Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
A braziloknál Richarlison az alap kezdő csatár, az utóbbi 7 meccsen 6 gól 2 asszist, ennél sehol nem találsz jobbat.Végül 4-2-3-1 lett, így Fred maradt ki Paqueta bent. Többiben semmi meglepőJesus?.... vicc ha csere lesz
🚨Globo:
— Brasil Football 🇧🇷 (@BrasilEdition) November 22, 2022
Confirmed Brazil XI for Thursday. pic.twitter.com/fRXSF4RcK0
Sixo
az is vicc hogy coman és camavinga cserék, mbappe után a 2 legjobb francia.
eaglesmcnabb
Camavinga-nak van 4-5 kezdő laliga meccse, a klub csapatában is csak csere, és aki kezd helyette ő is pont francia
több mint 2 éve
"les-ottói" partjelző... bravó, iktriad biztos büszke lenne.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
Mailata nem fért be?
több mint 2 éve
Bé bé bé bé 😊Igen Pisti, nem azt az 5 méretes trófeát fogja megkapni a győztes? Pedig már azt hittem.2006-ban az RTL-es közvetítések alatt volt egy nyereményjáték.
Sixo
Arra a fantasztikus kérdésre kellett válaszolni, hogy ki rendezi a VB-t?
A: Németország
B: Magyarország
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 330
Igen Pisti, nem azt az 5 méretes trófeát fogja megkapni a győztes? Pedig már azt hittem.2006-ban az RTL-es közvetítések alatt volt egy nyereményjáték.
Sixo
Arra a fantasztikus kérdésre kellett válaszolni, hogy ki rendezi a VB-t?
A: Németország
B: Magyarország
több mint 2 éve
kengurukat bucira verik szerintem
több mint 2 éve
Bőven eleget 😂Griezmann kp lesz vagy micsoda? Meg Rabiot helyett Camavinga bőven elférne...Látom sok Rabiot-t láttál 2022ben.
kapitnono
Sixo
Pont ezért nem értem mit keres itt.
Te meg gondolom sok Camavingát, jóval több lehetőség lenne vele a francia kp ban
több mint 2 éve
Igen Pisti, nem azt az 5 méretes trófeát fogja megkapni a győztes? Pedig már azt hittem.
több mint 2 éve
Végül 4-2-3-1 lett, így Fred maradt ki Paqueta bent. Többiben semmi meglepőJesus?.... vicc ha csere lesz
🚨Globo:
Sixo
az is vicc hogy coman és camavinga cserék, mbappe után a 2 legjobb francia.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Amúgy az megvan, hogy a legkevesebb átlag válogatottsággal rendelkező keret a franciáké ?
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Griezmann kp lesz vagy micsoda? Meg Rabiot helyett Camavinga bőven elférne...Hát támadásban lehet ez 4-2-4, vagy 4-2-3-1, vagy 4-3-1-2 is. De Rabiot jelenleg top formában van, és sokkal jobb mint Camavinga, főleg ha Tchoumani is pályán van. Igazi box-to-box player, Camavinga meg egy síkú 6-os.
kapitnono
több mint 2 éve
Griezmann kp lesz vagy micsoda? Meg Rabiot helyett Camavinga bőven elférne...Látom sok Rabiot-t láttál 2022ben.
kapitnono
több mint 2 éve
Ja mèg ma lesz egy meccs? Na ezt csak azért is elejétől végig megnèzem 6 gólra lehet tippeket adni 🤪😁😜
több mint 2 éve
Kampman
28 330
Sajnos munka miatt csak limitáltan tudtam követni az előre borítékolható győzelmet, de a lengyelek elleni diadalt már tévé előtt fogom figyelni.Ilyen lehet NCAA-ben valami Kent State / Ball State szintű kiscsapatnak szurkolni. Éveken át szopás, de egyszer úgyis jön valami upset, aminek az emléke évtizedekig elég.
több mint 2 éve
Griezmann kp lesz vagy micsoda? Meg Rabiot helyett Camavinga bőven elférne...
több mint 2 éve
lökjed le az összeset a vonatról, ne hagyd magadJapán az én csapatom, na meg persze Szaúd-Arábia for lifeAha, jönnek a bandwagon drukkerek, tipikus
r.baggio
Kampman
több mint 2 éve
Végül 4-2-3-1 lett, így Fred maradt ki Paqueta bent. Többiben semmi meglepő🚨Globo:
több mint 2 éve
Kampman
28 330
Japán az én csapatom, na meg persze Szaúd-Arábia for lifeAha, jönnek a bandwagon drukkerek, tipikus
r.baggio
több mint 2 éve
Retek jók ezek az Ochoás memek 😀— world cup out of context (@unluckyfootie) November 22, 2022
több mint 2 éve
Amúgy nézve a belső hátvédpárost, az is meglepő, Saliba kb a legjobb belső hátvéd idén a PL-ben, Varane-nak is jó szezonja van, meg még Kounde-t is hamarabb el tudtam volna képzelni, mint a 2 lipcséset. A nagyobb európai szövetségi kapitányok nem nagyon veszik figyelemben, hogy a játékosok hogyan teljesítenek a klubjaikban, Deschamp mellett Southgate vagy Luis Enrique.
több mint 2 éve
Első nulla pontos meccsem meg is van, köszike...én erre a vb-re be is fejeztem a sportfogadást 😀
warr_b
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
"sok afrikai játékossal"Akik OTT franciának számítanak. Máshol minek basszalak japánnak?
Hiányoztál Kaszinós 😀
Kenny
több mint 2 éve
Első nulla pontos meccsem meg is van, köszike...värsogad
warr_b