Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
angol meccset leszámítva a 11 és 14órási meccseken eddig csak két büntetőgól volt az első félidőkben.mindkettő eléggé vitatható volt és bombameglepetésekhez vezettek mondjuk
braxa88
több mint 2 éve
braxa88
12 534
angol meccset leszámítva a 11 és 14órási meccseken eddig csak két büntetőgól volt az első félidőkben.
több mint 2 éve
és micsoda jó kis felvezető lesz a Giants-Cowboys az Egg Bowl előtt, juhééÉn a Giants-Cowboysra készülök 😀 Bills meccs felvezető lesz 😀aztán a Detroit-Buffalo neked smafu?😊Ez eddig egy elég gyengus nap. A munkakedvem is elveszik a meccsek.Szerintem mindenki készül a Brazil-Szerb meccsre, ha a Brazilok tényleg 4-5 támadóval állnak fel, akkor ott lehet egy gólgazdag ki-ki meccs.
Szokol
Rodaron
NB2
Rodaron
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Én a Giants-Cowboysra készülök 😀 Bills meccs felvezető lesz 😀aztán a Detroit-Buffalo neked smafu?😊Ez eddig egy elég gyengus nap. A munkakedvem is elveszik a meccsek.Szerintem mindenki készül a Brazil-Szerb meccsre, ha a Brazilok tényleg 4-5 támadóval állnak fel, akkor ott lehet egy gólgazdag ki-ki meccs.
Szokol
Rodaron
NB2
több mint 2 éve
aztán a Detroit-Buffalo neked smafu?😊Ez eddig egy elég gyengus nap. A munkakedvem is elveszik a meccsek.Szerintem mindenki készül a Brazil-Szerb meccsre, ha a Brazilok tényleg 4-5 támadóval állnak fel, akkor ott lehet egy gólgazdag ki-ki meccs.
Szokol
Rodaron
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Ez eddig egy elég gyengus nap. A munkakedvem is elveszik a meccsek.Szerintem mindenki készül a Brazil-Szerb meccsre, ha a Brazilok tényleg 4-5 támadóval állnak fel, akkor ott lehet egy gólgazdag ki-ki meccs.
Szokol
több mint 2 éve
Godín160. válogatottság? WTF?Kinek van annyi? 😀
Drip
Rodaron
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Kéne a soccerbe egy "backcourt violation" szerű szabály, hogy ne fordulhasson elő már nem tudom hányszor, hogy egy szöglet után a labdát birtokló csapat szépen komótosan, több lépcsőben hátrapasszolja a labdát a kapushoz.ÁMEN!
Kampman
én ilyenkor szoktam azonnal kikapcsolni a meccset, nem hiszem el, hogy ezt nem lehet bevezetni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Bazsinho
1 005
Csak 1 perc hosszabbítás. Mivan??? 😆😆😆
több mint 2 éve
160. válogatottság? WTF?en.wikipedia.org/wiki/List_of_men%27s_footballers_with_100_or_more_international_caps
Drip
---
több mint 2 éve
első félidőben nincs les, mi a francÉs csak 1 perc hosszabbítás? Szar ez a mai nap!
zacknorb
több mint 2 éve
Bazsinho
1 005
Kéne a soccerbe egy "backcourt violation" szerű szabály, hogy ne fordulhasson elő már nem tudom hányszor, hogy egy szöglet után a labdát birtokló csapat szépen komótosan, több lépcsőben hátrapasszolja a labdát a kapushoz.Egyre gondolunk.
Kampman
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Vajon mikor születik meg a vb első szabadrúgásgólja?Vlahovic fogja lőni a Braziloknak.
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
Bazsinho
1 005
Ez milyen idegesítő, hogy kapufa után, lenne lehetőség még visszatadni, újra beadni, erre hátra jut a labda a kapusig... ettől kivagyok
több mint 2 éve
Kampman
28 331
Kéne a soccerbe egy "backcourt violation" szerű szabály, hogy ne fordulhasson elő már nem tudom hányszor, hogy egy szöglet után a labdát birtokló csapat szépen komótosan, több lépcsőben hátrapasszolja a labdát a kapushoz.
több mint 2 éve
Vajon mikor születik meg a vb első szabadrúgásgólja?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
első félidőben nincs les, mi a franc
több mint 2 éve
Én? Idén már megye 3 meccsen is voltam, ne vicceljél, bolondozzál velem! 😊Ez eddig egy elég gyengus nap. A munkakedvem is elveszik a meccsek.nem nézel elég mb1-et!
Szokol
r.baggio
több mint 2 éve
Kampman
28 331
Nem rossz, de az ilyen gyöngyszemválogatásért több száz óra mocskon kellett átrágnia magát annak, aki csinálta.Ez eddig egy elég gyengus nap. A munkakedvem is elveszik a meccsek.nem nézel elég mb1-et!
Szokol
www.youtube.com/watch?v=vkCfFsJw3zU
r.baggio
több mint 2 éve
Ez eddig egy elég gyengus nap. A munkakedvem is elveszik a meccsek.nem nézel elég mb1-et!
Szokol
www.youtube.com/watch?v=vkCfFsJw3zU
---
több mint 2 éve
Kampman
28 331
Ez eddig egy elég gyengus nap. A munkakedvem is elveszik a meccsek.Ez az egész H csoport nem néz ki jól. Két kiöregedő sztárokra alapozó már nem elitcsapat meg két eléggé átlagos.
Szokol
De a H csoportok valahogy mindig ilyenek.
több mint 2 éve
Sűrűbbek lettek a zoom meetingek mi? 😀Ez eddig egy elég gyengus nap. A munkakedvem is elveszik a meccsek.tegnap telefonálok anyámmal, azt mondja gyerek olyan kedvetlen a hangod
Szokol
mondom persze, mert legszívesebben aludnék 10ig és egész nap meccset néznék
ilyen meccsek helyett mondjuk nem baj, ha pénzt keresek (főleg hogy mellette lehetőket stikába nézni 😀)
zacknorb
több mint 2 éve
Ez eddig egy elég gyengus nap. A munkakedvem is elveszik a meccsek.tegnap telefonálok anyámmal, azt mondja gyerek olyan kedvetlen a hangod
Szokol
mondom persze, mert legszívesebben aludnék 10ig és egész nap meccset néznék
ilyen meccsek helyett mondjuk nem baj, ha pénzt keresek (főleg hogy mellette lehetőket stikába nézni 😀)