Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Kanadai himnuszt sem hallottam még hokimecccsen kívül.😃Én még kint voltam a Fehérváron rendezett barátságos meccsen, mikor Várhidi volt a szövkap és nyertünk 1:0-ra 😊
Tony Adams
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Kanada mit tolt a meccs előtt?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
perez?ennél szarabbul én se lőttem volnanagy spanod, serhilllyóóó azért tudta volna szarabbul
eaglesmcnabb
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
ennél szarabbul én se lőttem volnanagy spanod, serhilllyóóó azért tudta volna szarabbul
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
ez nem a bayern játékosok napja :/nem a bayernes balhátvédek vb-je ez
gamerkr
több mint 2 éve
ennél szarabbul én se lőttem volna
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
ezt az esélyt elszalasztani...
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
ez nem a bayern játékosok napja :/
több mint 2 éve
balfaszok 😕
több mint 2 éve
azt hittem szarabb lesz kanada
több mint 2 éve
Klárikám, megadta!
több mint 2 éve
Kanadát amúgy is jónak vártam, nem csalódtam
több mint 2 éve
hát ez tizi lesz
több mint 2 éve
Naaaaaaaaa
több mint 2 éve
Az, hogy ő itt meccset vezethet, kb olyan, mint hogy Bognár Gyuri tv-ben szerepelhet.
több mint 2 éve
Kanadai himnuszt sem hallottam még hokimecccsen kívül.😃az biztos, hogy aki focizik, az tuti extra szar jéghokiban 😊
Tony Adams
több mint 2 éve
Jól láttam az űrhajós fickót a kanadai kispadon?
több mint 2 éve
Nekik még nem tűnt fel, hogy mi nem jutottunk ki. Legalábbis akkora a pofa mintha mi már elődöntőben lennénk.szánalmas😀 😀 😀 Azért mennyire szar életűnek kell lenni ehhez.Erre van igény.
Duff
Olvass hozzászólásokat BÁRHOL.
Bazzani
trollfocit ma követtem ki. Vállalhatatlanok.
gamerkr
több mint 2 éve
Kanada nem szarozik baszki. 😀 😀
több mint 2 éve
Kanadai himnuszt sem hallottam még hokimecccsen kívül.😃