Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Mikey
18 753
a szerencsejátékosok logóját még nem vettem észre. közben Abritel.fr is van, az máraz EB eddigi legkevésbé szakmai észrevétele: felfedeztem az első francia szponzort -- Crédit Agricole -- a pálya körüli reklámtáblákon. 😄 mondjuk ezenkívül európai szponzor sem nagyon van.FDJ is francia
Mikey
NB2
számomra erősen meglepő hogy a horvátok mennyire dominálják a cseheket.
Clattenburg viszont hozza a formáját, kretén mint mindig. 😊
Szerkesztette: Mikey
több mint 8 éve
az EB eddigi legkevésbé szakmai észrevétele: felfedeztem az első francia szponzort -- Crédit Agricole -- a pálya körüli reklámtáblákon. 😄 mondjuk ezenkívül európai szponzor sem nagyon van.FDJ is francia
Mikey
amúgy a horvátok megérdemelték, nem lenne nekik kötelező a győzelem, de hajtottak becsülettel
több mint 8 éve
Mikey
18 753
nah ha valaki, akkor Perišić megérdemelte. az pedig szép volt, hogy egyből Srna felé mutatott.
több mint 8 éve
az EB eddigi legkevésbé szakmai észrevétele: felfedeztem az első francia szponzort -- Crédit Agricole -- a pálya körüli reklámtáblákon. 😄 mondjuk ezenkívül európai szponzor sem nagyon van.Orange?
Mikey
több mint 8 éve
az EB eddigi legkevésbé szakmai észrevétele: felfedeztem az első francia szponzort -- Crédit Agricole -- a pálya körüli reklámtáblákon. 😄 mondjuk ezenkívül európai szponzor sem nagyon van.Azerbajdzsán még annak számít 😀
Mikey
több mint 8 éve
Mikey
18 753
az EB eddigi legkevésbé szakmai észrevétele: felfedeztem az első francia szponzort -- Crédit Agricole -- a pálya körüli reklámtáblákon. 😄 mondjuk ezenkívül európai szponzor sem nagyon van.
több mint 8 éve
Jenő azt is megmondta, hogy szerinte az a legrosszabb forgatókönyv a cseheknek, hogy gólt kapnak 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Mikey
18 753
aranyos a statisztikázás, hogy melyik válogatott mennyit passzolt, különösen már a 8. percben. k*rva nagy jelentősége van. 😊
több mint 8 éve
Fiola hivatalosan is out :S
több mint 8 éve
Hamrén nem tudom, hogy lehetett 7 évig hc. Mióta átvette lagerbecktől a csapatot ezt az unalmas semmi se füle, se farka fost tolják. Ibra miatt sajnálom.
több mint 8 éve
a második regnálása alatt már nem volt annyira beton az a védelem, és a támadók is sokkal kreatívabbak voltak, na de majd most!már alig várom az ilyen chelsea meccseket 😊)Sok minden nem fog változni (a Mourinho-féle Chelsea-hez képest.)
Löfli
Mikey
több mint 8 éve
már a bedobásnál tudtam hogy ebből gól lesz, úgy bealudtak a svédekegész meccsen kb...
Löfli
benyalták hogy az olaszok az x-re mennek! 😊
több mint 8 éve
Mikey
18 753
már alig várom az ilyen chelsea meccseket 😊)Sok minden nem fog változni (a Mourinho-féle Chelsea-hez képest.)
Löfli
több mint 8 éve
már alig várom az ilyen chelsea meccseket 😊)
több mint 8 éve
de önző
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
már a bedobásnál tudtam hogy ebből gól lesz, úgy bealudtak a svédek
több mint 8 éve
az olaszoknál kevesebb unszimpatikusabb cigány banda van a földöntán Dél-Amerikában tudnak ennyire műhisztiket csinálni egy sima szabálytalanságból
több mint 8 éve
jaja, nem akarja elpazarolni a pontos lövéseket olyan helyzetre, amit úgyis megállítanaklúzer Ibra😀tudta hogy les...
NB2
Mikey
több mint 8 éve
A feleségem nem nagyon van odáig az EB-től hát még az én nagy drukkolásomtól. Ennek a magyar meccsen is hangot adott. Erre ma csomagolt pár dolgot és ezekkel zárta le:nem akarlak elkeseríteni, de - tekintve a mai felhozatalt - ha ma adta oda, akkor lehet, hogy látens olaszfan.
Még hogy nem drukkol nekik mindenki 😀
Matthew99
vagy nem is annyira látens, csak Neked nem tűnik fel 😉
több mint 8 éve
lúzer Ibra😀
több mint 8 éve
nem nézek a meccset, a svédek mire bazíroznak: három ponttal, negyedik legjobb csoportharmadikként akarnak továbbmenni?
több mint 8 éve
az ilyen buzi leseket de rühellem
több mint 8 éve
Divatfan 😊Már levettem csak a fotó kedvéért raktam fel.A feleségem nem nagyon van odáig az EB-től hát még az én nagy drukkolásomtól. Ennek a magyar meccsen is hangot adott. Erre ma csomagolt pár dolgot és ezekkel zárta le:nem zsibbad tőle már a kézfejed? 😊
Matthew99
yooker
Matthew99
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Már levettem csak a fotó kedvéért raktam fel.A feleségem nem nagyon van odáig az EB-től hát még az én nagy drukkolásomtól. Ennek a magyar meccsen is hangot adott. Erre ma csomagolt pár dolgot és ezekkel zárta le:nem zsibbad tőle már a kézfejed? 😊
Matthew99
yooker
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.