Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
A tegnapi napról nyugodtan elmondható, hogy az 'ország'-ra végződő válogatottak örülhettek inkább a végén.Italy, Czech Republic, Spain. Miért is? 😀
Vrij6
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Sztem kelleni fog egy gól min. a döntetlenhez is. Igaz nem vagyunk rosszak a rögzített szituknál, de izland ezekben kiemelkedően jó. Pláne, hogy gabi is inkább a vonalon érzi jól magát...
több mint 8 éve
A tegnapi napról nyugodtan elmondható, hogy az 'ország'-ra végződő válogatottak örülhettek inkább a végén.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
A két csapat beáll a saját 16-s el és onnan rugdossák át egymásnak: most ti jöttök..nem ti jöttök.. na gyertek ha mertek...Jó 0-0. Nekünk szerintem megfelelne.
Lehetne egy kis Monty Pyton showt csinálni belőle 😛
dande
több mint 8 éve
A két csapat beáll a saját 16-s el és onnan rugdossák át egymásnak: most ti jöttök..nem ti jöttök.. na gyertek ha mertek...Lehetne egy kis Monty Pyton showt csinálni belőle 😛
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Horvátokat kizárták már?Állítólag a dánokat már hívták is, hogy van-e kedvük beugrani.
Mikey
több mint 8 éve
Mikey
18 753
Horvátokat kizárták már?
több mint 8 éve
Nyugtassatok meg, de én ettől a meccstől eléggé parázok, picit félek, hogy fizikálisan felőrölnek minket...Szerintem eleinte óvatos lesz mindkét fél, de aztán... egyetértek, zúzda. Remélem, hogy egy-két jó technikai megoldás után, megfelelő koncentrációval lövünk egy (két) gólt, ami már elég lehet a célhoz.
Persze tudom, ez már egy másmilyen szellemiségű csapat, de azok a fránya beidegződések. 😊
Meg ahogy sokszor lenni szokott, egy meglepően kiugró eredmény után jön az érem másik fele.
Vrij6
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Kampman
28 330
Nyugtassatok meg, de én ettől a meccstől eléggé parázok, picit félek, hogy fizikálisan felőrölnek minket...Nyugi
Vrij6
több mint 8 éve
Nyugtassatok meg, de én ettől a meccstől eléggé parázok, picit félek, hogy fizikálisan felőrölnek minket...Persze tudom, ez már egy másmilyen szellemiségű csapat, de azok a fránya beidegződések. 😊
Meg ahogy sokszor lenni szokott, egy meglepően kiugró eredmény után jön az érem másik fele.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Nagyon kíváncsi vagyok mi sül ki két olyan csapat meccséből, akik elsősorban az ellenfél játékát szeretnék elrontani. Van egy tippem egy 0-0-ra, ami egyébként egy újabb siker lenne a magyar labdarúgásnak.
több mint 8 éve
Közben eaglesmcnabb szobájábanXDXDXDXDXDXDXDXDXD pályát tévesztettél, irány a Showder- klub!!!
baggio
XDXDXDXDXDXDXDXDXD
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
bergerdani
4 913
Urak, ki van benne egy közös meccsnézésben? (pest,buda, kocsmában, mert menjen a hóhér agyonnyomódni szabadtérre)
Mindig jövőre
több mint 8 éve
Nem tudhatod, hogy mi lett volna akkor ha nincs a megszakítás. Mi járhatott a horvát focisták fejében a balhé után.ezt mondjuk már a közvetítésben sem értettem. eleve a 91. percben fújta be a bíró a tizenegyest, az még megszakítás nélkül is simán benne lett volna a hosszabbításban. ha a szurkolók nem faszkodnak, akkor a 88. percben kapják a gólt, úgy jobb lett volna?Megfejelve még ezzel a meccsel, volt 6.2... köcsög horvát szurkolók... : Dköszi Morcsi, jó érzés az, amikor csak 35 percet kell várni a szelvényre 😊Én igy voltam az olasz-horvát párossal,együtt 4x odds mondom ajándék. 😀
slowmotion
Kenny
Hanni
slowmotion
több mint 8 éve
ezt mondjuk már a közvetítésben sem értettem. eleve a 91. percben fújta be a bíró a tizenegyest, az még megszakítás nélkül is simán benne lett volna a hosszabbításban. ha a szurkolók nem faszkodnak, akkor a 88. percben kapják a gólt, úgy jobb lett volna?Megfejelve még ezzel a meccsel, volt 6.2... köcsög horvát szurkolók... : Dköszi Morcsi, jó érzés az, amikor csak 35 percet kell várni a szelvényre 😊Én igy voltam az olasz-horvát párossal,együtt 4x odds mondom ajándék. 😀
slowmotion
Kenny
Hanni
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Ezt az Iniesta gyereket elnézegetném Újpesten😉múltkor láttam városkapunál a metrón...
gordon
több mint 8 éve
Ezt az Iniesta gyereket elnézegetném Újpesten😉
több mint 8 éve
na nekem elszállt a streamem, majd sikítsatok, ha történik még valami érdemleges 😀
több mint 8 éve
Tegnap ecseteltem már, hogy mennyire nem mindegy mikor játszol.Simán benne van, hogy
Spanyol-Horvát 1-0
Cseh-Török 2-0
és akkor a csehek a 2.ok...
több mint 8 éve
Egyébként most jut eszembe, hogy a horvát meccsen mi volt a baj..... Hát a 2:0 a legveszélyesebb eredmény. Ezért vártunk mi is, az olaszok, a németek, az észak-írek, meg a franciák is a végéig, nehogy baj legyen : D
több mint 8 éve
Végre egy jó meccs! 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
gyász ez a játékvezetés, az első félidőben is minden szart befújtak a spanyoloknak 😊
több mint 8 éve
mekkora les volt, gecc😊
több mint 8 éve
Amúgy a törökök kb 5 k.rva yó lehetőséget rontottak csak azzal el, hogy az utolsó v utolsó előtti passzt egyszerűen rossz embernek próbálták adni...
több mint 8 éve
Megfejelve még ezzel a meccsel, volt 6.2... köcsög horvát szurkolók... : Dköszi Morcsi, jó érzés az, amikor csak 35 percet kell várni a szelvényre 😊Én igy voltam az olasz-horvát párossal,együtt 4x odds mondom ajándék. 😀
slowmotion
Kenny