Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Csupamócsingra vajon mikor sújt le a Bayern injury bug?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
én azt hittem most dande ha meccset néz potyognak a gólok szitu vanEz lesz az új Löfli-mém?nem kell menni a gyerekért?Még egy svejci jöhetna, mivel 1-0-t tippeltem, tuti lesz még gól. 😀a jós szólaljon meg belőle
Zsellértelkes Vrij
Sixo
warr_b
Sixo
Akkor lesz gól, ha warr megy a gyerekért?
Kampman
több mint 2 éve
Még tesztelés alatt.Ez lesz az új Löfli-mém?nem kell menni a gyerekért?Még egy svejci jöhetna, mivel 1-0-t tippeltem, tuti lesz még gól. 😀a jós szólaljon meg belőle
Zsellértelkes Vrij
Sixo
warr_b
Sixo
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Hehh, Sommer nem kap gólt onnan ahonnan tegnap Neuer
több mint 2 éve
😀😀Ez lesz az új Löfli-mém?nem kell menni a gyerekért?Még egy svejci jöhetna, mivel 1-0-t tippeltem, tuti lesz még gól. 😀a jós szólaljon meg belőle
Zsellértelkes Vrij
Sixo
warr_b
Sixo
Kampman
több mint 2 éve
reméljükEz lesz az új Löfli-mém?nem kell menni a gyerekért?Még egy svejci jöhetna, mivel 1-0-t tippeltem, tuti lesz még gól. 😀a jós szólaljon meg belőle
Zsellértelkes Vrij
Sixo
warr_b
Sixo
Kampman
több mint 2 éve
De, a kisebbikér mindjárt megyek az oviba, 10-15 perc, elhozom ebéd után.nem kell menni a gyerekért?Még egy svejci jöhetna, mivel 1-0-t tippeltem, tuti lesz még gól. 😀a jós szólaljon meg belőle
Zsellértelkes Vrij
Sixo
warr_b
Sixo
A nagyobbikért majd 4-re, oda olyan 15:35, 15:40 körül indulok 😊
Dolgozni is kéne, rengeteg anyag jött, csak a nyomorult hangmérnökök keresztbe tettek közben.
több mint 2 éve
Kampman
28 331
Ez lesz az új Löfli-mém?nem kell menni a gyerekért?Még egy svejci jöhetna, mivel 1-0-t tippeltem, tuti lesz még gól. 😀a jós szólaljon meg belőle
Zsellértelkes Vrij
Sixo
warr_b
Sixo
több mint 2 éve
nem kell menni a gyerekért?Még egy svejci jöhetna, mivel 1-0-t tippeltem, tuti lesz még gól. 😀a jós szólaljon meg belőle
Zsellértelkes Vrij
Sixo
warr_b
több mint 2 éve
Még egy svejci jöhetna, mivel 1-0-t tippeltem, tuti lesz még gól. 😀a jós szólaljon meg belőle
Zsellértelkes Vrij
Sixo
több mint 2 éve
Lassan hoznám Aboubakart, nélküle nem lesz buli a buli.
több mint 2 éve
na, mivel 1-0-t tippeltem, tuti lesz még gól. 😀a jós szólaljon meg belőle
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
na, mivel 1-0-t tippeltem, tuti lesz még gól. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Tehát Embolo akkor nem a szülőföldjén látta meg a napvilágot?
több mint 2 éve
Akkor ez most kameruni vagy svájci gól? 😀
több mint 2 éve
Nah, emmán nem lesz nullnull
több mint 2 éve
Kampman
28 331
Jó szar meccs ez isAnnyira semmit nem vártam ettől a tornától, hogy én eddig viszonylag élvezhetőnek tartom, de még nem ítélnék túl hamar.
warr_b
több mint 2 éve
Jó szar meccs ez isNem igazán volt felüdülés az első félidő.
warr_b
több mint 2 éve
Jó szar meccs ez is
több mint 2 éve
iktriad most büszke rádhát ha embolo lepasszolj az üresen érhető shaquirinek ...Ne dühöngj, még Emboliát kapsz a végén!
Sixo
Igor
több mint 2 éve
hát ha embolo lepasszolj az üresen érhető shaquirinek ...Ne dühöngj, még Emboliát kapsz a végén!
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Ezt már Monroe is megmondta (nem Marylin) - Amerikai az amerikaiaké, Libéria meg az inasoké!az mióta líbia? eddig nem libéria volt ?www.google.hu/maps/place/L%C3%ADbia/@26.9530164,27.1536896,3.92z/data=!4m5!3m4!1s0x13a892d98ece010d:0xfa076041c7f9c22a!8m2!3d26.3351!4d17.228331isztambultól keletre ...2 üzbég zászlót is látok a kameruni kapus mögötti részen.Sommer mögött meg 2 líbiai van.
Zsellértelkes Vrij
empty taxi
Sixo
empty taxi
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Erre a meccsre volt a legkönnyebb/legolcsóbb jegyet szerezni a semleges szurkereknek?2 üzbég zászlót is látok a kameruni kapus mögötti részen.Igen azt én se tudtam mire vélni? 😀
Zsellértelkes Vrij
Rodaron