Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
— football images that precede unfortunate events (@CursedFootball) November 24, 2022
több mint 2 éve
már több történt, mint a tegnapi nyitó meccsenFelüdülés a tegnapi 11 óráshoz képest, ez egyértelmű.
Sixo
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Az örök afrikai probléma: ha lenne szíve leadni, már 2-0-ra mehetnének.
több mint 2 éve
kezdek aggódni a 0-0 és 1-1es tippjeim miatt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Ej, ha ezt leteszi jobbra...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
amúgy retek idegesítő, hogy most is legalább 2 másik kommentátor behallatszikMost akartam pont írni.
Sixo
több mint 2 éve
amúgy retek idegesítő, hogy most is legalább 2 másik kommentátor behallatszik
több mint 2 éve
Hohó, nem zárt a svejci retesz
több mint 2 éve
Most mé', nem szivárványos— No Context Brits (@NoContextBrits) November 24, 2022
Sixo
több mint 2 éve
Kampman
28 331
Akkor mondanám, hogy valószínűleg sok lapot fog adni, de különösen a nagy tornákon már arra instruálják a bírókat, hogy ezt ne nagyon tegyék.egy színész a csávó, muszáj középpontban lennie, teszi az agyát, a saját anyja se szereti...Qatar-Szenegál, holnap 14 óra. Játékvezető: Lahoz (ESP). Elgondolkodtam egy katari ponton.Mit kell róla tudni?
zacknorb
Kampman
kb ezek
zacknorb
több mint 2 éve
egy színész a csávó, muszáj középpontban lennie, teszi az agyát, a saját anyja se szereti...Qatar-Szenegál, holnap 14 óra. Játékvezető: Lahoz (ESP). Elgondolkodtam egy katari ponton.Mit kell róla tudni?
zacknorb
Kampman
kb ezek
több mint 2 éve
nagyobb a homloka mint manningnekQatar-Szenegál, holnap 14 óra. Játékvezető: Lahoz (ESP). Elgondolkodtam egy katari ponton.Mit kell róla tudni?
zacknorb
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 331
Qatar-Szenegál, holnap 14 óra. Játékvezető: Lahoz (ESP). Elgondolkodtam egy katari ponton.Mit kell róla tudni?
zacknorb
több mint 2 éve
Én már nem mondok semmit 😊Eddig Afrika és CONCACAF:Azt mondod ma se fog Kamerun meg Ghána parádézni?
Marokkó, Tunézia, Szenegál, Costa Rica, Kanada, Mexikó, USA
1 gól.
Összesen.
warr_b
r.baggio
Megraktam a tiziket, ennyi
több mint 2 éve
Ghánát ma érzem egy X-re, az a mai napi meglepi tippem.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Qatar-Szenegál, holnap 14 óra. Játékvezető: Lahoz (ESP). Elgondolkodtam egy katari ponton.
több mint 2 éve
Eddig Afrika és CONCACAF:Azt mondod ma se fog Kamerun meg Ghána parádézni?
1 gól.
Összesen.
warr_b
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Kampman
28 331
Eddig Afrika és CONCACAF:Ázsia ellenben 😊
1 gól.
Összesen.
warr_b
több mint 2 éve
Eddig Afrika és CONCACAF:Marokkó, Tunézia, Szenegál, Costa Rica, Kanada, Mexikó, USA
1 gól.
Összesen.
több mint 2 éve
Eddig 12-ből 8 meccsen volt büntető, just sayin'