Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Kampman
28 326
kanté után a másik remek ötlet aranylabdára, jorginho ...utóbbi már tényleg vicc
Sixo
több mint 3 éve
Locatelli amúgy kit dugott meg, hogy az első 2 fordulóban kb az eb legjobb játékosa volt ezért azóta a padon rohad?Amennyire mindenhol szivárvány van, lehet hogy inkább valakit nem | mancini 😉 |
peach
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
1.Veratti szerintem túlhypeolt játékosLocatelli amúgy kit dugott meg, hogy az első 2 fordulóban kb az eb legjobb játékosa volt ezért azóta a padon rohad?sokan ugyanezt mondják verrattiról az olaszok 3.-4. meccsével kapcsolatban
peach
Sixo
2. Ő nincs nálam fantasyban ezért sem lehet igaz amit mondasz
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Meglepő lenne ha ez a meccs 1-0 lenne
több mint 3 éve
Mi, igazi belgák, hova álljunk?
több mint 3 éve
Locatelli amúgy kit dugott meg, hogy az első 2 fordulóban kb az eb legjobb játékosa volt ezért azóta a padon rohad?sokan ugyanezt mondják verrattiról az olaszok 3.-4. meccsével kapcsolatban
peach
több mint 3 éve
Locatelli amúgy kit dugott meg, hogy az első 2 fordulóban kb az eb legjobb játékosa volt ezért azóta a padon rohad?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Cubehor
318
De száni, hogy már megint rosszfele támadnak.
több mint 3 éve
Tesom olasz drukker, szoval miatta nem leszek szomoru, ha az Azzuri jut tovabb.Hajra Belgium!Búúú
Vrij6
Sempre Forza Italia 😎🇮🇹
Chargers LT
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Hajrá Olaszok!
több mint 3 éve
Chiesa kezd, Sixo kiverheted 😀 😉
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Hajra Belgium!Búúú
Vrij6
Sempre Forza Italia 😎🇮🇹
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 880
elég volt 5 perc handjobA továbbjutástól függetlenül a spanyol válogatott időnként arra a csávóra emlékeztet, aki szűzen jön ki a bordélyházból.
— Gergely Marosi (@emgergo) July 2, 2021
empty taxi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
már elmúlt 50 éves, csak találnak ott valami fiatalabbat erreSzéttetteVolt a NER hatalomátvétel után pár évvel egy nagytakarítás, amikor a régi telesportos arcok nagy részét sorban kihajították, én is csodálkoztam, hogy ő hogy úszta meg.jó mondjuk a méreit sem értem mit keres még ottMérei Andi ezzel adta át a szót, Hajdú B.-nek, aki aztán javított isSvájc ellenfélre vár, hamarosan meg is kapja???
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
NB2
több mint 3 éve
Hajra Belgium!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Vargas azért hagyta ki mert spanyol neve van🤜 Thiago 🤛#EURO2020 pic.twitter.com/czjkzIqRVI
— UEFA EURO 2020 (@EURO2020) July 2, 2021
empty taxi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
SzéttetteVolt a NER hatalomátvétel után pár évvel egy nagytakarítás, amikor a régi telesportos arcok nagy részét sorban kihajították, én is csodálkoztam, hogy ő hogy úszta meg.jó mondjuk a méreit sem értem mit keres még ottMérei Andi ezzel adta át a szót, Hajdú B.-nek, aki aztán javított isSvájc ellenfélre vár, hamarosan meg is kapja???
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
A továbbjutástól függetlenül a spanyol válogatott időnként arra a csávóra emlékeztet, aki szűzen jön ki a bordélyházból.
— Gergely Marosi (@emgergo) July 2, 2021
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
🤜 Thiago 🤛#EURO2020 pic.twitter.com/czjkzIqRVI
— UEFA EURO 2020 (@EURO2020) July 2, 2021
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kampman
28 326
Volt a NER hatalomátvétel után pár évvel egy nagytakarítás, amikor a régi telesportos arcok nagy részét sorban kihajították, én is csodálkoztam, hogy ő hogy úszta meg.jó mondjuk a méreit sem értem mit keres még ottMérei Andi ezzel adta át a szót, Hajdú B.-nek, aki aztán javított isSvájc ellenfélre vár, hamarosan meg is kapja???
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
A belga olasz gyoztesenek illik majd dontobe jutnia. Nem gyozom elegszer hangsulyozni. Lassan mar erzik a nyomast.