Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 10 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 10 éve
Na, na, na.... csak ezüst... lesz itt megint 6-3, avagy játszd újra Stez 😀akkor jó lenne, ha nevelődnél, a németek szarok nyilván, de Anglia személyében a 2016-os Eb- és 2018-as vb-győztest fikázod, dicsak buksiMostanában utazom rá! 😊egyre ellenszenvesebb vagy te nekem xDNem ám ilyen fiszem-faszom angol német francia.....😊Ma kezdődött az EB, végre focizni tudó csapatok! 😊hol?
csi77
Stez
csi77
Stez
csi77
Stez
több mint 10 éve
még ott van Roy, az idei EBt hagyagoljukakkor jó lenne, ha nevelődnél, a németek szarok nyilván, de Anglia személyében a 2016-os Eb- és 2018-as vb-győztest fikázod, dicsak buksiMostanában utazom rá! 😊egyre ellenszenvesebb vagy te nekem xDNem ám ilyen fiszem-faszom angol német francia.....😊Ma kezdődött az EB, végre focizni tudó csapatok! 😊hol?
csi77
Stez
csi77
Stez
csi77
Stez
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
akkor jó lenne, ha nevelődnél, a németek szarok nyilván, de Anglia személyében a 2016-os Eb- és 2018-as vb-győztest fikázod, dicsak buksiMostanában utazom rá! 😊egyre ellenszenvesebb vagy te nekem xDNem ám ilyen fiszem-faszom angol német francia.....😊Ma kezdődött az EB, végre focizni tudó csapatok! 😊hol?
csi77
Stez
csi77
Stez
csi77
Szerkesztette: Stez
több mint 10 éve
Mostanában utazom rá! 😊egyre ellenszenvesebb vagy te nekem xDNem ám ilyen fiszem-faszom angol német francia.....😊Ma kezdődött az EB, végre focizni tudó csapatok! 😊hol?
csi77
Stez
csi77
Stez
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-a-foszervezo-elmondta-szo-sincs-benzinkut-kirablasarol-2506873ez igaz 😀nekem se szívem csücske elhiheted, ettől függetlenül hallottunk már dolgokat azt nem mind volt igaz.
ettől függetlenül ez a feketepolos bagázs nem a legszimpibb magyar szurkolótábor 😊
braxa88
eaglesmcnabb
több mint 10 éve
egyre ellenszenvesebb vagy te nekem xDNem ám ilyen fiszem-faszom angol német francia.....😊Ma kezdődött az EB, végre focizni tudó csapatok! 😊hol?
csi77
Stez
csi77
több mint 10 éve
ja ausztria szerintem is jó 😊Ma kezdődött az EB, végre focizni tudó csapatok! 😊Majd holnap 18:00kor 😉
csi77
peach
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 10 éve
Nem ám ilyen fiszem-faszom angol német francia.....😊Ma kezdődött az EB, végre focizni tudó csapatok! 😊hol?
csi77
Stez
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Ma kezdődött az EB, végre focizni tudó csapatok! 😊Majd holnap 18:00kor 😉
csi77
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Ma kezdődött az EB, végre focizni tudó csapatok! 😊Mondták ezt már tegnap meg azelőtt is.
csi77
több mint 10 éve
Ma kezdődött az EB, végre focizni tudó csapatok! 😊hol?
csi77
több mint 10 éve
Ma kezdődött az EB, végre focizni tudó csapatok! 😊
Hajrá Bad Bones!
több mint 10 éve
Piros!
több mint 10 éve
kocsog Morata, ez sima piros!
több mint 10 éve
valamelyik tróger realos, aki nem mellesleg walesi xdhárom meccsen, egy gól lesz maazt is ibra lövi mi? : d
Stez
eaglesmcnabb
több mint 10 éve
három meccsen, egy gól lesz maazt is ibra lövi mi? : d
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
ez igaz 😀nekem se szívem csücske elhiheted, ettől függetlenül hallottunk már dolgokat azt nem mind volt igaz.
ettől függetlenül ez a feketepolos bagázs nem a legszimpibb magyar szurkolótábor 😊
braxa88
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
három meccsen, egy gól lesz ma
több mint 10 éve
Rosický vajon hány percet tud játszani, mielőtt lesérülne? Vagy vótmá?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Hool van alkoholtilalom?..Ugyan már nincsen semmilyen tilalom, ezt bátran kimerem állítani!Testvérem kint él Franciában, ő szokott nekem közvetíteni hogy mi a helyzet kint.
Szétkúrták Marseilles-t és kész.
több mint 10 éve
Az csanyi volt?Személyesen fogja átadni a szurkolók vezetőinek a kétmilliós csekkeket 😀
ghstzR
több mint 10 éve
ez igaz 😀ott vagy?mondjuk te se :d
braxa88
eaglesmcnabb
több mint 10 éve
az nem a csányi volt? 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Örülnék egy cseh döntetlennek. 😊 Nah jó, cseh győzelemnek is. 😀én is
Vrij6