy más bajnokságba feljebb tud lépni. EZT akartam látni a sikeres EB szereplés miatt, nem azt, hogy a szintén jó tornát záró Loverencsics hazajön. 😕
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Ha Götze kezd, a németek lazán nyernek.De a legokosabb döntés alapból az lett volna, ha Löw a Neuer - Götze, Götze, Götze, Götze - Götze, Götze - Götze, Götze, Götze - Götze kezdő tizenegyet küldi fel a pályára, sima W.
Ha a szupersztárt, a klasszist, a világ legjobbját ennyire későn küldöd fel a pályára, ne csodálkozz, ha nem lő nyolcat (hanem csak nullát).
Viccen kívül, már a kerethirdetésnél érezhető volt, hogy mind hátul, mind elöl komoly gondok lesznek, mindkettő össze is jött, az egész Eb arról szólt, hogy Löw Gomezen kívül abszolút senkivel és semmivel nem tud belenyúlni a csapatába, nem tud kivel váratlant húzni. Ez a torna bizony rajta ment el. Most viszont alaposan megtanulja, hogy egy szem Müllerrel és egy vérbeli befejezőcsatárral nem lehet nagy tornára elmenni, óriási kockázat. Két éve megúszták és senki sem dőlt ki, de akkor nagyban más volt a helyzet, mert Németországnak védelme volt, klasszisokkal a soraiban, akik közül kettő vagy három is élete formájában volt, az életben nem kaptak volna olyan amatőr gólt, mint a csigazabálók elleni második.
több mint 8 éve
cdn.streamable.com/video/mp4-mobile/0swn.mp4Zsiru egy fasz.
Azért ez a Höwedes szerelés akkor is brutális, ha Giroud olyan gyors volt mint egy döglött lajhár.
alatriste
több mint 8 éve
cdn.streamable.com/video/mp4-mobile/0swn.mp4Azért ez a Höwedes szerelés akkor is brutális, ha Giroud olyan gyors volt mint egy döglött lajhár.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Vagy véletlenül leesik a lépcsőn. Véletlenül.Kassai lesz a 4. játékvezetőmajd meccs előtt fél órával jól kimegy Klettenbörg bokája, és Kassai fogja fújni a meccset.
Szerintem annak fényében, hogy ő is vezethette volna a döntőt... Én cikinek érezném...
NB2
slowmotion
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Kassai lesz a 4. játékvezetőmajd meccs előtt fél órával jól kimegy Klettenbörg bokája, és Kassai fogja fújni a meccset.
Szerintem annak fényében, hogy ő is vezethette volna a döntőt... Én cikinek érezném...
NB2
több mint 8 éve
Kassai lesz a 4. játékvezetőSzerintem annak fényében, hogy ő is vezethette volna a döntőt... Én cikinek érezném...
több mint 8 éve
Mikey
18 729
ha így nézzük, akkor igen. van színvonal... 😊azért ha Webb vezethetett BL- és VB-döntőt egy évben, akkor Clattenburg is simán vihet BL+EB-t...clattenburgé a döntő, várható voltAzért az, hogy ez az ember EB döntőt vezethet... hogy is mondjam... szégyen és gyalázat, na.
Löfli
Mikey
slowmotion
több mint 8 éve
azért ha Webb vezethetett BL- és VB-döntőt egy évben, akkor Clattenburg is simán vihet BL+EB-t...clattenburgé a döntő, várható voltAzért az, hogy ez az ember EB döntőt vezethet... hogy is mondjam... szégyen és gyalázat, na.
Löfli
Mikey
több mint 8 éve
Mikey
18 729
clattenburgé a döntő, várható voltAzért az, hogy ez az ember EB döntőt vezethet... hogy is mondjam... szégyen és gyalázat, na.
Löfli
több mint 8 éve
Kampman
28 290
nyilván rá ez nem vonatkozott 😀Clattenburg meg a képességek... na jaigen, meg voltak ilyenek is, hogy ha egy VB-n két különböző kontinens csapatai játszottak, akkor a bíró egy harmadikról jött, de az elődöntőknél meg a döntőknél már sokkal inkább figyelnek a valós képességekre és ez jól is van így.clattenburgé a döntő, várható voltez természetes, nem illik olyan bírót jelölni, akinek az országával az egyik érintett csapat játszott, tegnap se... ó baszki
Löfli
slowmotion
Kampman
slowmotion
több mint 8 éve
Clattenburg meg a képességek... na jaigen, meg voltak ilyenek is, hogy ha egy VB-n két különböző kontinens csapatai játszottak, akkor a bíró egy harmadikról jött, de az elődöntőknél meg a döntőknél már sokkal inkább figyelnek a valós képességekre és ez jól is van így.clattenburgé a döntő, várható voltez természetes, nem illik olyan bírót jelölni, akinek az országával az egyik érintett csapat játszott, tegnap se... ó baszki
Löfli
slowmotion
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 290
igen, meg voltak ilyenek is, hogy ha egy VB-n két különböző kontinens csapatai játszottak, akkor a bíró egy harmadikról jött, de az elődöntőknél meg a döntőknél már sokkal inkább figyelnek a valós képességekre és ez jól is van így.clattenburgé a döntő, várható voltez természetes, nem illik olyan bírót jelölni, akinek az országával az egyik érintett csapat játszott, tegnap se... ó baszki
Löfli
slowmotion
több mint 8 éve
clattenburgé a döntő, várható voltez természetes, nem illik olyan bírót jelölni, akinek az országával az egyik érintett csapat játszott, tegnap se... ó baszki
Löfli
több mint 8 éve
clattenburgé a döntő, várható volt
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Erről a mondatról mindenki csináljon egy printscreent és kereteztesse be otthonAnnyira közömbös, hogy ki nyer a két csapat közül, hogy még kedvem sincs megjinxelni őket.Hát, akkor hajránana. inkább a luzitánokat jinxeld 😊németekfranciák!
csi77
slowmotion
iktriad
több mint 8 éve
nekem is csak annyiból számít, hogy van egy munkatársam, és azt mondtam neki, hogy a fhansziák fognak nyerni. a Lyon második helyét is megmondtam neki még februárban, úgyhogy kell ez a win ahhoz, hogy vátesz maradhassak 😊Annyira közömbös, hogy ki nyer a két csapat közül, hogy még kedvem sincs megjinxelni őket.Hát, akkor hajránana. inkább a luzitánokat jinxeld 😊németekfranciák!
csi77
slowmotion
iktriad
Szerkesztette: slowmotion
több mint 8 éve
Annyira közömbös, hogy ki nyer a két csapat közül, hogy még kedvem sincs megjinxelni őket.Hát, akkor hajránana. inkább a luzitánokat jinxeld 😊németekfranciák!
csi77
slowmotion
több mint 8 éve
Hát, akkor hajránana. inkább a luzitánokat jinxeld 😊németekfranciák!
csi77
több mint 8 éve
Hát, akkor hajrá Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
ne legyél rasszista, a kapusuk is fehérÚgy tízévente jön egy meccs, amikor kénytelen vagyok a franciáknak szurkolni. 1998 és 2006 után vasárnap ismét.img.index.hu/imgfrm/8/6/1/1/MED_0013818611.jpg
De ebben az egész csapatban nincs egy szimpatikus játékos se Griezmannt leszámítva.
Kampman
NB2
Szerkesztette: slowmotion
több mint 8 éve
Na baszki két olyan csapat tud döntőzni akitől hányok, fasza...legalább nem kell nézni, mint ahogy pl én annak idején a Real-Bayer BL-döntőt
gabokocka
több mint 8 éve
most is szóba került Argentína, csodáltam is, hogy most ezt a poént nem lőtte le HBI.Ez most olyan gonosz volt, mint amikor Hajdú B az első félidőben benyögte, hogy mindenki tudja, hogy Argentína nem Európában van.....majdnem mindenki.De a bundát ő is nagyon szereti. 😊Anyám ez Sebők Vili..... nő commentpedig ő általában férfi
ThundersNFL
Kampman
iktriad
Kampman
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 552
ezek a franciak nem is orultek h nyertek.bekocogtak es lepacsiztak.szalai nagyobb unneplest csapott egymaga ausztria ellen.
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Ez most olyan gonosz volt, mint amikor Hajdú B az első félidőben benyögte, hogy mindenki tudja, hogy Argentína nem Európában van.....majdnem mindenki.De a bundát ő is nagyon szereti. 😊Anyám ez Sebők Vili..... nő commentpedig ő általában férfi
ThundersNFL
Kampman
iktriad
Szerkesztette: Kampman