Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Nem tudjuk, milyen lett volna. Láttunk már jó afrikai bírót?szomáliai csávót megnéztem volnahogy lehet egy ilyen téttel bíró meccsre, egy ilyen súlytalan, beszari bírót küldeni?UEFA, CONMEBOL bírók kiesnek, maradnak a gyávák és a bohócok.
Kenny
FIFA szabály
slowmotion
Negritis, a vajda
1 hónapja
nézni őket focizni.MireElődöntőben Egy jó osztrák -Szenegál milyen jó lenne helyettük, vagy Kolumbia Norvégia.Norvégia rohadt jó lenne
C’mon man
ozibozi
Toto21
ozibozi
1 hónapja
Mèg a tegnapi meccset szidtátpk 😏 sajna tartottam tőle hogy wz lesz pedig látszik ha akarnának is játszani tudnának is....argentinoktól már kiszórtam volna vkit hátha más lenne...
1 hónapja
TökmindegyElődöntőben Egy jó osztrák -Szenegál milyen jó lenne helyettük, vagy Kolumbia Norvégia.Osztrákok másik ágon voltak, max svájciak.
C’mon man
ozibozi
Sixo
1 hónapja
Elődöntőben Egy jó osztrák -Szenegál milyen jó lenne helyettük, vagy Kolumbia Norvégia.Osztrákok másik ágon voltak, max svájciak.
C’mon man
ozibozi
1 hónapja
MireElődöntőben Egy jó osztrák -Szenegál milyen jó lenne helyettük, vagy Kolumbia Norvégia.Norvégia rohadt jó lenne
C’mon man
ozibozi
Toto21
1 hónapja
szomáliai csávót megnéztem volnahogy lehet egy ilyen téttel bíró meccsre, egy ilyen súlytalan, beszari bírót küldeni?UEFA, CONMEBOL bírók kiesnek, maradnak a gyávák és a bohócok.
Kenny
FIFA szabály
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Elődöntőben Egy jó osztrák -Szenegál milyen jó lenne helyettük, vagy Kolumbia Norvégia.Norvégia rohadt jó lenne
C’mon man
ozibozi
1 hónapja
Elődöntőben Egy jó osztrák -Szenegál milyen jó lenne helyettük, vagy Kolumbia Norvégia.C’mon man
1 hónapja
szerintem lecserélnék a bírót ha ilyet tenneSimeone ot faultnal jar kb 😀Semmi sárga?
Stez
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
1 hónapja
hogy lehet egy ilyen téttel bíró meccsre, egy ilyen súlytalan, beszari bírót küldeni?UEFA, CONMEBOL bírók kiesnek, maradnak a gyávák és a bohócok.
Kenny
FIFA szabály
1 hónapja
Ne sírj mucika.Kérdezd meg remondatát....A futballnak, mint sportnak jot tenne ha az argentinok feloszlatnak magukat a faszba.Negyed órája megy a meccs, de már most undorodom tőlük megint. Hogy a faszomba lehet ezeknek a félkegyelműeknek szurkolni?
Brouwerij van de Vrij
Hanni
1 hónapja
Csak túl nagy a szorító.Egyelore en szegyellem magam az amerikai nezok helyett akik ezt nezik.Mondjuk amilyen NFL meccseket ide küldenek Európába, egyék csak a szart.
JéBé
szaba
Egy tízszer tizes ketrecben látványosabb lenne.
1 hónapja
Simeone ot faultnal jar kb 😀Semmi sárga?
Stez
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Egyelore en szegyellem magam az amerikai nezok helyett akik ezt nezik.Mondjuk amilyen NFL meccseket ide küldenek Európába, egyék csak a szart.
JéBé
1 hónapja
Szerintem mindenki jobban járna ha Collina lejönne a lelátóról 😁2002-es vb-döntőn az első 10 percben adott 1-1 sárgát mindkét csapatnak, többet nem kellett.
kapitnono
1 hónapja
A legszebb hogy valaki még védi is ezeket 😂A futballnak, mint sportnak jot tenne ha az argentinok feloszlatnak magukat a faszba.Negyed órája megy a meccs, de már most undorodom tőlük megint. Hogy a faszomba lehet ezeknek a félkegyelműeknek szurkolni?
Brouwerij van de Vrij
Hanni

1 hónapja
Az angoloknak az a szopó, hogy ők nem az argentín ligában nevelődtek, a keményen odalépünk ott van a szótárukban, de a narancssárga off ball faultok kevésbé.
1 hónapja
Csontzene megy?átlag megyei szomszéd falvak összecsapása eddig.
1 hónapja
Az argentin az a nép, amely bizonyítja, hogy lehet valaki egyszerre náci és cigány.
1 hónapja
Csontzene megy?
Draft

1 hónapja
Kérdezd meg remondatát....A futballnak, mint sportnak jot tenne ha az argentinok feloszlatnak magukat a faszba.Negyed órája megy a meccs, de már most undorodom tőlük megint. Hogy a faszomba lehet ezeknek a félkegyelműeknek szurkolni?
Brouwerij van de Vrij
Hanni
Draft

1 hónapja
Szerintem mindenki jobban járna ha Collina lejönne a lelátóról 😁