Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 10 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 10 éve
köszi Morcsi, jó érzés az, amikor csak 35 percet kell várni a szelvényre 😊Én igy voltam az olasz-horvát párossal,együtt 4x odds mondom ajándék. 😀
slowmotion
több mint 10 éve
köszi Morcsi, jó érzés az, amikor csak 35 percet kell várni a szelvényre 😊
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mi gólpassz a török védőtől. 😀
több mint 10 éve
ő is jó lesz a cselszkiben

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Yilmaz csodálkoznék ha piros nélkül megúszná ha sokáig pályán maradhat és nem cserélik le.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
spanyol kapu mögött is van egy, most látszott a szabadrúgás után

Don't blink!
több mint 10 éve
török kapu mögött, lefelé van egy magyar zászló😊Gondolom nőktől nyúlták mint az oroszok.
NB2
több mint 10 éve
vicc, hogy a bíró minden Oscar díjas műesést bekamuzikRamosnak az elején vicc volt a sárga
török kapu mögött, lefelé van egy magyar zászló😊
több mint 10 éve
az eb után azért egy legszebb műesések videó-összeállítást is szívesen megnéznék 😊

Don't blink!
több mint 10 éve
Gundinak furi a türkiz 2. mez a törököknél, mindig is ilyen volt...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
volt ez a Dzsánkíz nevű wannabe formáció, idézz tőlük (ha mersz), aszongya: "Miattad iszom, Te állat!"én komolyan mondom, nem értem ezeket a primitív faszokat.Nekem is szokta mondani bulikon az asszony, hogy ne-i-gyá-má-anny-it-baz-meg!...mégis csinálom. 😀
mit nem lehet megérteni azon, hogy "ne-pe-tár-dáz-zá-baz-meg"? le kell rajzolni piktogrammal, vagy activityben elmutogatni?
slowmotion
peach
(és mire hazaérsz, talán még nem lesznek kinn a cuccaid a ház előtt)
több mint 10 éve
Fiola nagyon jó. 20 éve nem volt ilyen szélső bekk párosunk, mint most. Fiola kemény, gyors, fegyelmezett, jól helyezkedik, s ezen kombináció párját ritkítja a magyar mezőnyben. Nem tudom Storck hogyan oldja ezt meg. Lehet Lang kijön jobb bekkbe, Juhász bemegy belülre, izlandiak ellen úgy is kell a magasság, meg a fizikum. Dárdai interjúit meg élmény hallgatni.
több mint 10 éve
spanyol szurkolót olaszul?😀egy spanyol simán megérti az olaszt anélkül h tanulta volna valaha
NB2

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
már korábban is mondták, hogy csak névleg vannak hatalmas biztonsági intézkedések, a valóságban ezek nincsenek...a boxerrel lebukott magyar srácot is már figyelték a rendőrök és azért kapták el, nem azért mert lebukott a motozásnálén komolyan mondom, nem értem ezeket a primitív faszokat.Engem jobban érdekelne, hogy ilyen, állítólagos hatalmas biztonsági intézkedések mellett, hogy a büdös francban tudták bevinni a stadionba ezeket a dolgokat.
mit nem lehet megérteni azon, hogy "ne-pe-tár-dáz-zá-baz-meg"? le kell rajzolni piktogrammal, vagy activityben elmutogatni?
slowmotion
Mikey
több mint 10 éve
Egyik legjobb playánk esett ki, remélem ezzel vége is ennek a részének. Többet már nem vszínű, hogy elbírnánk.Fiola hivatalosan is out :Skettős részleges szalagszakadása van a bokájában.... Se Izland, se Portugália... de ha továbbjutunk akkor talán visszatérhet, legalábbis Storck szerint.... de sztem ezzel végleg kiesett (bár jó lenne tudni, h mely szalagok sérültek)
peach
Tito05
több mint 10 éve
spanyol szurkolót olaszul?😀
több mint 10 éve
Nagyon remélem,hogy nem fog játszani,idén ha jól tudom még 4 VB selejtezőnk van.Oda nagyon fog kelleni,Storck most megint húzhat egy nagyot és Besét húzhatja elő a kalapból.Fiola hivatalosan is out :Skettős részleges szalagszakadása van a bokájában.... Se Izland, se Portugália... de ha továbbjutunk akkor talán visszatérhet, legalábbis Storck szerint.... de sztem ezzel végleg kiesett (bár jó lenne tudni, h mely szalagok sérültek)
peach
Tito05
több mint 10 éve
én komolyan mondom, nem értem ezeket a primitív faszokat.Engem jobban érdekelne, hogy ilyen, állítólagos hatalmas biztonsági intézkedések mellett, hogy a büdös francban tudták bevinni a stadionba ezeket a dolgokat.
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Fiola hivatalosan is out :Skettős részleges szalagszakadása van a bokájában.... Se Izland, se Portugália... de ha továbbjutunk akkor talán visszatérhet, legalábbis Storck szerint.... de sztem ezzel végleg kiesett (bár jó lenne tudni, h mely szalagok sérültek)
peach
több mint 10 éve
én komolyan mondom, nem értem ezeket a primitív faszokat.Nekem is szokta mondani bulikon az asszony, hogy ne-i-gyá-má-anny-it-baz-meg!...mégis csinálom. 😀
slowmotion
több mint 10 éve
én komolyan mondom, nem értem ezeket a primitív faszokat.mit nem lehet megérteni azon, hogy "ne-pe-tár-dáz-zá-baz-meg"? le kell rajzolni piktogrammal, vagy activityben elmutogatni?
több mint 10 éve
Spöttle 😀Nógrádi úr?😁Knézy hogy sír könyörgöm, elment a mixe neki is?! szánalomA legjobb ahogy biztonsági szakértőnek hiszi magát. Apám meg itt mondja a magáét a tévének, aki viszont az. : D
Borbinho
Hanni
gordon
több mint 10 éve
Na ne viccelődjetek : D
több mint 10 éve
Nógrádi úr?😁Knézy hogy sír könyörgöm, elment a mixe neki is?! szánalomA legjobb ahogy biztonsági szakértőnek hiszi magát. Apám meg itt mondja a magáét a tévének, aki viszont az. : D
Borbinho
Hanni
több mint 10 éve
A TV-tek biztonsági szakértő? : OKnézy hogy sír könyörgöm, elment a mixe neki is?! szánalomA legjobb ahogy biztonsági szakértőnek hiszi magát. Apám meg itt mondja a magáét a tévének, aki viszont az. : D
Borbinho
Hanni
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."