Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 10 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 10 éve
Stezlátod, örülnél te zizounak a padon. ő legalább a legerősebb kezdőjével szeret felállni.
Heskey nélkül esélytelen, megmondtam az elején! nincs aki gólt rúgjon!!
nyugi walest elverik az angolok.
26 perc alatt volt 36 szovjet passz, az derék :ditt a lényeg, ezzel is lehet pontot szerezni! ilyen a fodbal!!!
eaglesmcnabb
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Putyin alposan benne volt ebben az Xben.semmi köze nem volt Hartnak a gólhoz, ilyen helyzetben alapból nem fejelhetett volna orosz a labdába hét méterről
Látod Stez ezt mondtam, hog Hart kurvajó kapus de néha van ilyen balfaszsága hogy csak követi a labdát. Persze szerintem nem csak az ő hibája, hanem a vedőé is mert hol is volt amikor az orosz belőtte? Fognia kellett volna..
Man to Man kellett volna ehelyett Zone Coveraget alkalmaztak.
Coolearie
rég 3-0-ra kellett volna mennünk Vardyval és Kane-nel a pályán, akik megosztották volna a figyelmet, míg a totál nulla Alli és a teljesen elfáradt Lallana meg a pályán volt a legvégéig, amikor a lelküket is kiköpték, védekezni meg nem tudták... amikor meg beállsz védekezni és kontrára építkezel, nem hozod le Sterlinget, aki a bal oldalon még mindig hülyítette a védőket
több mint 10 éve
Mondjuk azt nem nagyon értettem miért Kane rugdossa a szögleteket...talán esetleg egyet befejelt volna..
több mint 10 éve
Hát hallod sokkal jobb nekünk, hogy még playoffba se jutunk, tényleg 😀Nem de mi legalább nem is nagyon jártunk ott vagy nem annyit mint ők. No ez egy rossz piszkálódás akart lenni no offense 😉Mert mi olyan baszott sok playoff meccset nyertünk az utóbbi időben 😉 😛hahaha. 😀Majd ha ismét nem nyertetek PO meccset akkor is lehet nevetni 😉 😛
Mikey
dande
mustaine
dande
több mint 10 éve
ne röhögtessél már, az egész meccs Hodgson buziságain ment el, ez a cigány megint leült a kispadra, aztán a harmadik percbe elaludt és azt se tudta mi van, fogalma nincs a csapatáról, a játékosai erősségéről, elképzelése nincsen, valószínűleg a faszát se találja már meg segítség nélküljó, azért még nem estek ki az angolok... A tornacsapatok amúgy sem az elején hengerelnek, hanem a végén.hát lehet, hogy az angol torna válogatott jobban szerepelne 😀
csi77
Löfli
fos cserék, alapból fos kezdőfelállás, nulla reakció a fáradt játékosokra, alapból egy nonsense középpálya, a hülye faszkalap okosságára, a tök lyukas középpályára egy gyors Wales a kontráival hárommal válaszolt volna
akkora edzői baki ez a meccs, ami fáj, annak ellenére, hogy az angol válogatott lejátszotta a pályáról az oroszt, csak esetleg nem egy befejező emberrel kéne recskázni
több mint 10 éve
Nem de mi legalább nem is nagyon jártunk ott vagy nem annyit mint ők. No ez egy rossz piszkálódás akart lenni no offense 😉Mert mi olyan baszott sok playoff meccset nyertünk az utóbbi időben 😉 😛hahaha. 😀Majd ha ismét nem nyertetek PO meccset akkor is lehet nevetni 😉 😛
Mikey
dande
mustaine
több mint 10 éve
hülye fasz buzi, remélem eltakarodsz az anyádba ettől a csapattól az Eb után, te féregaz a bajuk, hogy nincs más. Külföldi sztáredzőkkel befürödtek, normális angol tréner régóta nincs, szóval nincs jó megoldás, bárkivel összeszerencsétlenkedik ezeket az eredményeket😊
Stez
több mint 10 éve
A nőknél magyar kapitány van még mindig azt hiszem. Úgy könnyű. 😊jó, azért még nem estek ki az angolok... A tornacsapatok amúgy sem az elején hengerelnek, hanem a végén.hát lehet, hogy az angol torna válogatott jobban szerepelne 😀
csi77
Löfli
több mint 10 éve
Putyin alposan benne volt ebben az Xben.Látod Stez ezt mondtam, hog Hart kurvajó kapus de néha van ilyen balfaszsága hogy csak követi a labdát. Persze szerintem nem csak az ő hibája, hanem a vedőé is mert hol is volt amikor az orosz belőtte? Fognia kellett volna..
Man to Man kellett volna ehelyett Zone Coveraget alkalmaztak.
Szerkesztette: Coolearie
több mint 10 éve
"ha most lenne egy kocsmám Marseille-ben, már nem lenne" 😀😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Mert mi olyan baszott sok playoff meccset nyertünk az utóbbi időben 😉 😛hahaha. 😀Majd ha ismét nem nyertetek PO meccset akkor is lehet nevetni 😉 😛
Mikey
dande
több mint 10 éve
jó, azért még nem estek ki az angolok... A tornacsapatok amúgy sem az elején hengerelnek, hanem a végén.hát lehet, hogy az angol torna válogatott jobban szerepelne 😀
csi77

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
hahaha. 😀Majd ha ismét nem nyertetek PO meccset akkor is lehet nevetni 😉 😛
Mikey
több mint 10 éve
Pedig holnap a Svájc W, bale szerez gólt, angol W tippszmixemből akartam anyámnak szülinapi tortát venni : Dúriember biztos gólra nem fogad, meg is büntetett a sors!
Hanni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
jó, azért még nem estek ki az angolok... A tornacsapatok amúgy sem az elején hengerelnek, hanem a végén.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Pedig holnap a Svájc W, bale szerez gólt, angol W tippszmixemből akartam anyámnak szülinapi tortát venni : D
több mint 10 éve
hülye fasz buzi, remélem eltakarodsz az anyádba ettől a csapattól az Eb után, te féregRemélem hnap bejelentik, hogy hodgson + 2 év 😀
Stez
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
most bannoljon ki valaki a picsábaRooneyék csak felkészítenek mentálisan, hogy milyen érzés lesz ősszel Jags drukkernek lenni. 😊
Stez
több mint 10 éve
hahaha. 😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
most bannoljon ki valaki a picsába
több mint 10 éve
Hát ez méltó befejezése volt ennek a fos meccsnek.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
hülye fasz buzi, remélem eltakarodsz az anyádba ettől a csapattól az Eb után, te féreg😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Stez
több mint 10 éve
Ezek a kretén Angolok továbbra se fognak semmit se nyerni.
több mint 10 éve
Simán kiesnek három X-el ezek a hulladékok. Wales, Szlovákia továbbjutó lesz.