Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
akkor az eb után.remélem ezt a kopasz gecit meglincselik jó megyei módra meccs után.Hogyne, hogy még ki is zárjanak minket miatta.
ano92
iktriad
több mint 8 éve
remélem ezt a kopasz gecit meglincselik jó megyei módra meccs után.Hogyne, hogy még ki is zárjanak minket miatta.
ano92
több mint 8 éve
remélem ezt a kopasz gecit meglincselik jó megyei módra meccs után.
több mint 8 éve
Baszki ez semmi nem volt, faszszopó orosz geci
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Fakezű
több mint 8 éve
Az M4 lemarad a himnuszt egy részéről és Gundi szerint este van...Remélem Királyék jobban kezdik a meccset.
több mint 8 éve
2-0-ra nyer Izland! 😉
több mint 8 éve
Nem lesz egyszerű, de remélem egy X összejön!
több mint 8 éve
Szalai jön majd addig most Priskin fáraszt és készít elő. Btw szerintem Németh kb 10kilóval nehezebb , mint Stieber😉Ismerősöm szerint, akinek ismerősei kint vannak és a Lang menedzserével vannak elszállásolva a mai kezdő: Király - Lang, Guzmics, Juhász, Kádár - Gera, Nagy - Stieber, Kleinheisler, Dzsudzsák - Priskin.Valóban ez lesz. Csak Szalait nem értem, ő vagy Böde jól jött volna az izlandiak ellen. A többi érthető, főleg, hogy nem a 40 kilós NK11 lesz beküldve a medvék közé
tüsi91
Amadeus91
több mint 8 éve
Lehet h picit korán írom, de... HAJRÁ MAGYAROK!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
hosted.ap.org/dynamic/stories/S/SOC_EURO_2016_THE_LATEST?SITE=AP&SECTION=HOME&TEMPLATE=DEFAULT&CTIME=2016-06-14-10-45-28remélem nagyobb balhét nem csinálunk a stadionon belül
több mint 8 éve
Hé Mocsesz! Remélem láttad De Bruyne-t. Csak hogy figyelj valakit, aki lepipálja imádott Bale-edet. Manapság nem megy ez neked. 8D
több mint 8 éve
3-0-t már azért nem kell nagyon magyarázniMegállhattak volna kettőnél is, de örülök nekik.
NB2
De hát megvolt a ráhangolódás, most jöhet a rendes meccs. 😊
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 910
Ismerősöm szerint, akinek ismerősei kint vannak és a Lang menedzserével vannak elszállásolva a mai kezdő: Király - Lang, Guzmics, Juhász, Kádár - Gera, Nagy - Stieber, Kleinheisler, Dzsudzsák - Priskin.Valóban ez lesz. Csak Szalait nem értem, ő vagy Böde jól jött volna az izlandiak ellen. A többi érthető, főleg, hogy nem a 40 kilós NK11 lesz beküldve a medvék közé
tüsi91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
3-0-t már azért nem kell nagyon magyarázni
több mint 8 éve
na, a belgák mutattak végre valamit, de ez még mindig vérszegény....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=i4AtjMAJBro&feature=youtu.beÁllítólag 20ezer. De ha megnézed az 5perces index videót a vonulásról se eleje se vége😁
MENNYI EMBER!!!
NB2
több mint 8 éve
amúgy az írek arra hajtanak, hogy itt kihozzák X-re, az olaszok csoportelsők és B csapattal állnak ki és azokat ütik?nem értem...
több mint 8 éve
"az írek is tök nyugodtak, csak legyen elég sör"az a baj hogy ha elég a sör akkor van hogy ideges az ember főleg ha az eredmény necces
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Bese kvázi rookie. Ellenben így meg megbontod ezt a viszonylag stabil belső duót. Ááá de nem jött jól Fiola sérülése.
több mint 8 éve
Ismerősöm szerint, akinek ismerősei kint vannak és a Lang menedzserével vannak elszállásolva a mai kezdő: Király - Lang, Guzmics, Juhász, Kádár - Gera, Nagy - Stieber, Kleinheisler, Dzsudzsák - Priskin.Tetszetős, de én egy Lang, Guzmics, Kádár, Bese védő kvartettnek jobban örültem volna. (Már ha persze tényleg ez a kezdő)
tüsi91
több mint 8 éve
Urak, ki van benne egy közös meccsnézésben? (pest,buda, kocsmában, mert menjen a hóhér agyonnyomódni szabadtérre)Én adom.
bergerdani
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Ismerősöm szerint, akinek ismerősei kint vannak és a Lang menedzserével vannak elszállásolva a mai kezdő: Király - Lang, Guzmics, Juhász, Kádár - Gera, Nagy - Stieber, Kleinheisler, Dzsudzsák - Priskin.