Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Haggyatok már ezzel a motiválatlansággal amúgy. Ez akkora szarkamu indok. Simán fosok azt csókolom 😀Hanniszarok és motiválatlanok. 😀
több mint 10 éve
Jó meccs lesz majd a Chile - Hollandia. 😊danylyJaja, az dönt, hogy ki játszik Brazília ellen...
több mint 10 éve
Mondtam havrromnak vb előtt, hogy a legnagyobb meglepi a spanyolok kiesese lesz a csopiortból....én állat meg nem fogadtam meg 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Ne spanyolul köszönjetek már el tőlük, mikor épp Chilével játszanak (amúgy sincs sok értelme) 😀Jughead
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
rúgjanak még egy kamubüntetőt alamizsnaként a spanyolok, szerintem itt többet nyernénk a 2-1-gyel 😊faszért nem raktam meg 😀DripMég mindig 1.35-ért vihető, free money 😊Jakehomer
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Haggyatok már ezzel a motiválatlansággal amúgy. Ez akkora szarkamu indok. Simán fosok azt csókolom 😀
több mint 10 éve
szakértő úr: "Valószínű hogy kell valamit tegyenek"
több mint 10 éve
Jó meccs lesz majd a Chile - Hollandia. 😊danylyakkor lesz jó ha a brazilok hoznak még egy X-et és a horvátok nyernek kettőt.
akkor mind2 ki akar kapni majd? 😀
több mint 10 éve
Már a Chlie drukkerek a helyszínen megérdemlik, hogy nyerjen a csapat! 😊 Vamos, vamos!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Jó meccs lesz majd a Chile - Hollandia. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
faszért nem raktam meg 😀DripMég mindig 1.35-ért vihető, free money 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Jughead
5 213
Ne spanyolul köszönjetek már el tőlük, mikor épp Chilével játszanak (amúgy sincs sok értelme) 😀
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Az Irán-Nigéria után nagyobb sanszot adok nekik, mint ezeknek a kutyaütőknek. 😀Beszarás, hogy Boszniának több esélye van továbbjutni.Tonyne ingereld Höritulpianus
több mint 10 éve
Beszarás, hogy Boszniának több esélye van továbbjutni.Tonyne ingereld Hörit
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
legalább ők ki tudják magukat pihenni a klubszezon előtt
több mint 10 éve
James007
1 854
Hasta la vista..
több mint 10 éve
kb 4 spanyol nézte. 😀
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Na most estek ki, hogy b..sznák meg a sziesztás k..va anyjukat. 😀😀
több mint 10 éve
Alba mit képzelt amúgy ott? 😀 miért vette le és rúgta el a faszba?
több mint 10 éve
nálam még csak a felfestés ment 😀 fórumrók értesülök a gólról XD
touchdown..... touchdown, bears!!