Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Mondjuk az a 40-45 passzos 2-3 perces nem érnek hozzá a 120. Perc után a labdához szegény dánok az igazán olaszosra sikerült.ukránok ellen is megcsinálták ugyanezt
A technika tanár angolok csinálták.
Kicsit kispályás futsal passzolós alázás volt.
3 perc, majd vagy min 40-50 érintés? 😉
Komoly csapat nem enged/het/
ilyet.😉
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Kampman
28 313
16/16 továbbjutó 😀Btw azt hittem lesz tippelős excel eredmènyek , továbbjutók blablablaJátszhatunk felőlem azt is (dőlt betűvel a harmadik helyen szerintem továbbjutók)
gordon
A csoport
Olaszország
Wales
Svájc
Törökország
B csoport
Belgium
Dánia
Finnország
Oroszország
C csoport
Hollandia
Ausztria
Ukrajna
Macedónia
D csoport
Anglia
Horvátország
Csehország
Skócia
E csoport
Spanyolország
Svédország
Szlovákia
Lengyelország
F csoport
Franciaország
Portugália
Németország
Magyarország
Kampman
És mivel ezt a játékot csak én játszottam, így dicsőségesen győztesnek is nyilváníthatom magamat 😀
több mint 3 éve
Ezt mint csak te latod bele, mert bele akarod latni. Es mert egy vagy ket rendkivul nivos, brit szinten kb Blikk Angliaban pofaval nyomja.Ha téged nem zavar, hogy egy jó keretből ilyen hulladék jön ki az a te dolgod, de ennyire nem kéne leadni az igenyekből. Ha ezt egy kis csapat nyomja az elfogadható, de az egyik top esélyes hazai pályán...Mondjuk az ilyen megjegyzesek utan le se lehetne tagadni a gyuloletet. Ha ezek nyernek hattal, azert szarok, mert nem hettel. 🙂Minden korulmenyt figyelembe veve tenyleg a ket agrol erkezo ket legjobb formaban levo csapat dontozik.Öngól és kamu tizi hazai pályán egy holt fáradt csapat ellen. Az már igen....
Kenny
FLZOLI
Zsenialisak ezek a cseppet sem elfogult hozzaszolasok.
Stez
És akkor a szokásos angol pökhendiség és gőg, valóban hányingerem van az egész kamu körítéstől. A foci hazatér, hát persze.
FLZOLI
Es akkor jon az altalanositas. Az Ebn marpedig egyetlen angol jatekos sem volt soha nagypofaju, nem nezte le az ellent sosem, nem volt kocsog, nem volt geci, nem vette felvallrol a jatekot. Kuzdottek mindenki ellen, jo csapatokat vertek meg, nem makkal, jobbak voltak. Megerdemeltek a gyozelmeiket. A mai tizin kivul egy darab meccset nem lehet mondani, ahol barmelyik biro, vagy var nekik fujt volna, vagy toltak volna oket. Egy meccsuk nem volt, ahol alarendelt szerepet jatszottak volna. Unszimpatikusak? Lol. Maximum annak, aki nez barmit, utalja oket, ezert tehetnek barmit, azok lesznek.
Nem jatszanak szepen? Igen, kurvara nem. De ott vannak a dontoben, akkor szerintem rinyaljam tele a forumot azert, mert hat mi az hogy ezek ugy dontoznek, hogy kozben nem nyomjak a galafocit? Jah, en orulnek a legjobban, ha azt tolnak de Southgate mellett sosem lesz az. Celfoci lesz, mert Southgate egy beszari alak. Ezerszer leirtam mar itt is, hogy tokom tele vele, de nem sipakolhatok, mert hat nyerni meg nyernek.
A mai tizin is lehet lovagolni, de akkor lovagoljunk a kamu szabadon is, amit megkaptak a danok, es golt lottek. Akkor ez 1-1. Mert kamu volt az is. Jah, en siman elvettem volna Sterling esese utan a VARnal a tizit, de azert a kardomba nem dolok igy, hogy a danok is megkaptak a kamu goljukat. Nem volt szep, hogy ez dontott, de Anglia volt a jobb es nem kicsit. A danoknak kis tulzassal epkezlab helyzetuk nem lett volna a kamuszabin kivul, meg ha az a faszfej Pickford nem potyazik vagy harmat az elso felidoben. Dolberg amikor veszelyes volt, lesrol volt, vagy tavolrol lott. A danok raadasul 60 perc utan mar hosszabbitasra jatszottak, mert futni sem birtak. Az angolok ezzel szemben mentek elore, dobteni akartak. Ugyanez a hosszabbitas is, egy csapat jatszani akart, egy tiziket. Attol herotom van nekem is, hogy a golra Southgate azonnal azzal reagalt, higy na akkor mindenki vissza bunkerba es bekkeles, undorito volt. De hogy az angol csapat az lenne? Abszolut nem az. Az, hog akadnak balfaszok, mint Sterling, hat teny, de egy kifejezetten szeretheto, es amugy szimpatikus, hajtos figurakbol allo csapat ez.
De tok mindegy, mert a hatereket meggyozni nem lehet, es akkor most jonnek az osszeeskuvesek, na, mar megint a biro tolta oket, na, megint elinteztek, hogy otthon nyerjenek, a sorsolasrol is ok tehetnek, mindenrol. Arrol is az amugy szimpatikus csapat tehet, hogy a brit Blikk nagy pofaval irkalja a faszsagait. Mindenrol ok tehetnek.
Szerintetek. Szerintem viszont abszolut nem. Es szerintem teljesen megerdemelten dontoznek. Nem tudok egyetlen meccset sem mondani, ahol az ellenfel jobb lett volna, es nem volt megerdemelt a tovabbjutas. Ergo a fikazas sem jogos.
több mint 3 éve
Én a dánoknak szurkoltam, de nem nem örülnék, ha döntőbe jutottak volna. Mert ezen a meccsen nem érdemelték meg.Ritkán értünk egyet, de most igen.
nagylaza
AZ első fél óra (leszámítva az első 5 percet) a dánoké volt, kis szerencsével akár 2-3 gólos előnyhöz is juthattak volna. De ahogy haladt a meccs úgy fogytak el, már az is vészjósló volt, hogy a cserékkel csak túléltek, te újítani már nem tudtak a támadásaikban. Ami sok embernél kiverte a biztosítékot, hogy ilyen kamu tizivel nyertek az angolok és ráadásul utána sem igazán törték magukat, hogy eldöntsék, inkább beálltak védekezni.
Jó csapat amúgy az angol, szerintem meg is fogják nyerni, de én most az egyszer a digóknak fogok szurkolni 😊
több mint 3 éve
Ha minden magyar mb1-es fodballistába csak annyi szorgalom szorult volna, mint Gerába, és annyit alibizett volna, mint ő, akkor nem itt tartanánk.Voltak szép számmal alibi meccseiDe nem ez volt a kérdés, hanem hogy alibi-e vagy sem.Buta mint a földDe attól még nem alibisztár, csak egy buta ex-fodballistaNem való oda a stúdióba ennyi baromságot összehordani...ja Angliába játszott ezért mélytorkozza őket....Gera Simek Korsós alibisztárokGerával nem tudom mi a bajod, a térde szar volt, de amit lehetett, azt kihozta a pályafutásából, persze fiatalon nem kellett volna szipuznia, de a fiatalok még hülyék.
ThundersNFL
slowmotion
ThundersNFL
slowmotion
ThundersNFL
slowmotion
ThundersNFL
Akkor nem a kijutás lenne a szenzáció, meg a csoportkör esetleges túlélése, hanem negyeddöntőzgethetnénk minden második-harmadik eseményen.
több mint 3 éve
Jó, de azok idiótákNémet közvetítés szerint is adható tizi voltHívják ki a bírót nézze meg újra,Azért elég feltűnő, hogy itt is, twitteren is, meg úgy általában mindenki szerint kamu volt a tizi, kifelé szabad és sárga VAR után...Onnantól kezdve, hogy megadták a büntetőt, nincs az a VAR, ami ezt visszavonja a Wembleyben, egy angol részvételű elődöntőben, egy viszonylag outsider, politikailag súlytalan ország ellenében.
Jah nem, a VAR szoba nem így gondolta.
#UEFA
A mai napig politika ez a sport!
Chargers LT
Kampman
csebi
Willie Parker
A friccek csak autót tudnak gyártani 😁
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
ozibozi
17 142
Mondjuk az a 40-45 passzos 2-3 perces nem érnek hozzá a 120. Perc után a labdához szegény dánok az igazán olaszosra sikerült. A technika tanár angolok csinálták.
Kicsit kispályás futsal passzolós alázás volt.
3 perc, majd vagy min 40-50 érintés? 😉
Komoly csapat nem enged/het/
ilyet.😉
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Voltak szép számmal alibi meccseiDe nem ez volt a kérdés, hanem hogy alibi-e vagy sem.Buta mint a földDe attól még nem alibisztár, csak egy buta ex-fodballistaNem való oda a stúdióba ennyi baromságot összehordani...ja Angliába játszott ezért mélytorkozza őket....Gera Simek Korsós alibisztárokGerával nem tudom mi a bajod, a térde szar volt, de amit lehetett, azt kihozta a pályafutásából, persze fiatalon nem kellett volna szipuznia, de a fiatalok még hülyék.
ThundersNFL
slowmotion
ThundersNFL
slowmotion
ThundersNFL
slowmotion
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Végülis akkor a konklúzió, hogy a két rosszabb csapat játssza a döntőt?Nem mert nem a magyarok jutottak be 😂😂😂😂
Willie Parker
Draft
több mint 3 éve
De nem ez volt a kérdés, hanem hogy alibi-e vagy sem.Buta mint a földDe attól még nem alibisztár, csak egy buta ex-fodballistaNem való oda a stúdióba ennyi baromságot összehordani...ja Angliába játszott ezért mélytorkozza őket....Gera Simek Korsós alibisztárokGerával nem tudom mi a bajod, a térde szar volt, de amit lehetett, azt kihozta a pályafutásából, persze fiatalon nem kellett volna szipuznia, de a fiatalok még hülyék.
ThundersNFL
slowmotion
ThundersNFL
slowmotion
ThundersNFL
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Német közvetítés szerint is adható tizi voltHívják ki a bírót nézze meg újra,Azért elég feltűnő, hogy itt is, twitteren is, meg úgy általában mindenki szerint kamu volt a tizi, kifelé szabad és sárga VAR után...Onnantól kezdve, hogy megadták a büntetőt, nincs az a VAR, ami ezt visszavonja a Wembleyben, egy angol részvételű elődöntőben, egy viszonylag outsider, politikailag súlytalan ország ellenében.
#UEFA
Chargers LT
Kampman
csebi
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Végülis akkor a konklúzió, hogy a két rosszabb csapat játssza a döntőt?
több mint 3 éve
Buta mint a földDe attól még nem alibisztár, csak egy buta ex-fodballistaNem való oda a stúdióba ennyi baromságot összehordani...ja Angliába játszott ezért mélytorkozza őket....Gera Simek Korsós alibisztárokGerával nem tudom mi a bajod, a térde szar volt, de amit lehetett, azt kihozta a pályafutásából, persze fiatalon nem kellett volna szipuznia, de a fiatalok még hülyék.
ThundersNFL
slowmotion
ThundersNFL
slowmotion
Draft
több mint 3 éve
Esetleg ha láthatóan nem érnek hozzá, akkor.Azért elég feltűnő, hogy itt is, twitteren is, meg úgy általában mindenki szerint kamu volt a tizi, kifelé szabad és sárga VAR után...Onnantól kezdve, hogy megadták a büntetőt, nincs az a VAR, ami ezt visszavonja a Wembleyben, egy angol részvételű elődöntőben, egy viszonylag outsider, politikailag súlytalan ország ellenében.
#UEFA
Chargers LT
Kampman
De hát hozzáértek, és a var kb ennyit néz, nem számol erőhatásokat.
több mint 3 éve
Hívják ki a bírót nézze meg újra,Azért elég feltűnő, hogy itt is, twitteren is, meg úgy általában mindenki szerint kamu volt a tizi, kifelé szabad és sárga VAR után...Onnantól kezdve, hogy megadták a büntetőt, nincs az a VAR, ami ezt visszavonja a Wembleyben, egy angol részvételű elődöntőben, egy viszonylag outsider, politikailag súlytalan ország ellenében.
#UEFA
Chargers LT
Kampman
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Nyilván de közben ezek az emberek mentettek meg a futballt idén. Hányinger.Amúgy az az UEFA döntnök is aki kitalálta h jó lesz Bakuban a negyeddöntő, nyugodtan szarjon sunt …Sok pénzt fizettek érte az azeriek.
csebi
Kampman
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Nyilván így van, sztem ők a PL előtt a középszerűséggel küzdöttek, teljesen más stílusban, mint a világ. A PL légiósboom pedig kitartott eddig a generációig, ami akadályozta a válogatottat (veszprémi kézifeeling) most kezdenek el kinevelődni az akadémiásokNem baj, viszont az angolokat szerintem addig sokan nem fogják igazi nagycsapatnak tekinteni, amíg egyszer ezt meg nem oldják nem hazai pályán is. Mint ahogy a németek, franciák, argentinok, stb. mind nyertek már nagy tornát a hazájuktól távol is. Az angolok a nem angliai tornákon általában súlytalanok.Olaszok nyertek hazai pályán EB-t, németek, argentinok, franciák vb-t, ez miért baj?senki nem mondta, de ennyi meccset hazai pályán egy csapat se játszott, így igen nekik ez egy hazai EB.Most akkor vissza kellett volna lépniük és elmarad az EB, vagy mi?Az angoloknak valóban. A többi csapatnak már korántsem...Írek a torna előtt léptek vissza, Londonon kívül nem volt pályázó, sztem ez nem az ő saruk. Én úgy veszem, hogy ez az EB Angliában vantorna előtt már mondták, hogy Angliának ki van kövezve. Nem kell szinte semmit se utazniuk, szinte 0 ellenfelek idáig. Németek 0 voltak. Most először játszottak egy nívósabb csapat ellen és szenvedtek is rendesen.?? ? ?? Igen tudjuk a sorsolást is megbundázták 😊ki volt kövezve az útjuk, plusz kaptak nem kis hátszelet. De tisztán eredményeket nézve megérdemlik, mert megnyerték a meccseket. De szerintem egy Belga - Olasz, vagy Olasz - Spanyol meccs jobb meccsek voltak, mint majd az Angol - Olasz lesz. Anglia annyira, de annyira unszimpatikus csapat lett, hogy az hihetetlenAz mekkora fos lesz, ahogy az angolok nyáladzva ünnepeltetik majd magukat a döntőbe jutásértmiért, szerinted érdemtelen az angolok döntőbe jutása?
peach
Klaci79
Toto21
dande
Toto21
Willie Parker
warr_b
Willie Parker
Toto21
Willie Parker
Kampman
több mint 3 éve
Mi van? Ma (majdnem) mindenki bevett valami dilibogyót? Vagy a hőség?
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Azért elég feltűnő, hogy itt is, twitteren is, meg úgy általában mindenki szerint kamu volt a tizi, kifelé szabad és sárga VAR után...Onnantól kezdve, hogy megadták a büntetőt, nincs az a VAR, ami ezt visszavonja a Wembleyben, egy angol részvételű elődöntőben, egy viszonylag outsider, politikailag súlytalan ország ellenében.
#UEFA
Chargers LT
több mint 3 éve
De attól még nem alibisztár, csak egy buta ex-fodballistaNem való oda a stúdióba ennyi baromságot összehordani...ja Angliába játszott ezért mélytorkozza őket....Gera Simek Korsós alibisztárokGerával nem tudom mi a bajod, a térde szar volt, de amit lehetett, azt kihozta a pályafutásából, persze fiatalon nem kellett volna szipuznia, de a fiatalok még hülyék.
ThundersNFL
slowmotion
ThundersNFL
több mint 3 éve
Én a dánoknak szurkoltam, de nem nem örülnék, ha döntőbe jutottak volna. Mert ezen a meccsen nem érdemelték meg.
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Amúgy az az UEFA döntnök is aki kitalálta h jó lesz Bakuban a negyeddöntő, nyugodtan szarjon sunt …Sok pénzt fizettek érte az azeriek.
csebi
több mint 3 éve
Azért elég feltűnő, hogy itt is, twitteren is, meg úgy általában mindenki szerint kamu volt a tizi, kifelé szabad és sárga VAR után...Jah nem, a VAR szoba nem így gondolta.
#UEFA
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Nem baj, viszont az angolokat szerintem addig sokan nem fogják igazi nagycsapatnak tekinteni, amíg egyszer ezt meg nem oldják nem hazai pályán is. Mint ahogy a németek, franciák, argentinok, stb. mind nyertek már nagy tornát a hazájuktól távol is. Az angolok a nem angliai tornákon általában súlytalanok.Olaszok nyertek hazai pályán EB-t, németek, argentinok, franciák vb-t, ez miért baj?senki nem mondta, de ennyi meccset hazai pályán egy csapat se játszott, így igen nekik ez egy hazai EB.Most akkor vissza kellett volna lépniük és elmarad az EB, vagy mi?Az angoloknak valóban. A többi csapatnak már korántsem...Írek a torna előtt léptek vissza, Londonon kívül nem volt pályázó, sztem ez nem az ő saruk. Én úgy veszem, hogy ez az EB Angliában vantorna előtt már mondták, hogy Angliának ki van kövezve. Nem kell szinte semmit se utazniuk, szinte 0 ellenfelek idáig. Németek 0 voltak. Most először játszottak egy nívósabb csapat ellen és szenvedtek is rendesen.?? ? ?? Igen tudjuk a sorsolást is megbundázták 😊ki volt kövezve az útjuk, plusz kaptak nem kis hátszelet. De tisztán eredményeket nézve megérdemlik, mert megnyerték a meccseket. De szerintem egy Belga - Olasz, vagy Olasz - Spanyol meccs jobb meccsek voltak, mint majd az Angol - Olasz lesz. Anglia annyira, de annyira unszimpatikus csapat lett, hogy az hihetetlenAz mekkora fos lesz, ahogy az angolok nyáladzva ünnepeltetik majd magukat a döntőbe jutásértmiért, szerinted érdemtelen az angolok döntőbe jutása?
peach
Klaci79
Toto21
dande
Toto21
Willie Parker
warr_b
Willie Parker
Toto21
Willie Parker
több mint 3 éve
Amúgy az az UEFA döntnök is aki kitalálta h jó lesz Bakuban a negyeddöntő, nyugodtan szarjon sunt …