Soccer VB 2026
22 feliratkozó
17 napja
Menetrend:Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)
Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
13 napja
sports.yahoo.com/articles/fifa-delivers-decision-ishowspeeds-world-184652328.htmlwww.reddit.com/r/LivestreamFail/comments/1tw1y4k/fifa_world_cups_official_instagram_account/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
13 napja
Ezt nem tudom sajnos, hogy lehet-e majd még módosítani a beállításokat, ha elkezdődik a torna. Most még nyilván lehet, de ha már mennek a meccsek, nem tudom...NE!
Van egy olyan is, hogy dupla pontszámítás a kieséses szakaszban, az legyen bekapcsolva?
warr_b
Poloska vagyok.
13 napja
Ezt nem tudom sajnos, hogy lehet-e majd még módosítani a beállításokat, ha elkezdődik a torna. Most még nyilván lehet, de ha már mennek a meccsek, nem tudom...Nem lehet olyat, hogy a csoportmeccseken és az egyenes kiesésben más-más a láthatósága a tippeknek?Volt aki meg direkt kérte 😀Én mondjuk ezt a látom előre mások tippjeit kivenném.Ha egy másik csoportban letippelek akkor már a Bowlosba amibe utólag léptem be nem kell?Így van, bent vannak a tippjeid.
Ez vonatkozik a nyertesre és a gólkirályra is?
KeyG
warr_b
zavi27
Nekem igazából hót mindegy, ahogy a többség szeretné. Csak akkor nyilatkozni kéne a tippelőknek.
warr_b
Mindegyiknek van diszkrét bája, amivel izgalmasabb lehet a küzdelem vagy lehet taktikázni.
Pl, ha az alapmeccseken látod, akkor a mezőny nem szóródik szét, nem hígul fel, viszont a kieséses szakaszban a titkos tippek esetén nem lehet egymásra várni, hanem kiélezettebb a küzdelem.
Vagy éppen a csoportmeccseken kijön titkos tippeléskor a valós tudáskülönbség (hehe 😊), viszont a végén meg lehet taktikázni extremitásokkal.
Ha mindenképpen kell szavazni, akkor az átláthatóság jegyében legyen minden transzparens és látható mindenki minden tippje, legfeljebb 10 másodperccel a meccsek előtt majd átírom, ahogy szoktam (ROSSZUL)
Willie Parker
Van egy olyan is, hogy dupla pontszámítás a kieséses szakaszban, az legyen bekapcsolva?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
13 napja
Nem lehet olyat, hogy a csoportmeccseken és az egyenes kiesésben más-más a láthatósága a tippeknek?Volt aki meg direkt kérte 😀Én mondjuk ezt a látom előre mások tippjeit kivenném.Ha egy másik csoportban letippelek akkor már a Bowlosba amibe utólag léptem be nem kell?Így van, bent vannak a tippjeid.
KeyG
warr_b
zavi27
Nekem igazából hót mindegy, ahogy a többség szeretné. Csak akkor nyilatkozni kéne a tippelőknek.
warr_b
Mindegyiknek van diszkrét bája, amivel izgalmasabb lehet a küzdelem vagy lehet taktikázni.
Pl, ha az alapmeccseken látod, akkor a mezőny nem szóródik szét, nem hígul fel, viszont a kieséses szakaszban a titkos tippek esetén nem lehet egymásra várni, hanem kiélezettebb a küzdelem.
Vagy éppen a csoportmeccseken kijön titkos tippeléskor a valós tudáskülönbség (hehe 😊), viszont a végén meg lehet taktikázni extremitásokkal.
Ha mindenképpen kell szavazni, akkor az átláthatóság jegyében legyen minden transzparens és látható mindenki minden tippje, legfeljebb 10 másodperccel a meccsek előtt majd átírom, ahogy szoktam (ROSSZUL)
13 napja
Volt aki meg direkt kérte 😀Én mondjuk ezt a látom előre mások tippjeit kivenném.Ha egy másik csoportban letippelek akkor már a Bowlosba amibe utólag léptem be nem kell?Így van, bent vannak a tippjeid.
KeyG
warr_b
zavi27

13 napja
Én mondjuk ezt a látom előre mások tippjeit kivenném.Ha egy másik csoportban letippelek akkor már a Bowlosba amibe utólag léptem be nem kell?Így van, bent vannak a tippjeid.
KeyG
warr_b
13 napja
Ha egy másik csoportban letippelek akkor már a Bowlosba amibe utólag léptem be nem kell?Így van, bent vannak a tippjeid.
KeyG

13 napja
Hány olyan játékos lesz kint a vébén, aki Magyarországon játszott(mint Stopira vagy Godoy)vagy játszik jelenleg is még(Benbuali)?Valaki kigyűjtené őket?
14 napja
www.theguardian.com/football/series/world-cup-2026-guardian-experts-network
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
14 napja
Csak én érzem úgy hogy a brazilokat az első értelmesebb ellenfél kipöccinti majd a tornáról?Ancelotti miatt én ebben kételkedem, de megértem a felvetést.
davemayer

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
14 napja
Nekem mondjuk a legutóbbi Afrika Kupa ugrott be róla. Hivatalosan Marokkó nyert, de a pályán Szenegál nyert, szóval nekik kellett volna nyernie.Bíztam benne hogy más nem dobja be Marokkót és majd zseninek tűnök mikor tarolnak 😊Ezt most nem értem. 😊Ki nyeri: MarokkóHé!!!!!
Ki nyerje: Szenegál
Nandito
Negritis, a vajda
Nandito
Negritis, a vajda
14 napja
Attól függ törülközőt mennyire tudnak lopni most. AFCON után remélem már valahogy a csoportkörbe kiesnekBíztam benne hogy más nem dobja be Marokkót és majd zseninek tűnök mikor tarolnak 😊Ezt most nem értem. 😊Ki nyeri: MarokkóHé!!!!!
Nandito
Negritis, a vajda
Nandito
Negritis, a vajda
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
14 napja
Bernardo is alázatos, csak J.Neves is elkezdett össze-vissza magyarázni Rodri módra. Argentinok az tényleg suttyó banda ugyanúgy, a spanyolba nincs szerintem ilyen debated játékos Lamin Jancsi törpebulijain kívül. Meg Borja Iglesias a wishes KariGeri.Valamiről lemaradtam? Mi a gond joao nevessel? Az egyik legalázatosabb focista akit ismerek. A spanyol, vagyis katalán keret + az argentin szvsz jóval több suttyót tartalmaz, szóval embere válogatja. 😊én pont amikor néztem a portugál keretet, eszembe jutottak ezek a HSZ-ek. Hát ennél a keretnél szerintem egybe sincs több igazán ütnivaló játékos (szubjektív vélemény), mint pl a manchesteri patkányok Bernardo Silva és Bruno Fernandes, aztán CéRoni, João Neves kezdésnek.a portugáloknál nem ugyanennyi van, vagy csak rasszista vagyok?Portugália x2Csatlakoznék!
nagir
Most először nem a brazilok az elsőszámú kedvenceim egy vb-n, ennyi szarházit (Vinivel az élen) kurvanehéz kedvelni!
eaglesmcnabb
Löfli
Őket követi Rúben Dias, a wishes Mbappé, azaz Leão. Aztán hogy tovább durvuljunk: João Félix 😀😀😀
De itt van még az egyszerű Pedro Neto is.
Most azon kívül hogy táncikálnak a kis brazilok, szerintem bőven ez a névsor alatt vannak
Heisman nádor
mélyen a lelkembe gázoltál 😕A belgák sokmindenben a kedvenceim, pont a foci ahol nem. 😀
Hanni
Aki abban az országban focizik kerékpározás helyett, az annyit is ér. (Kivéve a zsiráfot és a banánevőket, náluk teljesen érthető genetikailag.)
Mindennek megvan a maga helye, ha fociban nem a braziloknak szurkolnék alapvetően, kerékpárban meg nem a belgáknak, akkor vízilabdában sem a magyaroknak kéne, az meg milyen durva lenne már?! 😀
eaglesmcnabb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
14 napja
Bíztam benne hogy más nem dobja be Marokkót és majd zseninek tűnök mikor tarolnak 😊Ezt most nem értem. 😊Ki nyeri: MarokkóHé!!!!!
Nandito
Negritis, a vajda
Nandito
14 napja
Ezt most nem értem. 😊Ki nyeri: MarokkóHé!!!!!
Nandito
Negritis, a vajda
Music City Miracle
14 napja
Ki nyeri: MarokkóHé!!!!!
Nandito
14 napja
Csak én érzem úgy hogy a brazilokat az első értelmesebb ellenfél kipöccinti majd a tornáról?ilyen rosszul vb selejtezőn még nem szerepeltek a brazilok. a védelmük sebezhető, a taktikai fegyelem meg hagy kívánnivalót maga után. ez az egyenes kieséses szakaszban nem jó ómen. úgyhogy gondolom nem csak te.
davemayer
built for this shit
14 napja
Vele ellentétben, ő engem nem ismer.Valamiről lemaradtam? Mi a gond joao nevessel? Az egyik legalázatosabb focista akit ismerek.menő kis társasagban mozogsz 😊
eaglesmcnabb
peach
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
14 napja
Engedd el, Arsenal szurkoló 😅én pont amikor néztem a portugál keretet, eszembe jutottak ezek a HSZ-ek. Hát ennél a keretnél szerintem egybe sincs több igazán ütnivaló játékos (szubjektív vélemény), mint pl a manchesteri patkányok Bernardo Silva és Bruno Fernandes, aztán CéRoni, João Neves kezdésnek.Valamiről lemaradtam? Mi a gond joao nevessel? Az egyik legalázatosabb focista akit ismerek. A spanyol, vagyis katalán keret + az argentin szvsz jóval több suttyót tartalmaz, szóval embere válogatja. 😊
Őket követi Rúben Dias, a wishes Mbappé, azaz Leão. Aztán hogy tovább durvuljunk: João Félix 😀😀😀
De itt van még az egyszerű Pedro Neto is.
Most azon kívül hogy táncikálnak a kis brazilok, szerintem bőven ez a névsor alatt vannak
Heisman nádor
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
14 napja
Valamiről lemaradtam? Mi a gond joao nevessel? Az egyik legalázatosabb focista akit ismerek.menő kis társasagban mozogsz 😊
eaglesmcnabb
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
14 napja
Ki nyeri: burnyák franciák Ki nyerje: skótok (vagy Curacao, Haiti, DR Kongó, Paraguay)