Soccer VB 2026
22 feliratkozó
17 napja
Menetrend:Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)
Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
11 napja
Azt hittem Tahiti 😂MajdnemCuracao?
Löfli
Sixo
Zöld-foki Szigetek
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 napja
MajdnemCuracao?
Löfli
Sixo
Zöld-foki Szigetek
Poloska vagyok.
11 napja

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 napja
Mondjuk 8 ponttal valóban nem olyan vészes, de pont te is leírtad hogy semmi értéket nem ad a tippeléshez se a gólkirály, se az hogy mindenki kire bök rá csak úgy a torna előtt a pár végső győztes közül. Viszont az addigi esetleges szoros, ügyes tippelést meg simán "elronthatja" ennyi lutri plusz pont a végén.Tippjátéknál nem akarjuk kivenni, vagy legalább jelentősen csökkenteni a végső győztes és gól király leadást? Szerintem teljesen irreálissá teszi a végig tippelést ez az 50 meg 25 pont ilyenekre.Miért? 8 pont egy teli, van 100+ meccs. Gólkirályt meg eleve úgyse találja el senki, végső győztesnek meg mindenki ugyanazt az 5-6 gárdát fogja bökni... de nekem mindegy, lehet felezni, mondjuk 25 és 15.
zavi27
warr_b
11 napja
Ki nyeri: FranciaországKi nyerje: Németország
11 napja
Scheiße.A Soldier field szedi áldozatait pedig még el se kezdődött a vb.. schade
www.nemzetisport.hu/foci-vb-2026/2026/06/vb-2026-megserult-a-nemetek-szupertehetsege-nem-lesz-ott-a-tornan
iktriad
11 napja
Miatta volt egyedül remenyem a nemetekben így meg jöhet a Sanéball.Scheiße.szomorú, a finnek elleni barátságos meccssen nagyon jól nyomta, a németek breakout playere lehetett volna a vb-n.
www.nemzetisport.hu/foci-vb-2026/2026/06/vb-2026-megserult-a-nemetek-szupertehetsege-nem-lesz-ott-a-tornan
iktriad
deyell
Srác összetört amúgy, sírt egyből a pályán majd próbált a csapat előtt egy búcsú beszédet mondani de képtelen volt. Az öltözőben is síri csend volt …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
11 napja
majd dobálják megint a banánt meg vibrátorttelex.hu/sport/2026/06/05/teljesen-megvaltozik-a-merkozesek-elotti-ceremonia-a-labdarugo-vilagbajnoksagonA FIFA a vuvuzelákat, a sípokat, a légkürtöket, és egyéb túlzottan hangos zajkeltő eszközöket, továbbá a lézersugarakat is kitiltotta az Egyesült Államokban, Kanadában és Mexikóban sorra kerülő torna 16 helyszínéről.
A lényegre koncentrálnak szokás szerint 😅
warr_b
végre
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 napja
telex.hu/sport/2026/06/06/egyesult-allamok-labdarugas-focivebe-2026-valogatott
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
11 napja
telex.hu/sport/2026/06/05/teljesen-megvaltozik-a-merkozesek-elotti-ceremonia-a-labdarugo-vilagbajnoksagonA FIFA a vuvuzelákat, a sípokat, a légkürtöket, és egyéb túlzottan hangos zajkeltő eszközöket, továbbá a lézersugarakat is kitiltotta az Egyesült Államokban, Kanadában és Mexikóban sorra kerülő torna 16 helyszínéről.
A lényegre koncentrálnak szokás szerint 😅
warr_b
végre
11 napja
Tippjátéknál nem akarjuk kivenni, vagy legalább jelentősen csökkenteni a végső győztes és gól király leadást? Szerintem teljesen irreálissá teszi a végig tippelést ez az 50 meg 25 pont ilyenekre.Miért? 8 pont egy teli, van 100+ meccs. Gólkirályt meg eleve úgyse találja el senki, végső győztesnek meg mindenki ugyanazt az 5-6 gárdát fogja bökni... de nekem mindegy, lehet felezni, mondjuk 25 és 15.
zavi27

11 napja
ha már itt tartunk, hol tudom majd nézni a meccseket 4K-ban? ki hol fogja nézni?webes stream, app, VPN-es megoldás, bármi jöhet. akár valahova 1 havi előfizetés is érdekel.
child please!
11 napja
Scheiße.szomorú, a finnek elleni barátságos meccssen nagyon jól nyomta, a németek breakout playere lehetett volna a vb-n.
iktriad
built for this shit
11 napja
telex.hu/sport/2026/06/05/teljesen-megvaltozik-a-merkozesek-elotti-ceremonia-a-labdarugo-vilagbajnoksagonA lényegre koncentrálnak szokás szerint 😅

12 napja
Buzi Bályern leszállhat Rióról, ha sokáig szórakoznak, akkor kimegyek Müntyenbe, azt' felgyújtom azt a disznóólat a szarba'.
12 napja
BREAKING: Lennart Karl suffered an injury in training today, announces Julian Nagelsmann.“It doesn't look good. He went to the hospital and will have scans. We have to wait for the diagnosis and see if he can play at the World Cup or if we have to call up a replacement”, says Nagelsmann.
12 napja
csináltam most egy új update-et a táblázatba, de ha valaki hiányolna magát vagy véletlen rossz helyre került, jelezze mert sok hsz van és simán eltűnik.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
12 napja
szerintem rajtad kívül mindenki értetteItt nem az volt a szempont, hogy ki milyen selejtezőből jutott ki, a felvetés úgy hangzott "kinek szurkolsz az adott kontinensről".Hát b*szod, az ázsiai selejtezpcsoportból jutottak ki. Azerbajdzsán és Izrael meg az európai selejtezősorozatokban indul, ettől még nyilván nem Európában van egyik se. Úgy teszel mint ha nem tudnád pontosan, és csak kötözködsz, inkább tanulmányozd a karibi szigetvilágot 😉 😀A két földrajzból bukott egymás vállát veregeti. " Ausztrália Ázsia része, nem is kérdés!"vannak itt még értelmes emberek szerencsére!lehetne ilyet is, hogy kinek szurkolsz az adott kontinensről, kezdem:Afrika: Kongói DK, csere: Cape Verde
Afrika: Kongói DK Klárikával
Ázsia: Üzbegisztán nyilván
CONCACAF: Curacao a hollandokkal
Dél-Amerika: a kokós Kolumbia
Európa: passz, legyen Norvégia
Óceánia: hmm, nehéz döntés
Löfli
Ázsia: üzbégek, a többit nem kedvelem
CONCACAF: Curacao, csere: Mexikó
Dél-Amerika: Paraguay, csere a másik guay
Európa: skótok, csere: spanyolok
Óceánia: abból az egyből vajon 😀
warr_b
Löfli
Sixo
warr_b
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
12 napja
Afrika: Okocháék (tudom, akkor is)Ázsia: természetesen Ausztrália
CONCACAF: Mehikó
Dél-Amerika: Valderramáék
Európa: CR7
Óceánia: ez is Ausztrália

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.