Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Ez igy necces lesz, hogy mar a 68. percben annyi a taktika, hogy vaktaban elorebasszuk a 16osrolsztem már 10 perce az sajnos
Duff
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
középre ment, annyira nem volt bravúrRefley azèrt kellett...
NB2
1 hónapja
Ez igy necces lesz, hogy mar a 68. percben annyi a taktika, hogy vaktaban elorebasszuk a 16osrol
1 hónapja
vagy a beltenyésztett pickfordAz Bellingham.Rice megint embertelen melot vegez, de Anderson is.Rice az angolok legjobbja az egész VB-n.
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
1 hónapja
középre ment, annyira nem volt bravúr
1 hónapja
Magyarul se tudsz, mégis nyomod.De ha tudnák azt mondanád beszéljek?Mert nem tudszMér?ne beszélj spanyolulMi chico latino, mi?csakhogy szakmai is legyek, azért Victoriát duzzogva, de bevállalnám még most is 😊Én Mel C-s voltam, meg kicsit Geri Halliwelles.
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Kampman
Sixo
zacknorb
Sixo
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Angol öngólban reménykedsz?75-80 percnél jönnek a sárgák-pirosakbánja a franc, csak argentin gól ne legyen ma
ozibozi
shagi0206
1 hónapja
amikor épp herkát csomagolok egyszál pöcsben és megkérdi a főnök kit tudnék szervdonornakPedig te a vörös belgákat szereted ❤️csak a csokinyuli!csakhogy szakmai is legyek, azért Victoriát duzzogva, de bevállalnám még most is 😊Én Mel C-s voltam, meg kicsit Geri Halliwelles.
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
zacknorb
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
1 hónapja
anyád....🤦
1 hónapja
Ezt innen simán lehozzak az angólók de legalább itt mindenki boldog lesz 😏Stez első dolga lesz Tuchel lemondását követelni akármi lesz az eredmény.
dande2
1 hónapja
Az Bellingham.Rice megint embertelen melot vegez, de Anderson is.Rice az angolok legjobbja az egész VB-n.
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Meglátjuk....Ezt innen simán lehozzak az angólók de legalább itt mindenki boldog lesz 😏Kapott gol nelkul nem fogja lehozni, ezert kene meg egy gol.
dande2
Stez
1 hónapja
Ezt innen simán lehozzak az angólók de legalább itt mindenki boldog lesz 😏8 ember akarta hogy az argentínok nyerjenek szal sztem ők nem lesznek
dande2
1 hónapja
Ki mondott ilyet?Rice megint embertelen melot vegez, de Anderson is.Dehát kutyaszarok, meg lett mondva a meccs előtt. Az egy dolog hogy Rice hozta össze a gólt
Stez
zacknorb
1 hónapja
De ha tudnák azt mondanád beszéljek?Mert nem tudszMér?ne beszélj spanyolulMi chico latino, mi?csakhogy szakmai is legyek, azért Victoriát duzzogva, de bevállalnám még most is 😊Én Mel C-s voltam, meg kicsit Geri Halliwelles.
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Kampman
Sixo
zacknorb
1 hónapja
Rice megint embertelen melot vegez, de Anderson is.Rice az angolok legjobbja az egész VB-n.
Stez
1 hónapja
Ezt innen simán lehozzak az angólók de legalább itt mindenki boldog lesz 😏Kapott gol nelkul nem fogja lehozni, ezert kene meg egy gol.
dande2
1 hónapja
Rice megint embertelen melot vegez, de Anderson is.Dehát kutyaszarok, meg lett mondva a meccs előtt. Az egy dolog hogy Rice hozta össze a gólt
Stez
1 hónapja
mintha eltört volna a lábahirtelen meg felkel
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
75-80 percnél jönnek a sárgák-pirosakbánja a franc, csak argentin gól ne legyen ma
ozibozi
1 hónapja
nem egy latin leverMér?ne beszélj spanyolulMi chico latino, mi?csakhogy szakmai is legyek, azért Victoriát duzzogva, de bevállalnám még most is 😊Én Mel C-s voltam, meg kicsit Geri Halliwelles.
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Kampman
Sixo
1 hónapja
Ezt innen simán lehozzak az angólók de legalább itt mindenki boldog lesz 😏
1 hónapja
Mert nem tudszMér?ne beszélj spanyolulMi chico latino, mi?csakhogy szakmai is legyek, azért Victoriát duzzogva, de bevállalnám még most is 😊Én Mel C-s voltam, meg kicsit Geri Halliwelles.
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Kampman
Sixo
1 hónapja
75-80 percnél jönnek a sárgák-pirosak