Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra, köszi a türelmet!

Soccer VB 2026

22 feliratkozó

17 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 972 — "Montoya por favor!"
Menetrend:

Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)

Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)

Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marok: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Koni DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
13 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 821 — The Mathematician
 sports.yahoo.com/articles/fifa-delivers-decision-ishowspeeds-world-184652328.html

www.reddit.com/r/LivestreamFail/comments/1tw1y4k/fifa_world_cups_official_instagram_account/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
13 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 564 — Kinek mit intézett a kormánya
Ezt nem tudom sajnos, hogy lehet-e majd még módosítani a beállításokat, ha elkezdődik a torna. Most még nyilván lehet, de ha már mennek a meccsek, nem tudom...

Van egy olyan is, hogy dupla pontszámítás a kieséses szakaszban, az legyen bekapcsolva?
warr_b
NE!

Poloska vagyok.
13 napja
warr_b Washington Commanders 30 232 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ha egy másik csoportban letippelek akkor már a Bowlosba amibe utólag léptem be nem kell?
Ez vonatkozik a nyertesre és a gólkirályra is?
KeyG
Így van, bent vannak a tippjeid.
warr_b
Én mondjuk ezt a látom előre mások tippjeit kivenném.
zavi27
Volt aki meg direkt kérte 😀

Nekem igazából hót mindegy, ahogy a többség szeretné. Csak akkor nyilatkozni kéne a tippelőknek.
warr_b
Nem lehet olyat, hogy a csoportmeccseken és az egyenes kiesésben más-más a láthatósága a tippeknek?
Mindegyiknek van diszkrét bája, amivel izgalmasabb lehet a küzdelem vagy lehet taktikázni.
Pl, ha az alapmeccseken látod, akkor a mezőny nem szóródik szét, nem hígul fel, viszont a kieséses szakaszban a titkos tippek esetén nem lehet egymásra várni, hanem kiélezettebb a küzdelem.
Vagy éppen a csoportmeccseken kijön titkos tippeléskor a valós tudáskülönbség (hehe 😊), viszont a végén meg lehet taktikázni extremitásokkal.

Ha mindenképpen kell szavazni, akkor az átláthatóság jegyében legyen minden transzparens és látható mindenki minden tippje, legfeljebb 10 másodperccel a meccsek előtt majd átírom, ahogy szoktam (ROSSZUL)
Willie Parker
Ezt nem tudom sajnos, hogy lehet-e majd még módosítani a beállításokat, ha elkezdődik a torna. Most még nyilván lehet, de ha már mennek a meccsek, nem tudom...

Van egy olyan is, hogy dupla pontszámítás a kieséses szakaszban, az legyen bekapcsolva?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
13 napja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 604
Ha egy másik csoportban letippelek akkor már a Bowlosba amibe utólag léptem be nem kell?
KeyG
warr_b
zavi27

Nekem igazából hót mindegy, ahogy a többség szeretné. Csak akkor nyilatkozni kéne a tippelőknek.
warr_b
Nem lehet olyat, hogy a csoportmeccseken és az egyenes kiesésben más-más a láthatósága a tippeknek?
Mindegyiknek van diszkrét bája, amivel izgalmasabb lehet a küzdelem vagy lehet taktikázni.
Pl, ha az alapmeccseken látod, akkor a mezőny nem szóródik szét, nem hígul fel, viszont a kieséses szakaszban a titkos tippek esetén nem lehet egymásra várni, hanem kiélezettebb a küzdelem.
Vagy éppen a csoportmeccseken kijön titkos tippeléskor a valós tudáskülönbség (hehe 😊), viszont a végén meg lehet taktikázni extremitásokkal.

Ha mindenképpen kell szavazni, akkor az átláthatóság jegyében legyen minden transzparens és látható mindenki minden tippje, legfeljebb 10 másodperccel a meccsek előtt majd átírom, ahogy szoktam (ROSSZUL)
13 napja
warr_b Washington Commanders 30 232 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
KeyG
warr_b
zavi27

13 napja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 719 — Amerikai sportok rajongója
KeyG
warr_b
13 napja
KeyG

13 napja
KeyG Baltimore Ravens 14 609

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
13 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 896 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hány olyan játékos lesz kint a vébén, aki Magyarországon játszott(mint Stopira vagy Godoy)vagy játszik jelenleg is még(Benbuali)?Valaki kigyűjtené őket?
14 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 011 — Saturday Night Lights
 www.theguardian.com/football/series/world-cup-2026-guardian-experts-network

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
14 napja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 316 — NFL bracket champion '26
Csak én érzem úgy hogy a brazilokat az első értelmesebb ellenfél kipöccinti majd a tornáról?
davemayer
Ancelotti miatt én ebben kételkedem, de megértem a felvetést.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
14 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 875 — LIGHTS OUT!
Ki nyeri: Marokkó
Ki nyerje: Szenegál
Nandito
Hé!!!!!
Negritis, a vajda
Ezt most nem értem. 😊
Nandito
Bíztam benne hogy más nem dobja be Marokkót és majd zseninek tűnök mikor tarolnak 😊
Negritis, a vajda
Nekem mondjuk a legutóbbi Afrika Kupa ugrott be róla. Hivatalosan Marokkó nyert, de a pályán Szenegál nyert, szóval nekik kellett volna nyernie.

14 napja
Nandito
Hé!!!!!
Negritis, a vajda
Ezt most nem értem. 😊
Nandito
Bíztam benne hogy más nem dobja be Marokkót és majd zseninek tűnök mikor tarolnak 😊
Negritis, a vajda
Attól függ törülközőt mennyire tudnak lopni most. AFCON után remélem már valahogy a csoportkörbe kiesnek

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
14 napja
Portugália x2
nagir
Csatlakoznék!

Most először nem a brazilok az elsőszámú kedvenceim egy vb-n, ennyi szarházit (Vinivel az élen) kurvanehéz kedvelni!
eaglesmcnabb
a portugáloknál nem ugyanennyi van, vagy csak rasszista vagyok?
Löfli
én pont amikor néztem a portugál keretet, eszembe jutottak ezek a HSZ-ek. Hát ennél a keretnél szerintem egybe sincs több igazán ütnivaló játékos (szubjektív vélemény), mint pl a manchesteri patkányok Bernardo Silva és Bruno Fernandes, aztán CéRoni, João Neves kezdésnek.
Őket követi Rúben Dias, a wishes Mbappé, azaz Leão. Aztán hogy tovább durvuljunk: João Félix 😀😀😀
De itt van még az egyszerű Pedro Neto is.
Most azon kívül hogy táncikálnak a kis brazilok, szerintem bőven ez a névsor alatt vannak
Heisman nádor
Valamiről lemaradtam? Mi a gond joao nevessel? Az egyik legalázatosabb focista akit ismerek. A spanyol, vagyis katalán keret + az argentin szvsz jóval több suttyót tartalmaz, szóval embere válogatja. 😊

mélyen a lelkembe gázoltál 😕
Hanni
A belgák sokmindenben a kedvenceim, pont a foci ahol nem. 😀
Aki abban az országban focizik kerékpározás helyett, az annyit is ér. (Kivéve a zsiráfot és a banánevőket, náluk teljesen érthető genetikailag.)

Mindennek megvan a maga helye, ha fociban nem a braziloknak szurkolnék alapvetően, kerékpárban meg nem a belgáknak, akkor vízilabdában sem a magyaroknak kéne, az meg milyen durva lenne már?! 😀
eaglesmcnabb
Bernardo is alázatos, csak J.Neves is elkezdett össze-vissza magyarázni Rodri módra. Argentinok az tényleg suttyó banda ugyanúgy, a spanyolba nincs szerintem ilyen debated játékos Lamin Jancsi törpebulijain kívül. Meg Borja Iglesias a wishes KariGeri.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
14 napja
Nandito
Hé!!!!!
Negritis, a vajda
Ezt most nem értem. 😊
Nandito

14 napja
Nandito Tennessee Titans 3 342 — Titans fan
Nandito
Hé!!!!!
Negritis, a vajda
Ezt most nem értem. 😊

Music City Miracle
14 napja
Jerico New York Giants 301
Ki nyeri: Hollandia
14 napja
Nandito
Hé!!!!!

14 napja
deyell Las Vegas Raiders 12 819 — Sworn to the Dark
Csak én érzem úgy hogy a brazilokat az első értelmesebb ellenfél kipöccinti majd a tornáról?
davemayer
ilyen rosszul vb selejtezőn még nem szerepeltek a brazilok. a védelmük sebezhető, a taktikai fegyelem meg hagy kívánnivalót maga után. ez az egyenes kieséses szakaszban nem jó ómen. úgyhogy gondolom nem csak te.

built for this shit

14 napja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 434 — je suis poloska
Valamiről lemaradtam? Mi a gond joao nevessel? Az egyik legalázatosabb focista akit ismerek.
eaglesmcnabb
menő kis társasagban mozogsz 😊
peach
Vele ellentétben, ő engem nem ismer.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
14 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 564 — Kinek mit intézett a kormánya
én pont amikor néztem a portugál keretet, eszembe jutottak ezek a HSZ-ek. Hát ennél a keretnél szerintem egybe sincs több igazán ütnivaló játékos (szubjektív vélemény), mint pl a manchesteri patkányok Bernardo Silva és Bruno Fernandes, aztán CéRoni, João Neves kezdésnek.
Őket követi Rúben Dias, a wishes Mbappé, azaz Leão. Aztán hogy tovább durvuljunk: João Félix 😀😀😀
De itt van még az egyszerű Pedro Neto is.
Most azon kívül hogy táncikálnak a kis brazilok, szerintem bőven ez a névsor alatt vannak
Heisman nádor
Valamiről lemaradtam? Mi a gond joao nevessel? Az egyik legalázatosabb focista akit ismerek. A spanyol, vagyis katalán keret + az argentin szvsz jóval több suttyót tartalmaz, szóval embere válogatja. 😊
eaglesmcnabb
Engedd el, Arsenal szurkoló 😅

Poloska vagyok.
14 napja
peach Atlanta Falcons 15 963 — a new hope (again)
Valamiről lemaradtam? Mi a gond joao nevessel? Az egyik legalázatosabb focista akit ismerek.
eaglesmcnabb
menő kis társasagban mozogsz 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
14 napja
Ki nyeri: burnyák franciák

Ki nyerje: skótok (vagy Curacao, Haiti, DR Kongó, Paraguay)

14 napja
beltazor Michigan Wolverines 2 969 — Pfizer & Moderna fan
Ki nyeri: Portugália
Ki nyerje: Németország

14 napja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 151 — Illegális gyakorló
Ki nyeri: Spanyolország
Ki nyerje: Anglia