Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
Ha nem kell miért játszanak többet? Portugálok negyedennyi játékkal nyertek 5 éve, szinte kivétel nélkül hosszabbításbanRáadásul az angolok fél gőzzel játszanak.nem tudnak sokkal többet, ne aggódj.
nagylaza
Kenny

több mint 4 éve
Talán mert nem Ukrajna ellen játszottak!Nem értem ezt az angol szidást amúgy. Elképesztő cél futballt játszanak de ebben jók. Ráadásul tanultak a többi negyeddontobol, egy golos vezetés után kijönnek a félidő után és eldöntik 5 perc alatt. Azért a spanyolok meg olaszok erre nem voltak képesek. Így meg spórolnak maguknak felesleges idegeskedést és jatekperceket.Ráadásul az angolok fél gőzzel játszanak.nem tudnak sokkal többet, ne aggódj.
nagylaza
Kenny
csebi
több mint 4 éve
Nem értem ezt az angol szidást amúgy. Elképesztő cél futballt játszanak de ebben jók. Ráadásul tanultak a többi negyeddontobol, egy golos vezetés után kijönnek a félidő után és eldöntik 5 perc alatt. Azért a spanyolok meg olaszok erre nem voltak képesek. Így meg spórolnak maguknak felesleges idegeskedést és jatekperceket.Ráadásul az angolok fél gőzzel játszanak.nem tudnak sokkal többet, ne aggódj.
nagylaza
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Legjobb ahogy Southgate Puhl Sanyi (isten nyugosztalja) mellett kihagyja a büntetőt az elején
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ráadásul az angolok fél gőzzel játszanak.nem tudnak sokkal többet, ne aggódj.
nagylaza
több mint 4 éve
Ráadásul az angolok fél gőzzel játszanak.
több mint 4 éve
A szar sterling milyen passzt adott
több mint 4 éve
Nem hittem volna, hogy ennyire sima lesz. Végre egy meccs, amit nyugodtan tudok nézni, erre ezt kapom.
több mint 4 éve
egy hülye svéd piros és látunk egy dög unalmas meccset
több mint 4 éve
Ezeket a les gyanús állásokat maskor percekig nézik, most nyilván rá sem neznek 😊Nem nagyon volt még határeset sem szerintem, Zinchenko bemozgott
csebi

több mint 4 éve
Valóban. Gyenge ez az ukrán válogatottEzeket a les gyanús állásokat maskor percekig nézik, most nyilván rá sem neznek 😊Zinchenko a túlsó oldalon bemozgott
csebi
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ezeket a les gyanús állásokat maskor percekig nézik, most nyilván rá sem neznek 😊ezt remélem te sem gondolod komolyan
csebi
több mint 4 éve
Láttam már gyengébb lövéseket ennél a hazaadásnál.
több mint 4 éve
Ezeket a les gyanús állásokat maskor percekig nézik, most nyilván rá sem neznek 😊Zinchenko a túlsó oldalon bemozgott
csebi
több mint 4 éve
Ezeket a les gyanús állásokat maskor percekig nézik, most nyilván rá sem neznek 😊
több mint 4 éve
Hogy lehet két ilyen gólt kapni.Hát így.
Kenny
több mint 4 éve
Na, ugye! Megmondtam!
több mint 4 éve
legutóbbit megnyertékSPOILER!Angolok? Tizenegyesekkel? Bahahahahahahaha
Én már láttam a meccset, 1-1, az angolok jutnak tovább 11-esekkel.
nagylaza
iktriad
több mint 4 éve
Nevess csak! Mondom, hogy én már láttam.SPOILER!Angolok? Tizenegyesekkel? Bahahahahahahaha
Én már láttam a meccset, 1-1, az angolok jutnak tovább 11-esekkel.
nagylaza
iktriad