Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 025 — !SuPeR6BoWL!
Gera Simek Korsós alibisztárok
ThundersNFL
Gerával nem tudom mi a bajod, a térde szar volt, de amit lehetett, azt kihozta a pályafutásából, persze fiatalon nem kellett volna szipuznia, de a fiatalok még hülyék.
slowmotion
Nem való oda a stúdióba ennyi baromságot összehordani...ja Angliába játszott ezért mélytorkozza őket....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 708 — Pfizer & Moderna fan
Nekem sem lettek szimpik az angolok, 7 meccsbol 6 hazai palyan + a mai meccses ollezas picit eros volt nekem.
Viszont Olaszoknak akkor se szurkolnek ha a magyar tovabbjutas mulna rajta, igy maradnak ok 😊

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 630 — Cowboys fan
ThundersNFL
Gerával nem tudom mi a bajod, a térde szar volt, de amit lehetett, azt kihozta a pályafutásából, persze fiatalon nem kellett volna szipuznia, de a fiatalok még hülyék.
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 381
Az mekkora fos lesz, ahogy az angolok nyáladzva ünnepeltetik majd magukat a döntőbe jutásért
peach
miért, szerinted érdemtelen az angolok döntőbe jutása?
Klaci79
ki volt kövezve az útjuk, plusz kaptak nem kis hátszelet. De tisztán eredményeket nézve megérdemlik, mert megnyerték a meccseket. De szerintem egy Belga - Olasz, vagy Olasz - Spanyol meccs jobb meccsek voltak, mint majd az Angol - Olasz lesz. Anglia annyira, de annyira unszimpatikus csapat lett, hogy az hihetetlen
Toto21
?? ? ?? Igen tudjuk a sorsolást is megbundázták 😊
dande
torna előtt már mondták, hogy Angliának ki van kövezve. Nem kell szinte semmit se utazniuk, szinte 0 ellenfelek idáig. Németek 0 voltak. Most először játszottak egy nívósabb csapat ellen és szenvedtek is rendesen.
Toto21
Írek a torna előtt léptek vissza, Londonon kívül nem volt pályázó, sztem ez nem az ő saruk. Én úgy veszem, hogy ez az EB Angliában van
Willie Parker
Az angoloknak valóban. A többi csapatnak már korántsem...
warr_b
Most akkor vissza kellett volna lépniük és elmarad az EB, vagy mi?
Willie Parker
senki nem mondta, de ennyi meccset hazai pályán egy csapat se játszott, így igen nekik ez egy hazai EB.
Toto21
Olaszok nyertek hazai pályán EB-t, németek, argentinok, franciák vb-t, ez miért baj?
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
1. a dánok semmit nem tudnak kezdeni egy felállt védelemmel, hátul gurigáztak, hogy akkor mi lesz most
2. a gyorsindítás az nagyon megy, csakhát a pontosság, épp a mai meccs mutatta meg, hogy a mákerségük eddig mennyire dobta magát, a Gauss leszálló ága má egyáltalán nem fényes
3. ha egész meccsen annyira magadra engedsz valakit, hogy a 10en belül gurigáznak, na az mindig szopás, nem az a kérdés, hogy a jóistenhez imádkozol, hanem, hogy mikor jön a gól
4. pontrúgás még jól megy, csak már kevés itt

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 929 — Lucas Scott
Sterling amekkora nyomi ha Kjaer nem sodorja be akkor tuti mellé pörgette volna
ThundersNFL
Nem eri el. Moge ment a labda, siman a jobb laba mogott elmegy. Meg o persze elesik, mert zseni.
Stez
Én is azt néztem h mögé ment a labda (ezért nem ő a hibás, passz volt szar)

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Sterling??? Gera elszipuztad az agyad...ekkora faszságot

Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt

Draft

több mint 3 éve
Akasztották....Gera ekkora baromságot

Draft

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 106 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Minden korulmenyt figyelembe veve tenyleg a ket agrol erkezo ket legjobb formaban levo csapat dontozik.
Kenny
Öngól és kamu tizi hazai pályán egy holt fáradt csapat ellen. Az már igen....
FLZOLI
Mondjuk az ilyen megjegyzesek utan le se lehetne tagadni a gyuloletet. Ha ezek nyernek hattal, azert szarok, mert nem hettel. 🙂

Zsenialisak ezek a cseppet sem elfogult hozzaszolasok.
Stez
Ha téged nem zavar, hogy egy jó keretből ilyen hulladék jön ki az a te dolgod, de ennyire nem kéne leadni az igenyekből. Ha ezt egy kis csapat nyomja az elfogadható, de az egyik top esélyes hazai pályán...

És akkor a szokásos angol pökhendiség és gőg, valóban hányingerem van az egész kamu körítéstől. A foci hazatér, hát persze.

több mint 3 éve

Draft

több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
ThundersNFL
Nem eri el. Moge ment a labda, siman a jobb laba mogott elmegy. Meg o persze elesik, mert zseni.

több mint 3 éve
Ilyen fos továbbjutást így ünnepelni....
Olaszok remélem szárazon megbasszák őket

Draft

több mint 3 éve
ThundersNFL
Biztosra ment, látod
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 5 950
Az mekkora fos lesz, ahogy az angolok nyáladzva ünnepeltetik majd magukat a döntőbe jutásért
peach
Klaci79
ki volt kövezve az útjuk, plusz kaptak nem kis hátszelet. De tisztán eredményeket nézve megérdemlik, mert megnyerték a meccseket. De szerintem egy Belga - Olasz, vagy Olasz - Spanyol meccs jobb meccsek voltak, mint majd az Angol - Olasz lesz. Anglia annyira, de annyira unszimpatikus csapat lett, hogy az hihetetlen
Toto21
dande
torna előtt már mondták, hogy Angliának ki van kövezve. Nem kell szinte semmit se utazniuk, szinte 0 ellenfelek idáig. Németek 0 voltak. Most először játszottak egy nívósabb csapat ellen és szenvedtek is rendesen.
Toto21
Írek a torna előtt léptek vissza, Londonon kívül nem volt pályázó, sztem ez nem az ő saruk. Én úgy veszem, hogy ez az EB Angliában van
Willie Parker
warr_b
Willie Parker
senki nem mondta, de ennyi meccset hazai pályán egy csapat se játszott, így igen nekik ez egy hazai EB.
több mint 3 éve

Draft

több mint 3 éve
peach
Klaci79
Toto21
dande
Toto21
Willie Parker
warr_b
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 874 — LIGHTS OUT!
Csak nekem büdös ez a "legjobbja nélkül dánia" kezdetű mondat? Nem néztem válogatott meccseket soha, csak magyar + a világversenyeket, ezért az nem tudom megítélni, hogy az elmúlt 2 évben ott milyen teljesítményt nyújtott Eriksen. De. Klub szinten förtelmes volt ahhoz képest, hogy előtte ki volt ő. Tottenhames utolsó fél éve kuka, interben meg 1 évig pályára is csak csereként küldték mert annyira szar volt, egész addig amíg Vidal ki nem találta kb fél éve, hogy Conte-nak beszól mert le merte cserélni. Akkor berakták a Vidal helyére. Nem mintha az új szerepkörében annyira jó lett volna Eriksen ,de legalább kezdő ami hatalmas előre lépés az előzőekhez képest. Kicsit mintha a vele történtek megszépítenek az ő játékát.

több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Minden korulmenyt figyelembe veve tenyleg a ket agrol erkezo ket legjobb formaban levo csapat dontozik.
Kenny
FLZOLI
Mondjuk az ilyen megjegyzesek utan le se lehetne tagadni a gyuloletet. Ha ezek nyernek hattal, azert szarok, mert nem hettel. 🙂

Zsenialisak ezek a cseppet sem elfogult hozzaszolasok.

több mint 3 éve
Szipus Gera nyomi up kapitány
ThundersNFL
hogy mi van?
Sixo
Hazai Nem tudom min ő vezette a magyar csapatot....szarrá vertek bennünket
ThundersNFL
Hülye helyzetbe hozták, de attól még nem az ő sara.
Nyugaton ha a két legtehetségesebb játékost felviszik felnőttbe, akkor van a helyére másik, nálunk ez kiheréli a csapatot.
slowmotion
Oldja meg ez a munkája....engem ilyenért már kibasznának....ő meg elvan a zavarosban

Draft

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Kenny
FLZOLI
ez a sport ilyen...nem mondhatod azt, hogy elnézést, mivel öngól volt, nem kérjük...
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 587 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Angolok megnyerik és Sterling lesz az aranylabdás 😊
csebi
A sky szerint ő a torna játékosa eddig, szóval nem vicces amit irsz
davemayer
A család szavazata alapján?
csebi
Gondolhatnád, de nem...
davemayer
hát aki azt nézi hogy Sterling lő gól = legjobb játékos aszerint ő a legjobb

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 751 — "Grammar maci"
csebi
davemayer
csebi
Gondolhatnád, de nem...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
peach
Klaci79
abban egyetértünk, hogy a teljes meccs alapján az angolok jobbak voltak, de azért az a 11es akkor is ordas nagy kamu, és hát ha mindig az jutnak tovább aki megérdemelte, akkor nem sok világversenyt nyerte volna az aki valójában nyerte
Sixo
én nem fogok állást foglalni a 11-es esetében...nálam mindkettő megérdemelte volna a döntőt a 90 perc alapján, de sajna a dánok teljesen elfogytak és ebben az angolok magasan föléjük nőttek....és az olaszok is föléjük nőttek volna, így talán kiegyenlítettebb döntő lesz...bár a dánok előtt kalapot emelek...de az angol döntő is teljesen reális
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 106 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Kenny

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 929 — Lucas Scott
csebi
davemayer

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.