Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Szép... Sárgul már mindenki.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
beállítottad hogy ne legyen salary cap?Nem kell a szerencse. TUDÁSEddig Maddeneztem szval nemláttam a meccset..De azért Giroud egy köcsög. Mért nem adta le Grirzmannak?ott építed a 49erst ? sok szerencsét
Coolearie
Heisman Trophy
Coolearie
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Nem kell a szerencse. TUDÁSEddig Maddeneztem szval nemláttam a meccset..De azért Giroud egy köcsög. Mért nem adta le Grirzmannak?ott építed a 49erst ? sok szerencsét
Coolearie
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Sanet be kéne cserélni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
Zsiru melkora balfék
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
A feje előtt volt a keze és beleért a labdába, bocs de ez százból százszor tizi. Nem vitatható.Teljesen egyértelmű tizi voltHazai pálya
Jakehomer
Eddig Maddeneztem szval nemláttam a meccset..De azért Giroud egy köcsög. Mért nem adta le Grirzmannak?Már megválaszoltad. Mert egy köcsög.
Coolearie
Vrij6
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Eddig Maddeneztem szval nemláttam a meccset..De azért Giroud egy köcsög. Mért nem adta le Grirzmannak?ott építed a 49erst ? sok szerencsét
Coolearie
több mint 8 éve
Eddig ittam. Hajrá svájc!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Teljesen egyértelmű tizi voltHazai pálya
Jakehomer
Eddig Maddeneztem szval nemláttam a meccset..De azért Giroud egy köcsög. Mért nem adta le Grirzmannak?Már megválaszoltad. Mert egy köcsög.
Coolearie
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
A két szagértő mindjárt elalszik, na hála Istennek nem
több mint 8 éve
Amarilla..A sok szakértő WTFŐ nem szakértő, hanem a focit szerető meghívott vendég. Sajnos a Sebeők Vili a szagértő....
Coolearie
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Eddig Maddeneztem szval nemláttam a meccset..De azért Giroud egy köcsög. Mért nem adta le Grirzmannak?
több mint 8 éve
Amarilla..A sok szakértő WTFNálam szünetben alapból le van halkítva az M4.
Coolearie
több mint 8 éve
Amarilla..A sok szakértő WTF
több mint 8 éve
Nincs több kérdésem... 😛SIMÁNSzerintem jogos volt. Ha nincs a kéz az valszeg simán kapuba ér. Innen a Franciák simán lehozhatják.A kapuba? 10+-ról Neuer-nek lapos fejessel?
Coolearie
StormST
Coolearie
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
d-de hát kéz voltrohadtul azt érzem, hogy kellenek a franciák a döntőbenémeteknek nem adta volna megEz hazai pálya, ennyit oda fúj, ezt be kellett kalkulálni...
Heisman Trophy
Vrij6
azért ilyet befújni vazze elődöntőben!!!
(ráadásul rohadtul nem volt benne a meccsben!)
NB2
több mint 8 éve
SIMÁNSzerintem jogos volt. Ha nincs a kéz az valszeg simán kapuba ér. Innen a Franciák simán lehozhatják.A kapuba? 10+-ról Neuer-nek lapos fejessel?
Coolearie
StormST
több mint 8 éve
Szerintem jogos volt. Ha nincs a kéz az valszeg simán kapuba ér. Innen a Franciák simán lehozhatják.A kapuba? 10+-ról Neuer-nek lapos fejessel?
Coolearie
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=8zfVlD0KxRM
több mint 8 éve
Azért ezt nem kellett volna. még mindig nem tudtam megbocsátani Ana-nak... 😊Schweinsteiger egy vicc, a magyar csapatba be se férne 😛Már a nászéjszakán jár az agya az ő Anajával....
Jakehomer
iktriad
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Szerintem jogos volt. Ha nincs a kéz az valszeg simán kapuba ér. Innen a Franciák simán lehozhatják.
több mint 8 éve
rohadtul azt érzem, hogy kellenek a franciák a döntőbenémeteknek nem adta volna megEz hazai pálya, ennyit oda fúj, ezt be kellett kalkulálni...
Heisman Trophy
Vrij6
azért ilyet befújni vazze elődöntőben!!!
(ráadásul rohadtul nem volt benne a meccsben!)
több mint 8 éve
Schweinsteiger egy vicc, a magyar csapatba be se férne 😛Már a nászéjszakán jár az agya az ő Anajával....
Jakehomer
több mint 8 éve
Hát nekem nem a szívem csücskei a németek, de én harmadikra sem láttam, mikor ér bele a Cocahizlaló.....Az hogy te se láttad, kb. mindent elmond erről az egészről. 😀 😊
csi77
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv