NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 495 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Azert ne lepodj meg vasarnap amikor Mount lesz vegig rajta 😀
Am boven jo pressingben, emberfogasban (egy tamadohoz kepest).

A ket kvk-t rarakni az olaszok kvk-ira ongyilkossag sztem.
Azt Kane-nek meg Mountnak kell megoldania.

Jorginho statjait erdemes megnezni, h mit hozott atlagban a tornan es mit a spanyolok ellen.

Ezert nyomnek csak egy ctrl c - ctrl v-t Southgate helyeben a spanyol taktikara.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Ha túl magasan játszik Rice vagy Phillips, akkor Insigne fog beljebb húzódni, rá meg fel kell lépni Walkernek vagy Stonesnak -> óriási területe lesz Emersonnak.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Bebaszna, ha Mountot rakuldene emberezni Southgate. A kozeppalya egyetlen kreativ jatekosa, aki vedekezesben annyira nem jo azert, mikozben ott van ket vedekezo kp is, aki felelmetes idenyt, tornat nyom.

Szerintem ha ezt meghuzna a nagyfonok, az konkretan pazarlas lenne. A kreativ Mountnak Kane mellett nagy feladata lenne a meccsen, hogy Iniesta-stilusban hatrebbrol iranyit, es kiossza azokat a labdakat, amikkel a ket gyors szelso be tud kerulni a lassu Chiellini, Bonucci paros moge. Ha ehelyett Southgate elkuldi emberezni, mikozben a ket erre alkalmasabb jatekos a kozeppalyan mast csinal, az pffffff.

több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 495 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Hogy lesz-e olyan izgalmaz ez a döntő mint a '14-es vagy '18-as vb? Nem igazán, bár azok VB-k voltak... EB-k közül talán a '00-es és '08-as volt izgalmas...
Solymi
Ezek közül szerintem csak a 2000-es volt izgalmas.
3 éve legalább volt sok gól, ami egy döntőtől ma már szokatlan, de a másik kettő unalmas volt nekem.
Kampman
Passz, lehet h számomra is, csak az emlékezet szépíti meg ezeket.
A '18-as VB az legalább jó volt, a '14-es most így visszagondolva tényleg gáz volt, asszem a Westend tetején néztük, az volt amikor Götze villant egyet a hosszabbításban, pedig a nevek alapján az egy izgalmas meccsnek indult.
Solymi
Ez taktikai csata lesz, nem galafoci. Ha Southgate-nek van esze, akkor megprobalja lekoppintani Luis Enrique strategiajat, Kane-t melyebben jatszatja, hogy visszajojjon melyebbre labdaert, es elszakadjon Chielliniektol. Ha marad elol kilenceskent, eselye sem lesz. Neki el kell csalnia a ket kozephatvedet, kerni a labdat, aztan a villamgyors Sterling, Saka parost kiugratni, akik a lassu vedok moge befutnak.

Csak ezt azert nem lesz konnyu kivitelezni nyilvan.

Illetve azt is meg kell oldania ennek az eszlenynek, hogy Jorginhot leradirozza Rice es Phillips, Shaw pedig majd kapjon segitseget a szelen Chiesa ellen.

Tippem szerint egyebkent az angol kozeppalyarol a ket vedekezo jatekos kozul az egyik folyamatosan emberezni fog Jorginhon, hogy teljesen kiszedje a jatekbol, ezaltal meggatolja, hogy az olaszok epithessek a tamadasokat.

Kivancsi leszek nagyon, hogy taktikailag hogy sikerul kivitelezni ezeket a dolgokat, de ezert is gondolom, hogy egy unalmas taktikai csata lesz, es az fog nyerni, aki kevesebb hiba nelku, jobban kivitelezve oldja meg a dolgokat. Tok siman latom, hogy egy gol dont.
Stez
Én arra leszek kíváncsi, hogy Southgate hogy próbálja majd kivenni Jorginhot + Verrattit, amit a spanyolok Pedrivel + Olmoval oldottak meg. Lehet Mount + Kane lesznek rájuk állítva, a két szélsőt nem hiszem.
A két angol KVK nem mehet Jorginhoval, mert túl mélyen van. Nekik Barellat kell majd kivenniük.
Borbinho
Arra irtam, amit en gondolok. Szerintem emberfogassal. Rice es Phillips felvaltva emberezni fog szerintem Jorginhon. O lesz a kulcs, hogy ne is jusson el hozza a labda, ha meg igen, rogton letamadjak, hogy ne tudjon tamadast epiteni.
Stez
Mount lesz rajta sztem 1v1ben az egész meccsen. Ha kiveszi a játékból, Mounté az aranylabda, ha nem, Jorginhoé 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 666 — Így remélem megfelelek nektek.....
Te kinek adnád az MVP-t, ki a "leg" az EB-n mutatott teljesítmény alapján?
...(Nyilván egy szélsővédő sose lesz MVP, ahogy a nekem nagyon tetsző Schick vagy Walker se, ezt remélem figyelembe veszed.)
Sobri Jóska
Shaw, Donnarumma
davemayer
en peldaul siman odaadnam Schicknek.
Stez
Így nehéz, ha nem veszitek figyelembe amit kérek...

Viszont valid opciót egyikőtök se mondott, hogy miért ne kaphatná Sterling, illetve ki kaphatná más.
Sobri Jóska
Én komolyan írtam, hogy Kane, pláne, ha a döntőben is jól nyomja.
több mint 3 éve
Hogy lesz-e olyan izgalmaz ez a döntő mint a '14-es vagy '18-as vb? Nem igazán, bár azok VB-k voltak... EB-k közül talán a '00-es és '08-as volt izgalmas...
Solymi
3 éve legalább volt sok gól, ami egy döntőtől ma már szokatlan, de a másik kettő unalmas volt nekem.
Kampman
A '18-as VB az legalább jó volt, a '14-es most így visszagondolva tényleg gáz volt, asszem a Westend tetején néztük, az volt amikor Götze villant egyet a hosszabbításban, pedig a nevek alapján az egy izgalmas meccsnek indult.
Solymi
Ez taktikai csata lesz, nem galafoci. Ha Southgate-nek van esze, akkor megprobalja lekoppintani Luis Enrique strategiajat, Kane-t melyebben jatszatja, hogy visszajojjon melyebbre labdaert, es elszakadjon Chielliniektol. Ha marad elol kilenceskent, eselye sem lesz. Neki el kell csalnia a ket kozephatvedet, kerni a labdat, aztan a villamgyors Sterling, Saka parost kiugratni, akik a lassu vedok moge befutnak.

Illetve azt is meg kell oldania ennek az eszlenynek, hogy Jorginhot leradirozza Rice es Phillips, Shaw pedig majd kapjon segitseget a szelen Chiesa ellen.

Tippem szerint egyebkent az angol kozeppalyarol a ket vedekezo jatekos kozul az egyik folyamatosan emberezni fog Jorginhon, hogy teljesen kiszedje a jatekbol, ezaltal meggatolja, hogy az olaszok epithessek a tamadasokat.

Kivancsi leszek nagyon, hogy taktikailag hogy sikerul kivitelezni ezeket a dolgokat, de ezert is gondolom, hogy egy unalmas taktikai csata lesz, es az fog nyerni, aki kevesebb hiba nelku, jobban kivitelezve oldja meg a dolgokat. Tok siman latom, hogy egy gol dont.
Stez
Én arra leszek kíváncsi, hogy Southgate hogy próbálja majd kivenni Jorginhot + Verrattit, amit a spanyolok Pedrivel + Olmoval oldottak meg. Lehet Mount + Kane lesznek rájuk állítva, a két szélsőt nem hiszem.
A két angol KVK nem mehet Jorginhoval, mert túl mélyen van. Nekik Barellat kell majd kivenniük.
Borbinho
Arra irtam, amit en gondolok. Szerintem emberfogassal. Rice es Phillips felvaltva emberezni fog szerintem Jorginhon. O lesz a kulcs, hogy ne is jusson el hozza a labda, ha meg igen, rogton letamadjak, hogy ne tudjon tamadast epiteni.

több mint 3 éve
...(Nyilván egy szélsővédő sose lesz MVP, ahogy a nekem nagyon tetsző Schick vagy Walker se, ezt remélem figyelembe veszed.)
Sobri Jóska
Shaw, Donnarumma
davemayer
en peldaul siman odaadnam Schicknek.
Stez
Így nehéz, ha nem veszitek figyelembe amit kérek...

Viszont valid opciót egyikőtök se mondott, hogy miért ne kaphatná Sterling, illetve ki kaphatná más.

több mint 3 éve
Solymi
Kampman
Solymi

Stez

Szerkesztette: Borbinho

több mint 3 éve
Solymi
Kampman
Solymi

több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 018
Solymi
Kampman
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 666 — Így remélem megfelelek nektek.....
Tudom elfogultság is van benne, de nálam Kane az EB embere. Az első két meccs még nem volt az igazi, de főleg azóta rengeteget melózik a gólok, gólpasszok indítások mellett. Szerintem 😊
dande
És nem feküdt még be egyetlen már felugrott ellenfél alá sem.

Lehet, hogy fejlődőképes?
slowmotion
???????? Ezt mikor és hol láttad pont tőle.... ő az akinek nincs is szüksége erre a magassága miatt sem, egyébként ezt soha nem is értettem, ha valaki felugrik, magasabbra, mint a másik, majdhogynem rá is a másikra, akkor miért fújják be az alul lévőt szabálytalannak. Akkor is amikor meg se mozdult, nem lépett direkt alá. Ha láthatóan meglöki az más, de gyakran akkor is fújnak, amikor semmi nem történt és aztán a másik szerencsétlenül esett. Kicsit olyan ez, mint a kosárban vagy kéziben, a támadó vagy nem támadó belemenés.
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 630 — Cowboys fan
Tudom elfogultság is van benne, de nálam Kane az EB embere. Az első két meccs még nem volt az igazi, de főleg azóta rengeteget melózik a gólok, gólpasszok indítások mellett. Szerintem 😊
dande
És nem feküdt még be egyetlen már felugrott ellenfél alá sem.

Lehet, hogy fejlődőképes?
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 415 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 751 — "Grammar maci"
dande
Ez tény, de pl Shaw meg mindegyiknek kimagasló volt. Az biztos hogy még Kane is előbb jönne számításba mint sterling, és sztem nem csak nálam.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
@Stez:
 eb2020.24.hu/hirek/2021/07/08/raheem-sterling-eb-elodonto-eb-legjobbja/#
csebi
Ezt írtam tegnap, es látod ma mar Mo-n is pedzegetik. Aztán meg egy kalap szar amit nyújt.
davemayer
De ez a cikk nem azt állítja, higy Sterling szuperjó, hanem azt, hogy az EB-n ő lehet az MVP, és alá is támasztja.
Te kinek adnád, ki érdemli meg jobban ma az eddig látottak alapján? (Ha a döntőben egy olasz lő egy mesterhármast, az nyilván felülírhatja.)
Mert én a legtöbb focistát nem ismerem, sose láttam előtte, vagy ha futólag, akkor se tudom a globális képességeiket megítélni, de ezen az EB-n én nem tudnék eleddig hasznosabb, eredményesebb játékost.
(Nyilván egy szélsővédő sose lesz MVP, ahogy a nekem nagyon tetsző Schick vagy Walker se, ezt remélem figyelembe veszed.)
Sobri Jóska
A tornakon nem mindig az lesz az MVP, aki dontozott is. Ergo en peldaul siman odaadnam Schicknek. Sem Jorginhonak, sem Sterlingnek nem adnam, hiaba szopjak fel oket. Jorginhonak tobb meccse is volt, ahol lathatatlan volt, tobbek kozott a legutobbi, ahol olyan gyonyoruen leradiroztak, hogy hasonlo esetben peldaul Messit mar alazzak a haterek, hogy be lehet jelenteni a rendorsegen, hogy eltunt. Csak fogta, es berugott egy mindent eldonto tizenegyest a parbajban, aztan o lett a hos. A semmire.

Ha szerez meg egy golt, akkor odaadnam Kane-nek a dijat, ha nem, akkor tok siman adnam Schicknek, aki nem tizikbol rugdalta a golokat, aka CR, kiscsapatban rugdalta a golokat, raadasul az Eb-golja is az ove, ugyhogy azt sem lehet ra mondani, hogy 3-4 meterekrol passzolta volna az ures kapuba a goljait.

több mint 3 éve

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
@Stez:
csebi
Ezt írtam tegnap, es látod ma mar Mo-n is pedzegetik. Aztán meg egy kalap szar amit nyújt.
davemayer
De ez a cikk nem azt állítja, higy Sterling szuperjó, hanem azt, hogy az EB-n ő lehet az MVP, és alá is támasztja.
Te kinek adnád, ki érdemli meg jobban ma az eddig látottak alapján? (Ha a döntőben egy olasz lő egy mesterhármast, az nyilván felülírhatja.)
Mert én a legtöbb focistát nem ismerem, sose láttam előtte, vagy ha futólag, akkor se tudom a globális képességeiket megítélni, de ezen az EB-n én nem tudnék eleddig hasznosabb, eredményesebb játékost.
(Nyilván egy szélsővédő sose lesz MVP, ahogy a nekem nagyon tetsző Schick vagy Walker se, ezt remélem figyelembe veszed.)
Sobri Jóska
Sobri leirni azt Sterlinggel kapcsolatban hogy hasznos ezen az EBn nyújtott teljesítménye alapján finoman szólva is érdekes. Ha a statisztikáit nézzük akkor mondhatnánk rá hogy tipikus csatár, aki eltűnik meg botladozik egész meccsen majd a döntő szituációban bepattan róla. A probléma az hogy az ő posztja és a fontossága a csapat játékában nem ez, hanem a szervezés, a helyzetek kreálása és az állandó veszély fenntartása + a labdatartás. Ezekben ő alapvetően jó, ha formában van, a probléma ott kezdődik hogy gyakorlatilag szenved az egész EB alatt, mezőnyben hihetetlen mennyire kártékony. Ahogy stez is írta, a hátvédek és a vkp-sok kitűnő teljesítménye kell ahhoz hogy a bántó hibái után ne kerüljenek bajba. Vagy mondhatnám úgy is hogy ha csak közepes formában lenne akkor tegnap a második félidőben legázolták volna a dánokat, de szinte biztosan nyernek. Tegnap ha a sterling-saka helyett a grealish-sancho kezd 99%-ban merem mondani hogy (látva a dánok erőnlétét) nem látunk hosszabbítást.

A Kane melletti 2 szélső posztokra van 6 játékosa, ennyi embernél nem fér bele hogy valakinek ilyen teljesitménnyel bérelt helye legyen a csapatban. A Kane-nek adott gólpasszán kívül nem emlékszem egy olyan megmozdulására ami tükrözné azt hogy ő mit is tud, ez ennyi meccsen vajmi kevés. Mondhatnám hogy ennyi erővel a formán kívülinek elkönyvelt Rashford is jászhatna, ennyit ő is meg tudott volna csinálni.

Ki legyen az mvp? Leginkább senki, nem volt egyénileg olyan csatárteljesítmény (mert ugye ebben mindig csak az szamit...) akire egyértelműen rá lehetne mutatni. Ha angolt kell mondani akkor nalam az összes meccs alapján Shaw, hihetetlen mit játszott és hogy milyen eredményes volt támadásban, mennyire hasznos volt, ha valaki leh3t most valuable player akkor ő. Ha nem angol akkor nekem Donnarumma lenne még egy tippem, ha másért nem a 0-0nal de Bruyne lövését ahogy kiszedte + a spanyolok ellen is jó volt.
Lehet hogy ezek egy laikusnak nem számottevő teljesítmények de aki látja is mi miért történik a pályán az talán egyet is ért velem.

FMes nyelven sterling teljesitménye egy 5ös eddig amit a góljai jóindulattal felhúznak 7esre.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 313
Solymi
több mint 3 éve
@Stez:
csebi
davemayer

több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 018
Így a döntő előtt picit visszatekintve erre az EB-re, azt kell mondjam, hogy borult a papírforma, ebben majdnem szerepe volt a halálcsoportnak, de ugye aztán mind a három nagy csapat továbbment.

A kereteket látva előzetesen arra gondoltam, hogy itt lehet Franciaország nagy esélye, hogy behúzzák az EB-t is, mert hiába Portugália előző elsősége, azért "nagy" vagy erős csapatnak nem mondanám őket, hiába verték meg a franciákat azon a meccsen.
A németek átalakulóban vannak, picit enerváltak is, Horvátország mindig lutri, Belgium lehetett volna "meglepetés" olyan téren, hogy végre beér az aranygeneráció és szétfutballoznak mindenkit.
Angliát szokás szerint mindig megéneklik, hogy majd most, na most aztán...bár a VB-n nem voltak rosszak, de azért ott bedarálták őket a belgák.
Jé, játszott még Hollandia is? Észre se vettem őket.
Spanyolországgal se foglalkoztam nagyon, a játékukat hozták, Olaszország meg szintén épülőben, szóval erős, nagy csapatnak nem hívnám most őket.

Azt lehet mondani, hogy olasz-spanyol nyertese a párosítást figyelembe véve nem a kedvezőbb helyzetben levő csapat volt, dehát a spanyoloknál hiánycikk a jó csatár, eddig jutottak el vele (örömömre...még egy passzolgatós antifoci meccset nem tudnék nézni)
Akár még azt is lehetne mondani, hogy olaszoknak ez a meccs volt a legnagyobb kihívás, annyira nem feküdt nekik az ellenfél stílusa, előtte csak a belgákkal találkoztak, de azt is behúzták.

Anglia találkozott egy ilyen-olyan formát mutató horvát és német csapattal, akiket azért meg kellett verni, de ezen kívül a csoportkörük laza volt, a dán meccset a gól utáni rövid megilletődött időszakot leszámítva, végig uralták, sikeresen bedarálva az ellent, pont fordítva mint ahogy a másik elődöntőn.

Végülis most két fejlődő vagy már majdnem kész csapat teheti le a névjegyét akiknek ez adhat lökést a további selejtezőkre és egyúttal megvan a lehetőségük, hogy magasabb polcra tegyék magukat. Angolokra ráférne, annyi elvesztegetett lehetőség után...te jó isten, milyen nevekkel buktak folyamatosan...

De azért jobban örülnék, hogyha az olaszok nyernének 😉 😊

Köszi, hogy végigolvastad az agymenésem 😀

Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 3 éve
@Stez:
csebi
Jo, hat ez komolytalan. Sterlinget rohadtul lehet valoban dicserni, mert egyebkent valoban fontos goljai, mozzanatai voltak es vannak, de egy kicsit jobban fel lett szopva most a briteknel. Arrol meg elfeledkeznek, hogy rengeteg labdat veszit el, sok passza rossz, elkepesztoen sok butasagot csinal amellett, hogy persze, ezen a tornan sok hasznot is hoz.

Csak rengetegen valahogy mindig csak addig latnak, hogy gol meg assziszt. Es le se szarjak, hogy peldaul a Rice, Phillips paros milyen embertelen munkat vegez annak erdekeben, hogy ne jussanak el tamadasokig az ellenfelek, vagy epp az altalam amugy nem tul kedvelt Maguire mit jatszik, vagy epp Shaw, netan Stones mit muvel. Az angolok egyetlen golt kaptak iksz meccsen, azt is egy olyan szabi utan, ami nem volt fault, raadasul a fakezu Pickford siman szarul helyezkedett, es azert lehetett az gol.

En nalam ez a vedekezesert felelos tengely, illetve innen barki elobb lenne a torna jatekosa. Csak hat ez ugyanaz, mint az NFL, mindig a tamado statisztika fog jobban szamitani az emberek szemeben, az meg most Sterlingnek eros.
Stez
Nálam Kane sokkal jobb, mint helyzet kihasználásban és ami a legnagyobb szégyen, mezőnyben is, sokkal jobban tudják Kanet használni a társak amikor vissza mozog pl.
davemayer
Igen, Kane jobb, hogy ha azt jatszhatja, amit a Spursben is, hogy kilences, de megis mint egy arnyekek, visszamozog a labdaert a masodik hullamba, es nem varja bent a passzokat, hanem egyebkent gyakran o keszit elo. Meg lehet nezni, milyen zsenialis passzai voltak Szonnak peldaul a PL-ben, de tegnap Sakanak amit kirakott a szelre, az is hatalmas volt. O nem csak egy komplett csatar, aki befejezni is tud, hanem egyebkent intelligens, jol lat a palyan, igy elokeszitokent is eletveszelyes tud lenni.

Ettol fuggetlenul nalam Kane nem volt jobb Sterlingnel, a csoportmeccseken, sot a goljaig a nemetek ellen sem csinalt semmit.

Nem gondolom egyik angolrol sem, hogy az Eb legjobbjanak kene valasztani, de azt viszont igen, hogy nalam Sterling a csapatban is kb. olyan 4. helyre er oda Phillips/Rice, Shaw es Maguire moge. Mert ennek az angol csapatnak a hangsuly a vedekezesen van, es tenyleg embertelen, amit a vedekezesert felelos negy-ot jatekos lemuvel. Mivel Southgate celfocit nyomat, es inkabb tulbiztositja a vedelmet meg a kozeppalyat, emiatt meg a kreativ, es amugy felelmetes tamadosorral rendelkezo csapatnak ez epp a tamadasira megy ra.

De azert az, hogy kaptunk osszesen egy golt, az nalam nagyobb pozitivum, mint Sterling elol hozzaadott plusz erteke.

több mint 3 éve
@Stez:
csebi
Jo, hat ez komolytalan. Sterlinget rohadtul lehet valoban dicserni, mert egyebkent valoban fontos goljai, mozzanatai voltak es vannak, de egy kicsit jobban fel lett szopva most a briteknel. Arrol meg elfeledkeznek, hogy rengeteg labdat veszit el, sok passza rossz, elkepesztoen sok butasagot csinal amellett, hogy persze, ezen a tornan sok hasznot is hoz.

Csak rengetegen valahogy mindig csak addig latnak, hogy gol meg assziszt. Es le se szarjak, hogy peldaul a Rice, Phillips paros milyen embertelen munkat vegez annak erdekeben, hogy ne jussanak el tamadasokig az ellenfelek, vagy epp az altalam amugy nem tul kedvelt Maguire mit jatszik, vagy epp Shaw, netan Stones mit muvel. Az angolok egyetlen golt kaptak iksz meccsen, azt is egy olyan szabi utan, ami nem volt fault, raadasul a fakezu Pickford siman szarul helyezkedett, es azert lehetett az gol.

En nalam ez a vedekezesert felelos tengely, illetve innen barki elobb lenne a torna jatekosa. Csak hat ez ugyanaz, mint az NFL, mindig a tamado statisztika fog jobban szamitani az emberek szemeben, az meg most Sterlingnek eros.
Stez
Nálam Kane sokkal jobb, mint helyzet kihasználásban és ami a legnagyobb szégyen, mezőnyben is, sokkal jobban tudják Kanet használni a társak amikor vissza mozog pl.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
@Stez:
csebi

több mint 3 éve
@Stez:
csebi

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 929 — Lucas Scott
@Stez:

Szerkesztette: csebi

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.