Soccer VB 2026
22 feliratkozó
17 napja
Menetrend:Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)
Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
6 napja
Közvetítek nekedÉrdekes ez a mexikói nyitógála.Én Kőbánya felső restiben sörözök haverral, lemaradok ezekről a kiválóságokról...
Az előbb Mickey Rourke nyomta egy latin metál banda frontembereként.
Aztán jött az Emergeny Houseból exportált csávó egy latin poppal.
Majd Pitbull helyi verziója ugatott el egy rapbetétet, oldalán Dzsúdlóval.
A most nyervogó sárgaruhás nőben egy műtött orrú Shakirát vélek felfedezni, oldalán egy Will I Am klónnal.
Willie Parker
warr_b
A live streamen Shakira pucsított egyet.
Látszott a tojássárgája.
6 napja
Érdekes ez a mexikói nyitógála.Legalább nem nyomják orrba szájba a homár műtesd át magad ökörséget mint az olimpián
A most nyervogó sárgaruhás nőben egy műtött orrú Shakirát vélek felfedezni, oldalán egy Will I Am klónnal.
Willie Parker
6 napja
Érdekes ez a mexikói nyitógála.Én Kőbánya felső restiben sörözök haverral, lemaradok ezekről a kiválóságokról...
Willie Parker

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6 napja
Érdekes ez a mexikói nyitógála.Az előbb Mickey Rourke nyomta egy latin metál banda frontembereként.
6 napja
Ki nyeri? ArgentínaKi nyerje? Norvégia
6 napja
Csináltam egy update-et a ki nyerihez, első meccs kickoffig küldje aki még szeretné, utána a meccsek alatti min 50 hsz-ek között már el fog veszni.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
6 napja
1az11. Norvégia nálam úgy elődöntős a bracketekben, hogy csoportmásodikként kerülnek egy simán hozható ágra.tesómnak segítettem góltotóban (lehet nagyon mellélövök, mert azért nálam jóval okosabbak vannak csak itt), szóval nálam is norgék elődöntőben voltak, és ott az argentinoktól kaptak ki, másik ágon francia-spanyol elődöntő lett
2. Megye 1 ezüstérmes edzőnk is bemondta a norvég győzelmet a megyei focis weboldalnak.
zacknorb
NB2
Spanyol-argentin döntőt meg utóbbi nyeri.
Poloska vagyok.
6 napja
Sobri laza 10-0 Német - Curacao meccsre, ejjha 😀Curacao gyakorlatilag egy holland másodosztályú középcsapat szintje, a németek meg a nyitómeccsen teljesen vak csapatok ellen nem szoktak finomkodni, a 2002-es Szaúd-Arábia két góllal jobb, mint Curacao, így jött ki, ez a tudományos háttér.
Toto21
6 napja
1. Norvégia nálam úgy elődöntős a bracketekben, hogy csoportmásodikként kerülnek egy simán hozható ágra.tesómnak segítettem góltotóban (lehet nagyon mellélövök, mert azért nálam jóval okosabbak vannak csak itt), szóval nálam is norgék elődöntőben voltak, és ott az argentinoktól kaptak ki, másik ágon francia-spanyol elődöntő lett
2. Megye 1 ezüstérmes edzőnk is bemondta a norvég győzelmet a megyei focis weboldalnak.
zacknorb
6 napja
annyira nem várom most ez a vb-t.... aztán lehet ha jönnek a meccsek elkap a hév, de amiatt, hogy a meccsek fele off, így azért lehet mindig lelohasztom magam 😊mondjuk sok a számomra érdektelen meccs, talán a legjobb 16-tól már érdekelni is fog 😊
6 napja
Sobri laza 10-0 Német - Curacao meccsre, ejjha 😀
6 napja
Fantasy csapat kész, maradt még 4M a kasszában 😊
6 napja
Ki nyeri: FranciaországKi nyerje: DR KONGÓ
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
6 napja
Érdekesek lesznek Irán meccsei 😁www.reuters.com/sports/soccer/iran-threatens-stop-world-cup-games-if-faced-with-unauthorised-flags-or-slogans-2026-06-10/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6 napja
1. Norvégia nálam úgy elődöntős a bracketekben, hogy csoportmásodikként kerülnek egy simán hozható ágra.2. Megye 1 ezüstérmes edzőnk is bemondta a norvég győzelmet a megyei focis weboldalnak.
Poloska vagyok.
6 napja
Nyilván nem a melegre gondoltam csak leginkább, ha nem játéktudásra is főleg, de amellett azért biztos nem ők érzik majd magunkat a legjobban ilyen időjárásban sem.Mindenkinek pont ugyanannyira lesz meleg, és minden nagycsapat sztárjátekosai ugyanazokban az európai klubokban játszanak évközben, ígyennek nulla relevanciája van.Ki nyeri: NorvégiaKíváncsi leszek most már erre a csapatra hogy ennyire mindenki rájuk van kattanva. Nem követtem a selejtezőben őket, de a két nagy sztáron kívül elöl el nem tudom képzelni, hogy a nagy melegben majd miért pont ők menetelnének ennyire.
Ki nyerje: Norvégia
Shilkor
zavi27
A melegtűrésből max olyan csapat profitalhatna amelyiknek a játékosai évközben is full melegben játszanak, de ott meg a futballtudás túl gyér.
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: zavi27
6 napja
Mindenkinek pont ugyanannyira lesz meleg, és minden nagycsapat sztárjátekosai ugyanazokban az európai klubokban játszanak évközben, ígyennek nulla relevanciája van.Ki nyeri: NorvégiaKíváncsi leszek most már erre a csapatra hogy ennyire mindenki rájuk van kattanva. Nem követtem a selejtezőben őket, de a két nagy sztáron kívül elöl el nem tudom képzelni, hogy a nagy melegben majd miért pont ők menetelnének ennyire.
Shilkor
zavi27
A melegtűrésből max olyan csapat profitalhatna amelyiknek a játékosai évközben is full melegben játszanak, de ott meg a futballtudás túl gyér.
6 napja
kozben a FIFA a legfontosabb dologgal foglalkozott:Ha már mezek, a minap láttam ezt a cikket: www.independent.co.uk/sport/football/world-cup-2026-kits-shirts-ranked-rated-b2993721.htmlNa ez aztán abszolút ízlèsek ès pofonfa 😏😀
Tetszett, hogy így össze vannak szedve, bár nyilván a rangsorral lehet vitázni. Nálam az összes retro Adidas és az Irak away ami nagyon bejön.
Hanni
dande2
telex.hu/sport/2026/06/11/haiti-futballvalogatott-mez-vilagbajnoksag-modositas-fifa-szabaly-politikai-utalas
de mikor sporit, csapatokat nem engednek be a VB helyszinere az 'relax, chill' ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
6 napja
Ki nyeri: NorvégiaKíváncsi leszek most már erre a csapatra hogy ennyire mindenki rájuk van kattanva. Nem követtem a selejtezőben őket, de a két nagy sztáron kívül elöl el nem tudom képzelni, hogy a nagy melegben majd miért pont ők menetelnének ennyire.
Shilkor
Szerkesztette: zavi27
6 napja
Ha már mezek, a minap láttam ezt a cikket: www.independent.co.uk/sport/football/world-cup-2026-kits-shirts-ranked-rated-b2993721.htmlNa ez aztán abszolút ízlèsek ès pofonfa 😏😀
Tetszett, hogy így össze vannak szedve, bár nyilván a rangsorral lehet vitázni. Nálam az összes retro Adidas és az Irak away ami nagyon bejön.
Hanni
6 napja
Ki nyeri: FranciaországKi nyerje: Uruguay, Skócia vagy Norvégia, de legyen mondjuk Norvégia, mert nekik valamennyi esélyük van is rá
6 napja
nekem a Bosnyák idegenbeli meg Új Zéland otthoni meze jön be
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!