Soccer VB 2026
22 feliratkozó
17 napja
Menetrend:Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)
Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
15 napja
Bocs. Majd egy jó belga sör mellett elmúlik 🙂mélyen a lelkembe gázoltál 😕A belgák sose voltak szimpatikusak senkinek 😄Eddig a második legtöbben a norvégoknak drukkolunk. Nem gondoltam volna.szimpatikus "kiscsapat"
Őszentsége Sobri Jóska
mindig volt pár ilyen
lásd a belgák 10-12 éve
Negritis, a vajda
warr_b
Hanni

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
15 napja
mélyen a lelkembe gázoltál 😕A belgák sose voltak szimpatikusak senkinek 😄Eddig a második legtöbben a norvégoknak drukkolunk. Nem gondoltam volna.szimpatikus "kiscsapat"
Őszentsége Sobri Jóska
mindig volt pár ilyen
lásd a belgák 10-12 éve
Negritis, a vajda
warr_b
15 napja
Nekem is pont ők ugrottak be elsőre.Eddig a második legtöbben a norvégoknak drukkolunk. Nem gondoltam volna.szimpatikus "kiscsapat"
Őszentsége Sobri Jóska
mindig volt pár ilyen
lásd a belgák 10-12 éve
Negritis, a vajda
15 napja
ANYÁDBÓL!!!!!!Hát kiből? 😄Ne magadból indulj ki pls🤣A belgák sose voltak szimpatikusak senkinek 😄Eddig a második legtöbben a norvégoknak drukkolunk. Nem gondoltam volna.szimpatikus "kiscsapat"
Őszentsége Sobri Jóska
mindig volt pár ilyen
lásd a belgák 10-12 éve
Negritis, a vajda
warr_b
zacknorb
warr_b
bocs
www.youtube.com/watch?v=q3tOw_wL2wQ
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
15 napja
Hát kiből? 😄Ne magadból indulj ki pls🤣A belgák sose voltak szimpatikusak senkinek 😄Eddig a második legtöbben a norvégoknak drukkolunk. Nem gondoltam volna.szimpatikus "kiscsapat"
Őszentsége Sobri Jóska
mindig volt pár ilyen
lásd a belgák 10-12 éve
Negritis, a vajda
warr_b
zacknorb

15 napja
Ne magadból indulj ki pls🤣A belgák sose voltak szimpatikusak senkinek 😄Eddig a második legtöbben a norvégoknak drukkolunk. Nem gondoltam volna.szimpatikus "kiscsapat"
Őszentsége Sobri Jóska
mindig volt pár ilyen
lásd a belgák 10-12 éve
Negritis, a vajda
warr_b
Poloska vagyok.
15 napja
az inkább KuraszóEddig a második legtöbben a norvégoknak drukkolunk. Nem gondoltam volna.szimpatikus "kiscsapat"
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
15 napja
A belgák sose voltak szimpatikusak senkinek 😄Eddig a második legtöbben a norvégoknak drukkolunk. Nem gondoltam volna.szimpatikus "kiscsapat"
Őszentsége Sobri Jóska
mindig volt pár ilyen
lásd a belgák 10-12 éve
Negritis, a vajda

15 napja
Eddig a második legtöbben a norvégoknak drukkolunk. Nem gondoltam volna.szimpatikus "kiscsapat"
Őszentsége Sobri Jóska
mindig volt pár ilyen
lásd a belgák 10-12 éve
15 napja
Eddig a második legtöbben a norvégoknak drukkolunk. Nem gondoltam volna.
15 napja
ki nyeri: Spanyolországki nyerje: Uruguay
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
15 napja
Fifa World Cup 2026 All-Name TeamGK: Ivo Pandur (CRO, Hull City), Angus Gunn (SCO, Nottingham Forest)
DF: Boualem Khoukhi (QAT, Al-Sadd), Mohamed Hany (EGY, Al Ahly), Wagner Pina (CPV, Trabzonspor), Mohammad Abu Hashish (JOR, Al-Karma), Abdoulaye Seck (SEN, Maccabi Haifa), Redouane Halhal (MOR, KV Mechelen), Michael Boxall (NZL, Minnesota United), Jaouen Hadjam (ALG, Young Boys)
MF: Sphephelo Sithole (RSA, Tondela), Ar'jany Martha (CUR, Rotherham), Besfort Zeneli (SWE, Union SG), Ben Old (NZL, St.-Étienne), Pape Matar Sarr (SEN, Tottenham), Quinten Timber (NED, Marseille)
FW: Kamgelo Sebelebele (RSA, Orlando Pirates), Promise David (CAN, Union SG), Ibrahim Adel (EGY, Nordsjaelland), Ross Stewart (SCO, Southampton), Jearl Margaritha (CUR, Beveren), Jan Kuchta (CZE, Sparta Praha)
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
15 napja
rasszista vagy 😊a portugáloknál nem ugyanennyi van, vagy csak rasszista vagyok?Portugália x2Csatlakoznék!
nagir
Most először nem a brazilok az elsőszámú kedvenceim egy vb-n, ennyi szarházit (Vinivel az élen) kurvanehéz kedvelni!
eaglesmcnabb
Löfli
de a portugálok nem fehérek? 😀
15 napja
ki nyeri: Brazíliaki nyerje: Spanyolország
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
15 napja
nem minden portugál brazil, de minden brazil portugál? 😊Portugália x2Csatlakoznék!
nagir
Most először nem a brazilok az elsőszámú kedvenceim egy vb-n, ennyi szarházit (Vinivel az élen) kurvanehéz kedvelni!
eaglesmcnabb
15 napja
a portugáloknál nem ugyanennyi van, vagy csak rasszista vagyok?Portugália x2Csatlakoznék!
nagir
eaglesmcnabb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
15 napja
Portugália x2Csatlakoznék!
nagir
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
15 napja
Ki nyeri? NémetországKi nyerje? Hollandia

Liverpool Fc
15 napja
Ami késik, arra várni kell 😉VB all name csapat nem lesz? ő biztos kezdő lenne:én speciel lehet nem veszem meg, mert egyrészt drága, másrészt az első két játéknapon annyira nem könnyűek az ellenfelei (Horvátország, Ghána), a harmadik játéknapon Panama ellen meg lehet hogy pihenni fog, de ha nem, wildcarddal be lehet hozni. ami most új szabály, és szerintem fasza, hogyha van olyan játékosod, aki 4 pontot szerez egy meccsen és 5%-nál kevesebb játékosnál van az +2 pont bónusz. úgyhogy tessék scoutolniYes boss!
deyell
empty taxi
i.ibb.co/1g2b5mj/sithole.jpg
deyell

Madden hates me.
16 napja
Well done to the cameraman. 👏pic.twitter.com/1tF4Q0cvNO
— World Cup HQ (@WorldCup26HQ) June 1, 2026
16 napja
YoungZeeZee
9 825
volt rola szo?a tartalak serbia kikapott stopiraektol
skotok elpaholtak kur a szaot. igaz volt egy kiallitas mikor vezetett a holland C
a svajc lazan alazta michael jordant
remelem rossi megint ketto fog cserelni, mint mindig es a vegen.
az osszes meccsnel felidoben 6-7 csere volt. osszesen kb 9 per csapat de volt ahol 11 😀
16 napja
VB all name csapat nem lesz? ő biztos kezdő lenne:én speciel lehet nem veszem meg, mert egyrészt drága, másrészt az első két játéknapon annyira nem könnyűek az ellenfelei (Horvátország, Ghána), a harmadik játéknapon Panama ellen meg lehet hogy pihenni fog, de ha nem, wildcarddal be lehet hozni. ami most új szabály, és szerintem fasza, hogyha van olyan játékosod, aki 4 pontot szerez egy meccsen és 5%-nál kevesebb játékosnál van az +2 pont bónusz. úgyhogy tessék scoutolniYes boss!
deyell
empty taxi
built for this shit
16 napja
Yes boss!én speciel lehet nem veszem meg, mert egyrészt drága, másrészt az első két játéknapon annyira nem könnyűek az ellenfelei (Horvátország, Ghána), a harmadik játéknapon Panama ellen meg lehet hogy pihenni fog, de ha nem, wildcarddal be lehet hozni. ami most új szabály, és szerintem fasza, hogyha van olyan játékosod, aki 4 pontot szerez egy meccsen és 5%-nál kevesebb játékosnál van az +2 pont bónusz. úgyhogy tessék scoutolniIgen, közben ránéztem jobban és valamikor (EB?) Már játszottam ilyet 😊igen, sőt a játéknapok előtt is lehet transzferelni játékosokat korlátozott mértékben. kivéve amikor unlimited, pl. csoportkör után közvetlenül, vagy a wildcard bónusz alkalmazásakor egy adott játéknapon.Thx, csatlakoztam én is.bowl.hu fantasy liga nem lesz? már elindult a fifa honlapján a fantasy.play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
play.fifa.com/fantasy/
deyell
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Ha most összetákolok egy csapatot, azt 11-ig még változtathatom?
warr_b
deyell
Hmmm, Kane-t vajon hányan nem fogják megvenni? 😄
warr_b
deyell

Madden hates me.