NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
a nyitó meccsről Jenő hangja nagyon megmaradt: "és vezet Szenegál.." 😊Arról a 2002-es francia csapatról minden eszembe jut, csak az nem, hogy azok lettek volna. 😀Vrijbloedsüt erről a spanyol csapatról, hogy igazából nem motiváltak már.Vrijbloedszerintem nem ez a baj, olyan nincs, hogy egy vb-n valaki ne legyen motivált. de lehet naiv vagyok 😀Hall Of Green
több mint 10 éve
Kivégzés.Példa: a 2002-es francia válogatott. VB után KO. :cool:
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
több mint 10 éve
cső spanyolok cső
több mint 10 éve
Az nagyon nagy gól
több mint 10 éve
juppijájéééé!
több mint 10 éve
amikor leírtam már tudtam, hogy valaki beírja 😀 de egyébként igaz, bár azért én nem venném egy kalap alá a két csapat helyzetét. azért a spanyolok egy ilyen verés után gondolkodhatnak úgy, hogy ennyivel azért nem lehet minket elintézni. aztán kitudjaAsk kamerunHörisüt erről a spanyol csapatról, hogy igazából nem motiváltak már.Vrijbloedszerintem nem ez a baj, olyan nincs, hogy egy vb-n valaki ne legyen motivált. de lehet naiv vagyok 😀Hall Of Green
több mint 10 éve
süt erről a spanyol csapatról, hogy igazából nem motiváltak már.Vrijbloedbullshit, hozzák vissza Raúlt aztán kész 😊 😀
több mint 10 éve
Ask kamerunsüt erről a spanyol csapatról, hogy igazából nem motiváltak már.Vrijbloedszerintem nem ez a baj, olyan nincs, hogy egy vb-n valaki ne legyen motivált. de lehet naiv vagyok 😀Hall Of Green
több mint 10 éve
Lehet a hollandok elvették a kedvüket a vb-től 😊süt erről a spanyol csapatról, hogy igazából nem motiváltak már.Vrijbloedszerintem nem ez a baj, olyan nincs, hogy egy vb-n valaki ne legyen motivált. de lehet naiv vagyok 😀Hall Of Green
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Arról a 2002-es francia csapatról minden eszembe jut, csak az nem, hogy azok lettek volna. 😀süt erről a spanyol csapatról, hogy igazából nem motiváltak már.Vrijbloedszerintem nem ez a baj, olyan nincs, hogy egy vb-n valaki ne legyen motivált. de lehet naiv vagyok 😀Hall Of Green
több mint 10 éve
süt erről a spanyol csapatról, hogy igazából nem motiváltak már.Vrijbloedszerintem nem ez a baj, olyan nincs, hogy egy vb-n valaki ne legyen motivált. de lehet naiv vagyok 😀
több mint 10 éve
süt erről a spanyol csapatról, hogy igazából nem motiváltak már.Vrijbloedamúgy ezt meg is tudom érteni..
több mint 10 éve
azért az már a legalja, hogy a spanyolok tördelik a játékot... undorító odarúgások
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
süt erről a spanyol csapatról, hogy igazából nem motiváltak már.
több mint 10 éve
olyan a meccs hangulata mint egy Real-Barcáé😊
több mint 10 éve
Spanyolok az új franciákulpianusebből is látszik hogy motiváció nélkül szart sem ér az egész...
több mint 10 éve
Costa te gyökér!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
megint nem volt jó a tolódás 😀ShilkorPintért nem kérdezték meg, ő a tolódás elismert szakértője 😛
több mint 10 éve
Casillast elküldte gyufáért 😀 vamos Chile!
több mint 10 éve
Spanyolok az új franciák
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
kellett nekem rozéfröccsért kimenni.... no de majd a lassítás 😊
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.