Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Ezt a Buszkeccet meg Azpilicuetát nem lehetne már elfelejteni?Szólj Jc-nek hogy ő írja be, akkor mindkettő brillírozni fog 😉
Mínusz 2 ember állandóan...
kapitnono
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Sajna elfelejtettem meg a meccs elejen irni, hogy itt bizony ma tengelyhatalmi foleny varhato.Hajrá Costa Rica!!!!szerintem azon a meccsen a spanyolajkú csapat szerez pontot
Kájzerszóze
NB2
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
😊 😊Mindegyik az volt eddig......Király, remélem ki is esnek a nagyképűekamugy ez a nemet valogatott miert is nagykepu?
kapitnono
csebi
csi77
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Ezt a Buszkeccet meg Azpilicuetát nem lehetne már elfelejteni?Mínusz 2 ember állandóan...
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Ja és a nyitva marad sloziajtó után, a szagtól habzott a kollégák szája 😀 - No offense 😊Jajj be vallanám én, meg amúgy is Löfli reszortja ez 😀Meccs közben el kellett mennem ügyet intézni. Mire visszaérek kollégák habzó szájjal vonulnak a folyosón mondom mivan? 😀Írd be nyugodtan, hogy slozin voltál 😉
Na de Costa Rica ma oktat!
Drip
dande2
Drip
Szerkesztette: Rodaron
több mint 2 éve
Jajj be vallanám én, meg amúgy is Löfli reszortja ez 😀Meccs közben el kellett mennem ügyet intézni. Mire visszaérek kollégák habzó szájjal vonulnak a folyosón mondom mivan? 😀Írd be nyugodtan, hogy slozin voltál 😉
Drip
dande2
Szerkesztette: Drip
több mint 2 éve
Mindegyik az volt eddig......Király, remélem ki is esnek a nagyképűekamugy ez a nemet valogatott miert is nagykepu?
kapitnono
csebi
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Meccs közben el kellett mennem ügyet intézni. Mire visszaérek kollégák habzó szájjal vonulnak a folyosón mondom mivan? 😀Írd be nyugodtan, hogy slozin voltál 😉
Drip
több mint 2 éve
Meccs közben el kellett mennem ügyet intézni. Mire visszaérek kollégák habzó szájjal vonulnak a folyosón mondom mivan? 😀 Na de Costa Rica ma oktat!
több mint 2 éve
Most látom az az eredménytVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ahogy egyik kedves Cowboys szurkoló társunk írta mikor kikaptunk a Skinstől
hahaha 😉 😛
Örök tanulság: nem jó a meccs elején kamutizivel vezetést szerezni mert rossz lesz a vége 😀
Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
Nekem eddig nagyon bejött a szokásos VB/EB játékom: félidő/végeredmény fordítás bután oda-vissza egy-egy ezressel.Szintén zenészelső meccs amire fogadtam a vb-n, de valszeg az utolsó is 😀nekem hétfőn jött minden, azóta akkora homály, mint egyszeri novemberi reggel a Mátrában
eaglesmcnabb
zacknorb
davemayer
Ez a két meccs után végigjátszhatom így a csoportkört és még akkor is kiveszek egy százast 😊
több mint 2 éve
Hajrá Costa Rica!!!!szerintem azon a meccsen a spanyolajkú csapat szerez pontot
Kájzerszóze
több mint 2 éve
Jó, mondjuk eddig 9 ponttal meg lehet nyerni a napot... szóval nem akkora hatalmas lemaradás.Nekem ma eddig kettő 😄Tegnap mondtam, hogy a mai napom szar lesz, eddig 2 meccs: 0 pont. 😀same
Zsellértelkes Vrij
Sixo
warr_b
Kb úgyis az egész attól függ, ki nyeri a tornát/ki a gólkirály, mert az 100/100 pont.... ami picit soknak tűnik.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Nekem ma eddig kettő 😄Tegnap mondtam, hogy a mai napom szar lesz, eddig 2 meccs: 0 pont. 😀same
Zsellértelkes Vrij
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
A tegnapi argentinokon csak röhögtem, de ez fájt most, közepes teljesítménnyel elöl 3-0 ez a meccs úgy a 65.perc körül... szánalom, gondolom velem együtt sokan sokat buktak ezen. Gundogan kapufa, tüzijáték, musiala lövés az égbe középről - nevetséges.
Sok mindent lehet mondani az angolokra de ők ha odakerülnek jó százalékkal értékesítik a helyzeteket.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Legalabb a Bayern jatekosok nem serulnek tovabb 😊 igy is mar -4ben vagyunk
több mint 2 éve
Germany 1 : 2 Japan
— markstats bot (@markstatsbot) November 23, 2022
▪ xG: 3.43 - 1.41
▪ xThreat: 2.17 - 0.98
▪ Possession: 73.7% - 26.3%
▪ Field Tilt: 82.7% - 17.3%
▪ Def Line Height: 57.8 - 42.1#msbot_wc pic.twitter.com/6ww5r95yQg
több mint 2 éve
Hova vándoroltak ki a németek a II. VH után? Argentínába.van, aki kivándorlásnak nevezi
Rejtély megoldva.
empty taxi
több mint 2 éve
Hova vándoroltak ki a németek a II. VH után? Argentínába.Rejtély megoldva.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
akkor a Repteret kell hallgatni 😀Némi elégtételt azért érzek az argentinokat cikiző német drukkerekkel szemben 😊Nézd, együtt mehetnek ki a reptérre, max visszanézik a 2014-es döntőt. 😊
csi77
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
Király, remélem ki is esnek a nagyképűekamugy ez a nemet valogatott miert is nagykepu?
kapitnono
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Tegnap mondtam, hogy a mai napom szar lesz, eddig 2 meccs: 0 pont. 😀same
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
Némi elégtételt azért érzek az argentinokat cikiző német drukkerekkel szemben 😊Nézd, együtt mehetnek ki a reptérre, max visszanézik a 2014-es döntőt. 😊
csi77