NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 694
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Csak egy fun fact ami most derült ki számomra: Az angolok németek és dánok elleni meccset is ugyanaz a bíró fújta, és akkor ebből mki olyan következtetést von le amit akar.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Kuipers vezeti a döntőt. Legutóbb a cseh-dán meccsen fújt ő.Legjobb bíró jelenleg sztem
warr_b
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Kaputelefonnal fotoztak? Sajnos nem hiszek a kepnek, szerintem ez Harden, miutan harmasnal ravetodik, illetve belerug az ellenfelbe, hogy buntetot kapjon!Akkor biztos káprázott a szemem???????? Ezt mikor és hol láttad pont tőle.... ő az akinek nincs is szüksége erre a magassága miatt sem, egyébként ezt soha nem is értettem, ha valaki felugrik, magasabbra, mint a másik, majdhogynem rá is a másikra, akkor miért fújják be az alul lévőt szabálytalannak. Akkor is amikor meg se mozdult, nem lépett direkt alá. Ha láthatóan meglöki az más, de gyakran akkor is fújnak, amikor semmi nem történt és aztán a másik szerencsétlenül esett. Kicsit olyan ez, mint a kosárban vagy kéziben, a támadó vagy nem támadó belemenés.Tudom elfogultság is van benne, de nálam Kane az EB embere. Az első két meccs még nem volt az igazi, de főleg azóta rengeteget melózik a gólok, gólpasszok indítások mellett. Szerintem 😊És nem feküdt még be egyetlen már felugrott ellenfél alá sem.
dande
Lehet, hogy fejlődőképes?
slowmotion
dande
Addig is itt hagyom ezt:
www.reddit.com/r/soccer/comments/k8ek7t/compilation_of_harry_kane_committing_the_same/
slowmotion
több mint 3 éve
ozibozi
17 142
Ha Csányi elnök lenne akkor 5 min. meccset kaptak volna akkora egy érdekérvényesítő a nemzetközi porondon
több mint 3 éve
Kuipers vezeti a döntőt. Legutóbb a cseh-dán meccsen fújt ő.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Okéé nyertél 😉 bevallom egyébként nem figyelem ezeket, másnàl sem 😊 , elég randa dolog. Ahogy utaltam rà ha láthatóann meglöki, alàlép az gáz, de gyakran van olyan eset is, amikor rá ugranak a másikra, mégis az alul lévő ellen fújnak.Akkor biztos káprázott a szemem???????? Ezt mikor és hol láttad pont tőle.... ő az akinek nincs is szüksége erre a magassága miatt sem, egyébként ezt soha nem is értettem, ha valaki felugrik, magasabbra, mint a másik, majdhogynem rá is a másikra, akkor miért fújják be az alul lévőt szabálytalannak. Akkor is amikor meg se mozdult, nem lépett direkt alá. Ha láthatóan meglöki az más, de gyakran akkor is fújnak, amikor semmi nem történt és aztán a másik szerencsétlenül esett. Kicsit olyan ez, mint a kosárban vagy kéziben, a támadó vagy nem támadó belemenés.Tudom elfogultság is van benne, de nálam Kane az EB embere. Az első két meccs még nem volt az igazi, de főleg azóta rengeteget melózik a gólok, gólpasszok indítások mellett. Szerintem 😊És nem feküdt még be egyetlen már felugrott ellenfél alá sem.
dande
slowmotion
dande
Addig is itt hagyom ezt:
www.reddit.com/r/soccer/comments/k8ek7t/compilation_of_harry_kane_committing_the_same/
slowmotion
több mint 3 éve
Akkor biztos káprázott a szemem???????? Ezt mikor és hol láttad pont tőle.... ő az akinek nincs is szüksége erre a magassága miatt sem, egyébként ezt soha nem is értettem, ha valaki felugrik, magasabbra, mint a másik, majdhogynem rá is a másikra, akkor miért fújják be az alul lévőt szabálytalannak. Akkor is amikor meg se mozdult, nem lépett direkt alá. Ha láthatóan meglöki az más, de gyakran akkor is fújnak, amikor semmi nem történt és aztán a másik szerencsétlenül esett. Kicsit olyan ez, mint a kosárban vagy kéziben, a támadó vagy nem támadó belemenés.Tudom elfogultság is van benne, de nálam Kane az EB embere. Az első két meccs még nem volt az igazi, de főleg azóta rengeteget melózik a gólok, gólpasszok indítások mellett. Szerintem 😊És nem feküdt még be egyetlen már felugrott ellenfél alá sem.
dande
slowmotion
dande
Addig is itt hagyom ezt:
több mint 3 éve
amúgy az elmúlt tornákon többször kapta a 2. helyezett legjobbja, szóval ha az angolok nyernek, nem lepne meg egy Jorginho díj, ha az olaszok, akkor Kane. de szerintem is lehetne Sterling az MVP, főleg egy kiemelkedő döntővelOké.Nem olvasod amit írunk, Sterlingnél még Kane is értelmesebb választás, ő csatár és gólokat is lőtt, megfelel az általad támasztott feltételeknek.Te kinek adnád az MVP-t, ki a "leg" az EB-n mutatott teljesítmény alapján?
...(Nyilván egy szélsővédő sose lesz MVP, ahogy a nekem nagyon tetsző Schick vagy Walker se, ezt remélem figyelembe veszed.)
Sobri JóskaShaw, Donnarumma
davemayeren peldaul siman odaadnam Schicknek.Így nehéz, ha nem veszitek figyelembe amit kérek...
Stez
Viszont valid opciót egyikőtök se mondott, hogy miért ne kaphatná Sterling, illetve ki kaphatná más.
Sobri Jóska
davemayer
De azért nincs olyan nagy választék, hogy egy jó döntőbeli szerepléssel, góllal Sterling ne lehetne MVP.
Legalábbis nekem, látva sok meccset és olvasva a felvetéseket nem úgy tűnik, mintha lenne egyértelmű vagy értelmesebb választás.
Ez az EB nem egy kiugró egyéni teljesítményről szólt, az utolsó 4 csapat elsősorban csapatmunkában volt erős, nem abban, hogy van egy csapat és van egy Ronaldojuk,, Sammerjük, van Bastenjük, Platinijük.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Az olasz pad:Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Most nem az a legújabb h 3 középső vedovel és Hendersonnal a középpályán kezd majd?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Nehéz feladat, de keményen próbálkozol 😆Megjinxelem a balfasz Southgate-et, hogy ugyan ma, ne csokerkedje el.Látom mit csinálsz, hozod itt a célpesszimizmust 😄🤣A kedvuk mondjuk ketlem, hogy elmenne, amikor Anglia tizezer eve nem latott ilyen sikert, mint mar csak ez a donto. 😀 Kane-nek foleg, amikor tizcsilliard eve nem latott a Tottenhammel trofeat. XD😁Fekve egyik angol csatár sem gyors 😆🤣Ahhoz, hogy fekudjenek, nem art odaerni hozzajuk. 😊
Amúgy hányszor hallottuk ezt az utóbbi 30-40 évben, hogy jajjalassúolaszvédők, aztán mégis egész jól elkaristoltak általában, meg nyertek ezt-azt itt-ott...
warr_b
Ezert lesz szep ez a meccs, annyi, de annyi taktikai elem van mindket oldalon, amit a ket edzonek valahogy ki kell vedenie, hatastalanitania kell. De nem latom, hogy Southgate kontrollalni akarja a meccset, siman feladja ezt, nem eleg tokos. Igy meg igazabol Mancinin fog mulni, hogy ki tud-e talalni valamit az angolok erossegeire.
Stez
Már középkezdésnél alá kell rúgni Sterlingnek meg Kane-nek, hogy hamar elmenjen a kedvük, egy Eb-döntőn csak nem állít ki a bíró egyből az első percben valakit 🤣
warr_b
A motivacio adott... En egyelore azon gondolkozom, hogy vajon mennyire lesz erezheto egyreszt Southgate-en, masreszt alapbol az angol jatekosokon a tapasztalatlansag. Ok ugye azert nem nagyon ismerik a dontoket, elodontoket valogatott szinten, az olaszoknal meg azert van tobb, rengeteget megelt oreg is, aki eleg higgadtan tudja kezelni a dolgokat es a nyomast.
Ez is komoly elony azert az olaszoknak, meg hat Southgate-bol siman kinezem, hogy elcsokerkedi valahogy, Mancini ezzel szemben nem fogja.
Stez
warr_b
Stez
több mint 3 éve
Megjinxelem a balfasz Southgate-et, hogy ugyan ma, ne csokerkedje el.Látom mit csinálsz, hozod itt a célpesszimizmust 😄🤣A kedvuk mondjuk ketlem, hogy elmenne, amikor Anglia tizezer eve nem latott ilyen sikert, mint mar csak ez a donto. 😀 Kane-nek foleg, amikor tizcsilliard eve nem latott a Tottenhammel trofeat. XD😁Fekve egyik angol csatár sem gyors 😆🤣Ahhoz, hogy fekudjenek, nem art odaerni hozzajuk. 😊
Amúgy hányszor hallottuk ezt az utóbbi 30-40 évben, hogy jajjalassúolaszvédők, aztán mégis egész jól elkaristoltak általában, meg nyertek ezt-azt itt-ott...
warr_b
Ezert lesz szep ez a meccs, annyi, de annyi taktikai elem van mindket oldalon, amit a ket edzonek valahogy ki kell vedenie, hatastalanitania kell. De nem latom, hogy Southgate kontrollalni akarja a meccset, siman feladja ezt, nem eleg tokos. Igy meg igazabol Mancinin fog mulni, hogy ki tud-e talalni valamit az angolok erossegeire.
Stez
Már középkezdésnél alá kell rúgni Sterlingnek meg Kane-nek, hogy hamar elmenjen a kedvük, egy Eb-döntőn csak nem állít ki a bíró egyből az első percben valakit 🤣
warr_b
A motivacio adott... En egyelore azon gondolkozom, hogy vajon mennyire lesz erezheto egyreszt Southgate-en, masreszt alapbol az angol jatekosokon a tapasztalatlansag. Ok ugye azert nem nagyon ismerik a dontoket, elodontoket valogatott szinten, az olaszoknal meg azert van tobb, rengeteget megelt oreg is, aki eleg higgadtan tudja kezelni a dolgokat es a nyomast.
Ez is komoly elony azert az olaszoknak, meg hat Southgate-bol siman kinezem, hogy elcsokerkedi valahogy, Mancini ezzel szemben nem fogja.
Stez
warr_b
több mint 3 éve
Látom mit csinálsz, hozod itt a célpesszimizmust 😄🤣A kedvuk mondjuk ketlem, hogy elmenne, amikor Anglia tizezer eve nem latott ilyen sikert, mint mar csak ez a donto. 😀 Kane-nek foleg, amikor tizcsilliard eve nem latott a Tottenhammel trofeat. XD😁Fekve egyik angol csatár sem gyors 😆🤣Ahhoz, hogy fekudjenek, nem art odaerni hozzajuk. 😊
warr_b
Stez
warr_b
Stez
több mint 3 éve
Ha angol a szenvedő fel akkor simán .😁Fekve egyik angol csatár sem gyors 😆🤣Ahhoz, hogy fekudjenek, nem art odaerni hozzajuk. 😊
warr_b
Stez
warr_b
több mint 3 éve
A kedvuk mondjuk ketlem, hogy elmenne, amikor Anglia tizezer eve nem latott ilyen sikert, mint mar csak ez a donto. 😀 Kane-nek foleg, amikor tizcsilliard eve nem latott a Tottenhammel trofeat. XD😁Fekve egyik angol csatár sem gyors 😆🤣Ahhoz, hogy fekudjenek, nem art odaerni hozzajuk. 😊
warr_b
Stez
warr_b
több mint 3 éve
Fekve egyik angol csatár sem gyors 😆🤣Azért a Nesta-Cannavaro vagy a Baresi-Costacurta kettős fürgébb volt, mint ez a 2 Team Győzikés.
warr_b
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
😁Fekve egyik angol csatár sem gyors 😆🤣Ahhoz, hogy fekudjenek, nem art odaerni hozzajuk. 😊
warr_b
Stez
több mint 3 éve
Egyértelmű nincs, értelmesebb több is van.Oké.Nem olvasod amit írunk, Sterlingnél még Kane is értelmesebb választás, ő csatár és gólokat is lőtt, megfelel az általad támasztott feltételeknek.Te kinek adnád az MVP-t, ki a "leg" az EB-n mutatott teljesítmény alapján?
...(Nyilván egy szélsővédő sose lesz MVP, ahogy a nekem nagyon tetsző Schick vagy Walker se, ezt remélem figyelembe veszed.)
davemayeren peldaul siman odaadnam Schicknek.Így nehéz, ha nem veszitek figyelembe amit kérek...
Stez
Viszont valid opciót egyikőtök se mondott, hogy miért ne kaphatná Sterling, illetve ki kaphatná más.
Sobri Jóska
davemayer
De azért nincs olyan nagy választék, hogy egy jó döntőbeli szerepléssel, góllal Sterling ne lehetne MVP.
Legalábbis nekem, látva sok meccset és olvasva a felvetéseket nem úgy tűnik, mintha lenne egyértelmű vagy értelmesebb választás.
Ez az EB nem egy kiugró egyéni teljesítményről szólt, az utolsó 4 csapat elsősorban csapatmunkában volt erős, nem abban, hogy van egy csapat és van egy Ronaldojuk,, Sammerjük, van Bastenjük, Platinijük.
Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Fekve egyik angol csatár sem gyors 😆🤣Ahhoz, hogy fekudjenek, nem art odaerni hozzajuk. 😊
warr_b
több mint 3 éve
Fekve egyik angol csatár sem gyors 😆🤣Amúgy hányszor hallottuk ezt az utóbbi 30-40 évben, hogy jajjalassúolaszvédők, aztán mégis egész jól elkaristoltak általában, meg nyertek ezt-azt itt-ott...
több mint 3 éve
Oké.Nem olvasod amit írunk, Sterlingnél még Kane is értelmesebb választás, ő csatár és gólokat is lőtt, megfelel az általad támasztott feltételeknek.Te kinek adnád az MVP-t, ki a "leg" az EB-n mutatott teljesítmény alapján?
Stez
Sobri Jóska
davemayer
több mint 3 éve
Nem olvasod amit írunk, Sterlingnél még Kane is értelmesebb választás, ő csatár és gólokat is lőtt, megfelel az általad támasztott feltételeknek.Te kinek adnád az MVP-t, ki a "leg" az EB-n mutatott teljesítmény alapján?
Stez
Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Igen, de a tamadokkal (foleg Pedri) nem Busquetsekkel. Erre irtam h Sterling/Saka nem tudom mennyire jok ebben, Mount sztem vallalhato es ismeri is Jorginhot. Meg Kane is besegithet.Azert ne lepodj meg vasarnap amikor Mount lesz vegig rajta 😀Es a spanyol taktika emberfogas volt. Enrique harom jatekosat valtogatta szinte vegig Jorginhon, akik vegig tamadtak, es sokszor el sem mozdultak mellole. 😉
Am boven jo pressingben, emberfogasban (egy tamadohoz kepest).
A ket kvk-t rarakni az olaszok kvk-ira ongyilkossag sztem.
Azt Kane-nek meg Mountnak kell megoldania.
Jorginho statjait erdemes megnezni, h mit hozott atlagban a tornan es mit a spanyolok ellen.
Ezert nyomnek csak egy ctrl c - ctrl v-t Southgate helyeben a spanyol taktikara.
Borbinho
Stez
De Jorginho normal esetben kb 30-40 meterre van atlagban az elol levoktol (amikor ok hozzak ki a labdat), oda sztem nem johet fel Rice v Phillips.
Inkabb talan vmeik szelsohatved oldaltol fuggoen besegithet a tamadoknak a pressingben / emberfogasban.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Ha túl magasan játszik Rice vagy Phillips, akkor Insigne fog beljebb húzódni, rá meg fel kell lépni Walkernek vagy Stonesnak -> óriási területe lesz Emersonnak.Ez pontosan igy van, de ok es okozat. Ha Emerson fellep, es agresszivebben tamad, akkor meg a helyen a villamgyors angol tamadosornak oriasi terulete lesz, ezt marpedig a ket lajhar oreg olasz belso vedo fogja megszivni. Saka (vagy Sancho) es Sterling is villamgyors, ha ok az olasz vedelem moge tudnak kerulni, akkor ott vege lesz. Es szerintem Mancini ezt nem fogja megkockaztatni, latva, hogy a spanyolok gyors tamadoival is mit megszenvedtek.
empty taxi
Az szamomra nyilvanvalo, hogy Southgate a spanyolok jatekabol fogja lereagalni az olaszok erossegeit, igy peldaul Jorginhot, Mancinitol viszont valtoztatast varok, pont amiatt, mert o meg tudja, hogy Southgate mivel fog operalni. Tobbek kozott erre is celoztam, amikor azt irtam par oraja, hogy oriasi taktikai csatara szamitok, mert azert szamomra elvezetes lesz nezni, hogy melyik kapitany mivel keszul majd. Az egyik tudja a masikrol, hogy mit fog csinalni, epp ezert kell valamelyiknek elohuznia valami mast a kalapjabol, es lemeccselni.
Ez pedig jelenleg szerintem csak Mancini lehet. Mivel Southgate nem rizikozik, o a bevaltat csinalja, ezert miert valasszon mast, mint hogy Luis Enrique taktikajabol atvegyen elemeket? Uj dolgot nem fog kitalalni. Ez valahol nem hulyeseg, valahol viszont nyitott konyv lesz tole Southgate, celtablat kinalva Mancininek, aki ha ezt le tudja reagalni, akkor jol csobe huzza az angolokat, es Southgate meg majd kopni-nyelni nem tud.
több mint 3 éve
Azert ne lepodj meg vasarnap amikor Mount lesz vegig rajta 😀Es a spanyol taktika emberfogas volt. Enrique harom jatekosat valtogatta szinte vegig Jorginhon, akik vegig tamadtak, es sokszor el sem mozdultak mellole. 😉
Am boven jo pressingben, emberfogasban (egy tamadohoz kepest).
A ket kvk-t rarakni az olaszok kvk-ira ongyilkossag sztem.
Azt Kane-nek meg Mountnak kell megoldania.
Jorginho statjait erdemes megnezni, h mit hozott atlagban a tornan es mit a spanyolok ellen.
Ezert nyomnek csak egy ctrl c - ctrl v-t Southgate helyeben a spanyol taktikara.
Borbinho