Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Lalala középre énekelte.. ha helyezi..
több mint 8 éve
Azért az már most felvázolódott, amitől fosok, egyéni megoldásokra alapoz Hodgson, a csapat meg nem földön akarja megoldani, az ész meg annyi lesz, hogy beadogatják Kane-nek a lasztikat.
több mint 8 éve
nézek vasast is meg 'csabát is de eccleston úgy látom csak pados :d4be tippeltem az angolokat, de már megint olyan a keret hogy csak rooneyt ismerem :dArról mondjuik nem ők tehetnek, hogy te csak az MTK meg a Real Madrid falábúít ismered, hallode. xd
eaglesmcnabb
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
4be tippeltem az angolokat, de már megint olyan a keret hogy csak rooneyt ismerem :dArról mondjuik nem ők tehetnek, hogy te csak az MTK meg a Real Madrid falábúít ismered, hallode. xd
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
4be tippeltem az angolokat, de már megint olyan a keret hogy csak rooneyt ismerem :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Laller szezon végére egész belejött, persze az is igaz, hogy az Norbi rendszerében volt, nem a Bagolyéban.Clyne is védhető. Papíron Barkley is az, csak számomra így, hogy Dier mellé Rooneyt visszatolták, szélre meg odakerült Lalala, gáz. Utóbbi miatt főleg, mert támadásban és védekezésben sem látom akkora hasznát. Rooney viszont nem fog tudni védekezni, egy szem Dier kevés lesz középpályára. Barkley oda kellett volna, ő ráadásul támadásban is tudott volna szervezni.Clyne pad, Barkley is? Hámilyenválogatottez?Végül is tényleg padoztassad Stonest, Cahill helyett..Gratula.az simán védhető döntés
Coolearie
Stez
Coolearie
Stez
Clyne... nemtom. két tüdeje van, de igazából sem hátul, sem elöl nem klasszis.
több mint 8 éve
Hodgson nem mondhatja magáról, hogy szar edző, de hát mindenki tudja ezt. 8)
több mint 8 éve
Erősebb az angol pad mint a kezdő 😀az angol pad kijutna a csoportból,a kezdő nem fog 😀
peach
több mint 8 éve
Kampman
28 323
de ocsmány ez az angol meza piros mezük még inkább, de egyébként a szurkolók is utálják
Löfli
több mint 8 éve
Erősebb az angol pad mint a kezdő 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Kampman
28 323
hajrá Szovjetunió!Ezen az Eb-n akár 2 utódállamnak is szurkolhatsz!
mustaine
több mint 8 éve
de ocsmány ez az angol mez
több mint 8 éve
Clyne is védhető. Papíron Barkley is az, csak számomra így, hogy Dier mellé Rooneyt visszatolták, szélre meg odakerült Lalala, gáz. Utóbbi miatt főleg, mert támadásban és védekezésben sem látom akkora hasznát. Rooney viszont nem fog tudni védekezni, egy szem Dier kevés lesz középpályára. Barkley oda kellett volna, ő ráadásul támadásban is tudott volna szervezni.Clyne pad, Barkley is? Hámilyenválogatottez?Végül is tényleg padoztassad Stonest, Cahill helyett..Gratula.az simán védhető döntés
Coolearie
Stez
Coolearie
több mint 8 éve
Botfülűek ezek,kifütyülik ezt a gyönyörű himnuszt.hallatlan.
több mint 8 éve
Clyne pad, Barkley is? Hámilyenválogatottez?Végül is tényleg padoztassad Stonest, Cahill helyett..Gratula.az simán védhető döntés
Coolearie
Stez
több mint 8 éve
Végül is tényleg padoztassad Stonest, Cahill helyett..Gratula.az simán védhető döntés
Coolearie
több mint 8 éve
Végül is tényleg padoztassad Stonest, Cahill helyett..Gratula.
több mint 8 éve
Akik az NDK-val mérkőznek meg a továbbjutásértA győztesre pedig a jugòk várnak.Shevchenko ezeknek orosz.Én a Szovjetunió - Csehszlovákia meccset várom már
ozibozi
mustaine
ozibozi
több mint 8 éve
Jugoszlávokat a F.Á.K. ellen, egyértelmű.Shevchenko ezeknek orosz.Én a Szovjetunió - Csehszlovákia meccset várom már
ozibozi
mustaine
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
ozibozi
17 163
A győztesre pedig a jugòk várnak.Shevchenko ezeknek orosz.Én a Szovjetunió - Csehszlovákia meccset várom már
ozibozi
mustaine
több mint 8 éve
Kampman
28 323
én azt sajnálom, hogyShevchenko ezeknek orosz.Én a Szovjetunió - Csehszlovákia meccset várom már
ozibozi
mustaine
több mint 8 éve
én meg a koszovó - krím félsziget rangadótShevchenko ezeknek orosz.Én a Szovjetunió - Csehszlovákia meccset várom már
ozibozi
mustaine
több mint 8 éve
Shevchenko ezeknek orosz.Én a Szovjetunió - Csehszlovákia meccset várom már
ozibozi
több mint 8 éve
Shevchenko ezeknek orosz.lehet, hogy tudnak valamit 😀
ozibozi