NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
263
35
18:30-tól, ARENA4
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Ez amúgy semmi nem volt, felugrott fejelni. Már rég nincs olyan szabály, hogy a kapus védett az ötösön belül. Utána meg testtel ütköztek.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
A kommentátor szerintem még életében nem látott kapuscserét...Schleckszerintem focimeccset sem nagyon
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
kronikk
237
Drogba ki akarta nyírni a görög kapust, me tudja nincs több kapusuk 😊NB23 kapus van nevezve egy meccsre, de aggódhatnak a görgök, hogy el fognak fáradni
több mint 10 éve
A kommentátor szerintem még életében nem látott kapuscserét...
több mint 10 éve
Bamba most nem bamba. 😀😀a kóópa amerikánál még azért jobb
Illetve "Csókolom".Hanni
2:1 lesz a csontiknak
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Ez a kommentátor egy falusi alkesz törzsszurkoló szabályismeretével bír, csodálatos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Drogba kiállításra hajt ?
Draft
több mint 10 éve
Drogba ki akarta nyírni a görög kapust, me tudja nincs több kapusuk 😊
több mint 10 éve
Vidi 😀félig off: Videoton - PSG július 12-én Gleisdorfban (Ausztria)melyik klubban?Höri
zlatan biztos játszani fog :pDexxter Tailor
Draft
több mint 10 éve
A legjobb az lenne, ha Japán megszerezné a vezetést, mert akkor a görögöknek is támadni kéne a három gólos győzelemért. Bár szerintem inkább imádkoznának a kolumbiai gólért.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
"csókolom"
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
félig off: Videoton - PSG július 12-én Gleisdorfban (Ausztria)melyik klubban?
zlatan biztos játszani fog :pDexxter Tailor
több mint 10 éve
félig off: Videoton - PSG július 12-én Gleisdorfban (Ausztria)zlatan biztos játszani fog :p
több mint 10 éve
Kolumbia mögött még bármelyik csapat továbbmehet?ThundersNFLnem, csak az egyik :p
több mint 10 éve
Kolumbia mögött még bármelyik csapat továbbmehet?
Draft
több mint 10 éve
nem gyenge. 😀Costa Rica - Görögország lesz jelen állás szerint?HöriigenShilkor
több mint 10 éve
vicces lenne, ha Japán is nyerne meg a görögök is, aztán az elefántok mennének a 4. helyre 😊de én is azon vagyok, hogy egyet begyötörnek, olyan szép megoldásaik voltak, hogy öröm volt nézni, nem egyszer dőltek a görögök mint a bábuk 😊
több mint 10 éve
Valaki fogadott arra, hogy Suárez megint harapni fog. 3 font befektetéssel 525-öt nyert t.co/49BotZeWND
több mint 10 éve
Costa Rica - Görögország lesz jelen állás szerint?Höriigen