Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
köszi Morcsi, jó érzés az, amikor csak 35 percet kell várni a szelvényre 😊Én igy voltam az olasz-horvát párossal,együtt 4x odds mondom ajándék. 😀
slowmotion
több mint 8 éve
köszi Morcsi, jó érzés az, amikor csak 35 percet kell várni a szelvényre 😊
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Mi gólpassz a török védőtől. 😀
több mint 8 éve
ő is jó lesz a cselszkiben
több mint 8 éve
Yilmaz csodálkoznék ha piros nélkül megúszná ha sokáig pályán maradhat és nem cserélik le.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
spanyol kapu mögött is van egy, most látszott a szabadrúgás után
több mint 8 éve
török kapu mögött, lefelé van egy magyar zászló😊Gondolom nőktől nyúlták mint az oroszok.
NB2
több mint 8 éve
vicc, hogy a bíró minden Oscar díjas műesést bekamuzikRamosnak az elején vicc volt a sárga
török kapu mögött, lefelé van egy magyar zászló😊
több mint 8 éve
az eb után azért egy legszebb műesések videó-összeállítást is szívesen megnéznék 😊
több mint 8 éve
Gundinak furi a türkiz 2. mez a törököknél, mindig is ilyen volt...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
volt ez a Dzsánkíz nevű wannabe formáció, idézz tőlük (ha mersz), aszongya: "Miattad iszom, Te állat!"én komolyan mondom, nem értem ezeket a primitív faszokat.Nekem is szokta mondani bulikon az asszony, hogy ne-i-gyá-má-anny-it-baz-meg!...mégis csinálom. 😀
mit nem lehet megérteni azon, hogy "ne-pe-tár-dáz-zá-baz-meg"? le kell rajzolni piktogrammal, vagy activityben elmutogatni?
slowmotion
peach
(és mire hazaérsz, talán még nem lesznek kinn a cuccaid a ház előtt)
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Fiola nagyon jó. 20 éve nem volt ilyen szélső bekk párosunk, mint most. Fiola kemény, gyors, fegyelmezett, jól helyezkedik, s ezen kombináció párját ritkítja a magyar mezőnyben. Nem tudom Storck hogyan oldja ezt meg. Lehet Lang kijön jobb bekkbe, Juhász bemegy belülre, izlandiak ellen úgy is kell a magasság, meg a fizikum. Dárdai interjúit meg élmény hallgatni.
több mint 8 éve
spanyol szurkolót olaszul?😀egy spanyol simán megérti az olaszt anélkül h tanulta volna valaha
NB2
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
már korábban is mondták, hogy csak névleg vannak hatalmas biztonsági intézkedések, a valóságban ezek nincsenek...a boxerrel lebukott magyar srácot is már figyelték a rendőrök és azért kapták el, nem azért mert lebukott a motozásnálén komolyan mondom, nem értem ezeket a primitív faszokat.Engem jobban érdekelne, hogy ilyen, állítólagos hatalmas biztonsági intézkedések mellett, hogy a büdös francban tudták bevinni a stadionba ezeket a dolgokat.
mit nem lehet megérteni azon, hogy "ne-pe-tár-dáz-zá-baz-meg"? le kell rajzolni piktogrammal, vagy activityben elmutogatni?
slowmotion
Mikey
több mint 8 éve
Egyik legjobb playánk esett ki, remélem ezzel vége is ennek a részének. Többet már nem vszínű, hogy elbírnánk.Fiola hivatalosan is out :Skettős részleges szalagszakadása van a bokájában.... Se Izland, se Portugália... de ha továbbjutunk akkor talán visszatérhet, legalábbis Storck szerint.... de sztem ezzel végleg kiesett (bár jó lenne tudni, h mely szalagok sérültek)
peach
Tito05
több mint 8 éve
spanyol szurkolót olaszul?😀
több mint 8 éve
Nagyon remélem,hogy nem fog játszani,idén ha jól tudom még 4 VB selejtezőnk van.Oda nagyon fog kelleni,Storck most megint húzhat egy nagyot és Besét húzhatja elő a kalapból.Fiola hivatalosan is out :Skettős részleges szalagszakadása van a bokájában.... Se Izland, se Portugália... de ha továbbjutunk akkor talán visszatérhet, legalábbis Storck szerint.... de sztem ezzel végleg kiesett (bár jó lenne tudni, h mely szalagok sérültek)
peach
Tito05
több mint 8 éve
Mikey
18 753
én komolyan mondom, nem értem ezeket a primitív faszokat.Engem jobban érdekelne, hogy ilyen, állítólagos hatalmas biztonsági intézkedések mellett, hogy a büdös francban tudták bevinni a stadionba ezeket a dolgokat.
slowmotion
több mint 8 éve
Fiola hivatalosan is out :Skettős részleges szalagszakadása van a bokájában.... Se Izland, se Portugália... de ha továbbjutunk akkor talán visszatérhet, legalábbis Storck szerint.... de sztem ezzel végleg kiesett (bár jó lenne tudni, h mely szalagok sérültek)
peach
több mint 8 éve
én komolyan mondom, nem értem ezeket a primitív faszokat.Nekem is szokta mondani bulikon az asszony, hogy ne-i-gyá-má-anny-it-baz-meg!...mégis csinálom. 😀
slowmotion
több mint 8 éve
én komolyan mondom, nem értem ezeket a primitív faszokat.mit nem lehet megérteni azon, hogy "ne-pe-tár-dáz-zá-baz-meg"? le kell rajzolni piktogrammal, vagy activityben elmutogatni?
több mint 8 éve
Spöttle 😀Nógrádi úr?😁Knézy hogy sír könyörgöm, elment a mixe neki is?! szánalomA legjobb ahogy biztonsági szakértőnek hiszi magát. Apám meg itt mondja a magáét a tévének, aki viszont az. : D
Borbinho
Hanni
gordon
több mint 8 éve
Na ne viccelődjetek : D
több mint 8 éve
Nógrádi úr?😁Knézy hogy sír könyörgöm, elment a mixe neki is?! szánalomA legjobb ahogy biztonsági szakértőnek hiszi magát. Apám meg itt mondja a magáét a tévének, aki viszont az. : D
Borbinho
Hanni
több mint 8 éve
A TV-tek biztonsági szakértő? : OKnézy hogy sír könyörgöm, elment a mixe neki is?! szánalomA legjobb ahogy biztonsági szakértőnek hiszi magát. Apám meg itt mondja a magáét a tévének, aki viszont az. : D
Borbinho
Hanni
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."