Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
ozibozi
17 176
Csak az egyik alibi fogim bejönne már visszajönne a pízemThundersNFLnekem még apám is mondta, hogy VB-ken madárság folyamatosan fogadni, csak néhányra lenne szabad, de szerencsére ahol lenulláztam magam azok meg is szűntek 😛
több mint 10 éve
Nem, mert még szoros a meccs. Most csak büfévizitidő van.Azok már haza is mentek volna 😀Chargers LTa vágóképen percek óta látni ,ahogy az ombrék tömött sorokban menetelnek a büfékbe😊oziboziMintha Heat meccs lenne. 😀iktriad
több mint 10 éve
Az egyenes kieséses szakaszban tényleg lehetnének már egyfélidősök a meccsek és/vagy javaslom a birkózásban megismert golyózásos rendszert, kisorsolnák a meccs előtt, hogy ki vezet 1:0-ra és rögtön kevésbé lehetne taktikáznibaggioSajnos a mai csatárokkal úgy sem nagyon menne a mögé kerülés.
több mint 10 éve
Csak az egyik alibi fogim bejönne már visszajönne a pízem
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Az egyenes kieséses szakaszban tényleg lehetnének már egyfélidősök a meccsek és/vagy javaslom a birkózásban megismert golyózásos rendszert, kisorsolnák a meccs előtt, hogy ki vezet 1:0-ra és rögtön kevésbé lehetne taktikázni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Az nem volt annyira xar meccsMehikó - Brásil?HanniKár hogy arra nem lehetett fogadni hogy kurva szar meccs lesz. Mindenemet ráraktam volna...HanniUnder 1,5 😉Jakehomer
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Azok már haza is mentek volna 😀a vágóképen percek óta látni ,ahogy az ombrék tömött sorokban menetelnek a büfékbe😊oziboziMintha Heat meccs lenne. 😀iktriad
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Előre látom a Pintér szavait....."ezek a görögök a VB-n sokáig jutottak, így nem szégyen kikapni 3-1-re tőlük, sajnos nem rúgtuk be a helyzeteinket, és most a tolódás sem ment jól a csapatnak." 😀Chargers LTÉn attól félek Pinyő ezt a VBt és a görög csapat "sikerességét" látva 7 védővel és 3 középpályással fog majd kiállni.
több mint 10 éve
Mehikó - Brásil?Kár hogy arra nem lehetett fogadni hogy kurva szar meccs lesz. Mindenemet ráraktam volna...HanniUnder 1,5 😉Jakehomer
több mint 10 éve
a vágóképen percek óta látni ,ahogy az ombrék tömött sorokban menetelnek a büfékbe😊oziboziMintha Heat meccs lenne. 😀
több mint 10 éve
ozibozi
17 176
a vágóképen percek óta látni ,ahogy az ombrék tömött sorokban menetelnek a büfékbe😊
több mint 10 éve
Előre látom a Pintér szavait....."ezek a görögök a VB-n sokáig jutottak, így nem szégyen kikapni 3-1-re tőlük, sajnos nem rúgtuk be a helyzeteinket, és most a tolódás sem ment jól a csapatnak." 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
jó lövés, beadás. 😀
több mint 10 éve
mondjuk nekem jó, ha 0-0 marad, legalább visszakapom a pénzem 😀
több mint 10 éve
ha szamarasz gólt rúg, akkor svájc fog vezetni? 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
ozibozi
17 176
most lebuktak, lehet pereskedniAzt mondják, az környezetbarát anyagból készült.iktriadvagy a bírói spray mostanra kimartaoziboziMondjuk a gyep kinézete is megérne egy misét...barna földfoltok, barna földfoltok mindenhol... 😀peachOtt lekopott a zöld festék.iktriad
több mint 10 éve
Azt mondják, az környezetbarát anyagból készült.vagy a bírói spray mostanra kimartaoziboziMondjuk a gyep kinézete is megérne egy misét...barna földfoltok, barna földfoltok mindenhol... 😀peachOtt lekopott a zöld festék.iktriad
több mint 10 éve
Dehogyis. Nem az nyerte a csoportot, akitől azt várták...mákos a sorsolásuk, sajnos van ilyenNB2a görögök rohadt mákosak, mert az ő stílusuknak ez a costa ricai csapat nagyon jóIgaz. De ha valaki azt mondja a VB előtt, hogy Görögország vagy Costa Rica a legjobb 8 között lesz, szimplán kiröhögöm.Burkus
ahhoz nem annyira jók, hogy simán kipasszolják őket, sokat hibáznak, plusz jóval kisebbek, tehát felívelésnél, szögletnél van esélyük fejelni
mondjuk ha én holland drukker lennék dörzsölném a tenyerem, mert eddigi azt mondom simán veri bármelyiket HollandiaNB2
több mint 10 éve
3 szar csapat + ők.Costa Ricáé tényleg az volt Uruguayjal, Angliával és Olaszországgal...iktriadmákos a sorsolásuk, sajnos van ilyenNB2a görögök rohadt mákosak, mert az ő stílusuknak ez a costa ricai csapat nagyon jóIgaz. De ha valaki azt mondja a VB előtt, hogy Görögország vagy Costa Rica a legjobb 8 között lesz, szimplán kiröhögöm.Burkus
ahhoz nem annyira jók, hogy simán kipasszolják őket, sokat hibáznak, plusz jóval kisebbek, tehát felívelésnél, szögletnél van esélyük fejelni
mondjuk ha én holland drukker lennék dörzsölném a tenyerem, mert eddigi azt mondom simán veri bármelyiket HollandiaNB2
több mint 10 éve
ozibozi
17 176
vagy a bírói spray mostanra kimartaMondjuk a gyep kinézete is megérne egy misét...barna földfoltok, barna földfoltok mindenhol... 😀peachOtt lekopott a zöld festék.iktriad
több mint 10 éve
Costa Ricáé tényleg az volt Uruguayjal, Angliával és Olaszországgal...mákos a sorsolásuk, sajnos van ilyenNB2a görögök rohadt mákosak, mert az ő stílusuknak ez a costa ricai csapat nagyon jóIgaz. De ha valaki azt mondja a VB előtt, hogy Görögország vagy Costa Rica a legjobb 8 között lesz, szimplán kiröhögöm.Burkus
több mint 10 éve
mákos a sorsolásuk, sajnos van ilyena görögök rohadt mákosak, mert az ő stílusuknak ez a costa ricai csapat nagyon jóIgaz. De ha valaki azt mondja a VB előtt, hogy Görögország vagy Costa Rica a legjobb 8 között lesz, szimplán kiröhögöm.Burkus
több mint 10 éve
Kár hogy arra nem lehetett fogadni hogy kurva szar meccs lesz. Mindenemet ráraktam volna...HanniUnder 1,5 😉
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Jah és valószínű még lesz is 😛Kár hogy arra nem lehetett fogadni hogy kurva szar meccs lesz. Mindenemet ráraktam volna...Hannivolt már ennél sok rosszabbozibozi