Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
találjon már be szépen kanada, legyen 1-1, fújják le a meccset, menjünk szépen aludniKürtös ma lehúzta a rolót..
Sixo
több mint 2 éve
mi lenne ha játszana Kanadában a legjobbjuk, hámesz manjrekár
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Willie Parker
15 391
Én hülye meg átírtam az 1-0 tippemet
több mint 2 éve
Ez gólt érdemelt volna pedig.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Willie Parker
15 391
sztem megcsinálna minket kanadaA Vidit biztos
Nemzetes és Méltóságos petey
több mint 2 éve
találjon már be szépen kanada, legyen 1-1, fújják le a meccset, menjünk szépen aludni
több mint 2 éve
ez dicséret 😊még így anyó meg stez nélkül is a fórumon az 1 főre jutó rasszisták száma 2a kommentemben mi volt rasszista ha ram gondolsz?
Sixo
YoungZeeZee
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 566
még így anyó meg stez nélkül is a fórumon az 1 főre jutó rasszisták száma 2a kommentemben mi volt rasszista ha ram gondolsz?
Sixo
több mint 2 éve
hokizik ott mindenki 😀engem az lepett meg, hogy ennyi fekete van a kanadai csapatban.mert ott aki bírja a hideget az hokizik.
nem tudom miert 😊
YoungZeeZee
eaglesmcnabb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
még így anyó meg stez nélkül is a fórumon az 1 főre jutó rasszisták száma 2
több mint 2 éve
engem az lepett meg, hogy ennyi fekete van a kanadai csapatban.jamaicai menekültek rossz hajóra szálltak 😊
nem tudom miert 😊
YoungZeeZee
NB2
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
engem az lepett meg, hogy ennyi fekete van a kanadai csapatban.mert ott aki bírja a hideget az hokizik.
nem tudom miert 😊
YoungZeeZee
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
engem az lepett meg, hogy ennyi fekete van a kanadai csapatban.jamaicai menekültek rossz hajóra szálltak 😊
nem tudom miert 😊
YoungZeeZee
több mint 2 éve
Buchanan ugye David Hasselhoffról kapta a nevét?igen kanadában már a vezeték nevet is választják
Willie Parker
több mint 2 éve
de bruyne odateszi a forintos labdátha nem mint a tejbetök várják
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 566
engem az lepett meg, hogy ennyi fekete van a kanadai csapatban.nem tudom miert 😊
több mint 2 éve
Willie Parker
15 391
Buchanan ugye David Hasselhoffról kapta a nevét?
több mint 2 éve
hova kell most kicker? 😀
több mint 2 éve
ezek is olyanok mint az afrikaiak, mindig nagy gólt akarnak lőni, aztán a végén elmegy a p...a a laszti
több mint 2 éve
ezt a Wicces gyereket valaki pofán csaphatná