Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Egy ilyen "görög" támadást szívesen megnéznék. 😀 "A besárgult Hepatitis passzolja Bronchitisnek, aki kicsit köhögősen, de beadja és Szifilisz beveri a kapus lába között. "
több mint 10 éve
Jön salpingidis...bazzek kezdőként pályán van 😀😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Karnezis jó , hogy nem evett popcornt közben.Sixo67Még az sem igaz, hogy takarásban volt, egyetlen védő állt előtte, mintha nem hitte volna el, hogy onnan ellövik, teljesen leblokkolt.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Csak úgy kiváncsiságból: tudja valaki, hogy VB előtt mennyi volt az odds arra, hogy Costa Rica bejut a negyeddöntőbe?Jughead15.5 , hogy csoportot nyernek asszem.
több mint 10 éve
Csak úgy kiváncsiságból: tudja valaki, hogy VB előtt mennyi volt az odds arra, hogy Costa Rica bejut a negyeddöntőbe?Jugheadén csak annyit tudok, h 50-es szorzó volt arra, h megnyerik a csoportot 😀
több mint 10 éve
Jughead
5 213
Csak úgy kiváncsiságból: tudja valaki, hogy VB előtt mennyi volt az odds arra, hogy Costa Rica bejut a negyeddöntőbe?
több mint 10 éve
lol kapus szemmel védettJakehomera védő meg kézzel 😀
több mint 10 éve
ezt hogy a pi...a nem látta a bíró????
több mint 10 éve
Most majd jól beindul hellas...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
de nem érdemelte meg Costa Ricade legalább jó lesz a meccs, pedig már kezdtem átkapcsolgatni az Indyre😊
több mint 10 éve
Game over. 😀
több mint 10 éve
James007
1 855
Majdnem elérte a görög kapus
több mint 10 éve
kronikk
237
Atyaég, ez gyök2vel ment el a kapuig
több mint 10 éve
Costa Rica, Rica Ricaaaaaaaa 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
OLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Jó van ezt eljinxeltem 😀
több mint 10 éve
Blatter feje 😀😀😀
több mint 10 éve
Én az Elizabethet nézem szerintem jobban járok. Ráérek a hosszabbítást megnézni 😛
több mint 10 éve
Kevés volt a prémijumEzen sem sokan lepődnek meg valószínűlegKamerunról bőven el tudom képzelni.Vrijbloed
www.origo.hu/foci-vb-2014/hirek/20140629-perumal-a-bundakiraly-megmondta-mi-lesz-a-kameruni-horvat-meccsen.htmlbaggio
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Ezen sem sokan lepődnek meg valószínűlegKamerunról bőven el tudom képzelni.
www.origo.hu/foci-vb-2014/hirek/20140629-perumal-a-bundakiraly-megmondta-mi-lesz-a-kameruni-horvat-meccsen.htmlbaggio
több mint 10 éve
ozibozi
17 174
Ezen sem sokan lepődnek meg valószínűlegés a híresen megbízható Spiegel újságíró a tanú rá 😊
több mint 10 éve
Ezen sem sokan lepődnek meg valószínűlegwww.origo.hu/foci-vb-2014/hirek/20140629-perumal-a-bundakiraly-megmondta-mi-lesz-a-kameruni-horvat-meccsen.html
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal