Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra, köszi a türelmet!

Soccer VB 2026

22 feliratkozó

17 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 972 — "Montoya por favor!"
Menetrend:

Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)

Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)

Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marok: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Koni DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
9 napja
deyell Las Vegas Raiders 12 819 — Sworn to the Dark
Túl van ma már értékelve szerintem az európaiak nem tudnak nyerni itt, a dél-amerikaiak meg ott narratíva.
A 2010-es évek elején, amikor egy afrikai meg egy dél-amerikai vb-t is európai csapat nyert meg, végérvényessé vált, hogy ilyen szempontból kis globalizálódott a futball.

Aztán persze a dologhoz hozzátartozik, hogy mindkét említett vébét tulajdonképpen ottani idő szerint télen játszották, de mondjuk egy közepes mexikói vagy miami hőségen kívül azért olyan extrém körülmények most sem lesznek, nem Bolívia vagy Indonézia rendez.
Kampman
az a mexikói (főleg Monterrey) nagy szopás lesz mert egyrészt igen meleg (35 fok körül) olyan mint egy katlan, körbezárva hegyek által, másrészt a magas páratartalom miatt lehet 45 fokos hőérzet. Miami nem ilyen meleg az óceán miatt, cserébe egy gőzfürdő akár 80% körüli páratartalommal. ott is hasonlóan halál lehet játszani és még sok meccs is lesz. Kansas City meglepő módon szintén nagy szopás lehet a hőbuborékok miatt, amiket elvileg a közeli kukoricaföldek párolgása okoz. mindhárom stadion nyitott tetejű és nincs légkondi. Phily-ben sem lesz nagy élmény, nyitott tetejű a stadion ami egy acél- és betonkatlan, és délutáni meccsek lesznek.

built for this shit

9 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 821 — The Mathematician
Nem tudom miért, de úgy érzem a franciák nagyot fognak égni ezen a VB-n. Túl öregnek és lassúnak érzem a csapatot.
Toto21
öreg?
Kanté, Rabiot, Digne aki 30+

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 896 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem tudom miért, de úgy érzem a franciák nagyot fognak égni ezen a VB-n. Túl öregnek és lassúnak érzem a csapatot.
Toto21
És még én is rájuk tettem, hogy megnyerik. 😀
9 napja
Toto21 Chicago Bears 8 565
9 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 389
Túl van ma már értékelve szerintem az európaiak nem tudnak nyerni itt, a dél-amerikaiak meg ott narratíva.
A 2010-es évek elején, amikor egy afrikai meg egy dél-amerikai vb-t is európai csapat nyert meg, végérvényessé vált, hogy ilyen szempontból kis globalizálódott a futball.

Aztán persze a dologhoz hozzátartozik, hogy mindkét említett vébét tulajdonképpen ottani idő szerint télen játszották, de mondjuk egy közepes mexikói vagy miami hőségen kívül azért olyan extrém körülmények most sem lesznek, nem Bolívia vagy Indonézia rendez.
9 napja
 sports.yahoo.com/articles/somali-referee-denied-entry-us-155115048.html

ezt a shitshowt jézusom

9 napja
YoungZeeZee 9 826
el vagyunk tevedve, megneztem itt a jatekosokat hogy hol jatszanak...
mi tobbnek hisszuk magunkat mint a realitas.
azt olvastam valahol ,2010 elott tobb top ligas jatekosunk volt mint manapsag 😀
9 napja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 316 — NFL bracket champion '26
A mai kvíz elmarad, ha vki mégis jönne, akkor csüt még lehet:  facebook.com/events/s/foci-vb-kviz-es-vb-nyitomeccs-/1013878621021051/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
9 napja
YoungZeeZee 9 826
Nem veletlen, hogy Amerikaban meg Del-Amerikaban mar miota nem nyert europai csapat.. Siman latok egy Argentin cimvedest, oriasi elonybol indulnak a hazai csapatok.
Stez
legutobbi Del-Amerikai VB-t jelesul egy europai csapat nyerte amugy.
csebi
Amúgy durva nézni, hogy az Észak-Amerikában, Dél-Amerikában vagy Ázsiában rendezett VB-ket a 2014es kivételével, mind dél-amerikai nyerte, az Európában vagy Afrikában rendezetteket vagy a 1958as kivételével mind európai.
Sixo
Erre gondoltam en is.

Amerikaban olyan korulmenyek vannak, hogy az europai csapatok nagy szazalekanak szenvedes ott a jatek, akik meg megszoktak, nagy elonnyel indulnak.
Stez
de pl 94ben 3 europai csapat volt a negyben koztuk egy eszaki.
a trend erdekes persze...
98-ban is 3 eus csapatra jutott egy nem eus
YoungZeeZee
98 az franciaknal volt.
Stez
A 86-os mexikói vb lesz az, szerintem.
Nandito
nem .ugy ertettem h nem volt dominancia, de megis kijott az a pattern.
90,94,98.
3europai a negyben es egy del-amerikai es tudjuk mi lett.
9 napja
Nandito Tennessee Titans 3 342 — Titans fan
Nem veletlen, hogy Amerikaban meg Del-Amerikaban mar miota nem nyert europai csapat.. Siman latok egy Argentin cimvedest, oriasi elonybol indulnak a hazai csapatok.
Stez
csebi
Amúgy durva nézni, hogy az Észak-Amerikában, Dél-Amerikában vagy Ázsiában rendezett VB-ket a 2014es kivételével, mind dél-amerikai nyerte, az Európában vagy Afrikában rendezetteket vagy a 1958as kivételével mind európai.
Sixo
Erre gondoltam en is.

Amerikaban olyan korulmenyek vannak, hogy az europai csapatok nagy szazalekanak szenvedes ott a jatek, akik meg megszoktak, nagy elonnyel indulnak.
Stez
YoungZeeZee
98 az franciaknal volt.
Stez
A 86-os mexikói vb lesz az, szerintem.

Music City Miracle
9 napja
mate93 New Orleans Saints 594
ki nyeri: Spanyolorszag
ki nyerje: Argentina
9 napja
Stez SMU Mustangs 48 982 — Whoops, looks like something went wrong.
Stez
csebi
Sixo
Erre gondoltam en is.

Stez
YoungZeeZee
98 az franciaknal volt.

9 napja
YoungZeeZee 9 826
Stez
csebi
Sixo
Erre gondoltam en is.

Stez
9 napja
athletices felvezető

www.nytimes.com/athletic/7339419/2026/06/08/world-cup-2026-usa-canada-mexico-predictions/?unlocked_article_code=1.olA.HuK5.7upQrQ8naqMn&source=athletic_user_shared_gift_article_copylink&smid=url-share-ta

9 napja
Stez
csebi
Sixo
Erre gondoltam en is.

9 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 207 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
kell egy De Ketelaere-s Magritte-os mez

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 napja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 040
Ki nyer?
- Spanyolország

Ki nyerje?
- Norvégia
9 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 875 — LIGHTS OUT!
Stez
csebi

9 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 853 — Lucas Scott
Stez

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
9 napja
Tuchel eleg beteg dolgokat csinal. Watkins jobbszelsokent, O'Reilly kozeppalyaskent, Rice szerepkoreben. wtf

Viszont ami szamomra nagy pozitivum, hogy latszolag nagyon ra van allva, hogy Rogers legyen a tizes a csapatban, de Bellingham allitolag eleg jo az edzeseken, ugyhogy latom jonni, hogy ketten jatsszanak egymas mellett.
Stez
viszont Gordon vallalhatatlan teljesitmenyt nyujtott ... labdatemeto.
csebi
Valojaban a csapat fele vallalhatatlan teljesitmenyt nyujtott. Es ez lesz a vb is, nem csak az angoloknal, hanem az europai csapatok feletol. Mert teljesen hulla mindenki, totalis enervaltsag, nulla lendulet, es a kinti hoseg meg paratartalom, kinyirja az europaiakat. Nem veletlen, hogy Amerikaban meg Del-Amerikaban mar miota nem nyert europai csapat.. Siman latok egy Argentin cimvedest, oriasi elonybol indulnak a hazai csapatok.

Azt is latom, hogy az angolok meg kiesnek egy Mexiko-fele nem jo, de lenduletes hazai csapat ellen a nyolc kornyeken, bar nem neztem a sorsolast, milyen lehetseges ellenfelek johetnek szembe.

Ha az angolok nagyjabol felet nezted, ugyanazt lathattad, amit Gordonnal. Nekem Bellingham is furcsa volt, tobben ugy mozognak, mintha 40 kilos mez lenne rajtuk, a labukon meg 10-10 kilos suly, ala Goku. 😀
Elkepeszto, mennyire nem volt senkiben sem sebesseg latszolag, kb mintha teljesen lemerult volna az akksi a legtobbeknel.

9 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 853 — Lucas Scott
Tuchel eleg beteg dolgokat csinal. Watkins jobbszelsokent, O'Reilly kozeppalyaskent, Rice szerepkoreben. wtf

Viszont ami szamomra nagy pozitivum, hogy latszolag nagyon ra van allva, hogy Rogers legyen a tizes a csapatban, de Bellingham allitolag eleg jo az edzeseken, ugyhogy latom jonni, hogy ketten jatsszanak egymas mellett.
Stez
viszont Gordon vallalhatatlan teljesitmenyt nyujtott ... labdatemeto.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
9 napja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 668 — Bla, bla, bla
 telex.hu/sport/2026/06/08/foci-vilagbajnoksag-iran-egyesult-allamok-mexiko
Fair Play az van! Jah, nem ide...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
10 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 181 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ki nyeri: Anglia
Ki nyerje: Portugália

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 napja
NB2 New England Patriots 28 930 — nabege2@yahoo.com
Mennek ezek a felkèszülèsi meccsek de azon gondolkodom minek. Mar maguk a csoport meccsek azok lesznek 😏
dande2
de érted a leghosszabb vb lesz evör, annyi meccset látsz, hogy már a felénél totál eleged van (már aki nézi), 0 előkészületi meccset néztem meg
10 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 875 — LIGHTS OUT!
Wesley, a Roma szélsője megsérült, nem lesz ott a vb-n. Helyette a MU kp-a, Ederson megy.