Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
faszkivanDexxter TailorVigyázz gyerkek is nézik 😉
több mint 10 éve
Betfairen volt bőven 6 fölött is, most 1.4Most biztos csökkent. 😀Vrijbloed4.50 görög továbbjutásra. Megfontolandó 😊HanniMhmm. 😉Hanni
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
a csontik ellen is szinte ez volt a forgatókönyv, utolsó pillanatban, csak piros helyett tizit kaptak.még egy ilyen makker csapat nincs a világon 😀lolEbben most nem sok mák volt mondjuk. Az elmaradt tizi legfeljebbJakehomer
több mint 10 éve
faszkivan
több mint 10 éve
mondjuk rúghatta volna a gólt manolas 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
GYaaaaaa, majdnem, elképesztő...
több mint 10 éve
Majd Hames 😛 Cambell beáll.Az ördögöt meg nem festeni kell, űzni 😀
több mint 10 éve
Áhh én csak az igét osztom.Megisfogadtad vagy csak gondoltál rá?csaba924.50 görög továbbjutásra. Megfontolandó 😊HanniMhmm. 😉Hanni
több mint 10 éve
ozibozi
17 172
csíra voltam, 😕Megisfogadtad vagy csak gondoltál rá?csaba924.50 görög továbbjutásra. Megfontolandó 😊HanniMhmm. 😉Hanni
több mint 10 éve
még egy ilyen makker csapat nincs a világon 😀lolEbben most nem sok mák volt mondjuk. Az elmaradt tizi legfeljebb
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
kronikk
237
Nem kell még egy gól, döntetlennel többet nyerek 😀
több mint 10 éve
Anyód mi van itt. Jön a 300
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Most biztos csökkent. 😀4.50 görög továbbjutásra. Megfontolandó 😊HanniMhmm. 😉Hanni
több mint 10 éve
kronikk
237
Megisfogadtad vagy csak gondoltál rá?4.50 görög továbbjutásra. Megfontolandó 😊HanniMhmm. 😉Hanni
több mint 10 éve
ozibozi
17 172
elég volt Samarast hátravonni
több mint 10 éve
ma sem alszunk...JC6Ez nem baseball vagy hoki. 😀
több mint 10 éve
ma sem alszunk...JC6Arra nyolc perced van.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
ma sem alszunk...JC6Ja már csak nyolc perc 😀
több mint 10 éve
Meglátjátok, ezzel az antifocival az EB után a VB-t is megnyerik. 😊 (Bár ez most kevésbé antifoci, mint a csoportmeccseken.)
több mint 10 éve
4.50 görög továbbjutásra. Megfontolandó 😊HanniMhmm. 😉
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
ma sem alszunk...