Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Sagnolnak nem szóltak h vissza kéne érni a szélen?Nem mert, az Lizarazu volt
steelwolf
több mint 2 éve
Nem ért labdába? Látom nézed a meccset. Próbáld megnyomni azt a nagy keres gombot, ott kell bekapcsolni a tv-t.Akkor meghagyom neked az ócska Serie A t😂 Aztán nézegesd Rabiot,még labdába sem ért 10 perc alatt 😂ócska laliga-t nem nézek, ha néznék is nagyon kéne keresnem az ő játékát, mert alig van 500 perce idénBőven eleget 😂Griezmann kp lesz vagy micsoda? Meg Rabiot helyett Camavinga bőven elférne...Látom sok Rabiot-t láttál 2022ben.
kapitnono
Sixo
Pont ezért nem értem mit keres itt.
Te meg gondolom sok Camavingát, jóval több lehetőség lenne vele a francia kp ban
kapitnono
Sixo
kapitnono
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Hullik a Bayern.. jobbulást Lucas, januárra szed össze magad.Szerintem az keresztszalag lesz nála, szóval hosszabb kiesés lesz.
Bazsinho
több mint 2 éve
Ja ez a lucas, akkor bocs, azt hittem Theo
több mint 2 éve
Persze, hogy olyan sérül meg, aki az egyik csapatomba játszik 😤😬
több mint 2 éve
Bazsinho
1 005
Hullik a Bayern.. jobbulást Lucas, januárra szed össze magad.
több mint 2 éve
Sagnolnak nem szóltak h vissza kéne érni a szélen?
több mint 2 éve
Akkor meghagyom neked az ócska Serie A t😂 Aztán nézegesd Rabiot,még labdába sem ért 10 perc alatt 😂ócska laliga-t nem nézek, ha néznék is nagyon kéne keresnem az ő játékát, mert alig van 500 perce idénBőven eleget 😂Griezmann kp lesz vagy micsoda? Meg Rabiot helyett Camavinga bőven elférne...Látom sok Rabiot-t láttál 2022ben.
kapitnono
Sixo
Te meg gondolom sok Camavingát, jóval több lehetőség lenne vele a francia kp ban
kapitnono
Sixo
több mint 2 éve
Ahogy mindenki várta....
több mint 2 éve
jah akkor aktuális világ és európa bajnokok voltak, most csak világbajnokokszenegál? 😀Az egy sokkal hájpoltabb francia csapat volt.
Negritis, a vajda
Kampman
több mint 2 éve
Ausztrál-Szaúdi nyolcaddöntőt!
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Willie Parker
15 387
Én egyszer az indiai bandwagonra szállok felJapán az én csapatom, na meg persze Szaúd-Arábia for lifeAha, jönnek a bandwagon drukkerek, tipikus
r.baggio
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 330
szenegál? 😀Az egy sokkal hájpoltabb francia csapat volt.
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
???A braziloknál Richarlison az alap kezdő csatár, az utóbbi 7 meccsen 6 gól 2 asszist, ennél sehol nem találsz jobbat.válogatottban?
Sixo
mer a klubcsapatban kurvára nem
15 meccsen 2 gól 3 assist
Negritis, a vajda
Spursben szar.
2022es meccsei a braziloknál:
március 25, Chile , 1 gól
március 30, Bolívia , 2 gól
június 2, Dél-Korea , 1 gól
június 6, Japán 1 assist
szeptember 2, Ghána 2 gól
szeptember 27 , Tunésia 1 gól, 1 assist
több mint 2 éve
szenegál? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
aztakurva!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Szedd ki bohóc? 🤣🤣🤣
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
beszarás 😊
több mint 2 éve
Nem richarlison helyett gondoltam, hamár kigyűjtötted ki mennyit játszik megnézhetted volna raphinhát is.A braziloknál Richarlison az alap kezdő csatár, az utóbbi 7 meccsen 6 gól 2 asszist, ennél sehol nem találsz jobbat.Végül 4-2-3-1 lett, így Fred maradt ki Paqueta bent. Többiben semmi meglepőJesus?.... vicc ha csere lesz
🚨Globo:
— Brasil Football 🇧🇷 (@BrasilEdition) November 22, 2022
Confirmed Brazil XI for Thursday. pic.twitter.com/fRXSF4RcK0
Sixo
az is vicc hogy coman és camavinga cserék, mbappe után a 2 legjobb francia.
eaglesmcnabb
Camavinga-nak van 4-5 kezdő laliga meccse, a klub csapatában is csak csere, és aki kezd helyette ő is pont francia
Sixo
Az is fontos hogy mennyit játszik valaki, de fontosabb hogy hogyan. Raphinha egy kalap szar, a keretbe sem raknám be nemhogy a kezdőbe 😀 Rodrygo is sokkal jobb nála, de őt sem kezdetném.
Raphinha helyett Ricsit játszatnám, középen meg Jesust, ne vicceljünk már. Nem tanul Tité sem semmiből, az egy szem Copát is úgy nyerték hogy neymar sérült volt, jesus meg vitte a hátán a csapatot.
Camavinga sem játszik sokat, de jobb, és gyorsabb mint Csuameni. Szerintem.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
A braziloknál Richarlison az alap kezdő csatár, az utóbbi 7 meccsen 6 gól 2 asszist, ennél sehol nem találsz jobbat.válogatottban?
Sixo
mer a klubcsapatban kurvára nem
15 meccsen 2 gól 3 assist
www.transfermarkt.com/richarlison/profil/spieler/378710
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
ócska laliga-t nem nézek, ha néznék is nagyon kéne keresnem az ő játékát, mert alig van 500 perce idénBőven eleget 😂Griezmann kp lesz vagy micsoda? Meg Rabiot helyett Camavinga bőven elférne...Látom sok Rabiot-t láttál 2022ben.
kapitnono
Sixo
kapitnono