Soccer
42 feliratkozó
1 órája
akkor nem leszunk bajnokok😀iden se leszunk bajnokok ha buziskodunk a magyar szaballyal, nb3-as jatekosokkal nehez lesz.BB azt mondta, nemcsak a magyar, hanem a fiatal szabályt is tartani fogjuk… 🙈🫤
Kenny
Sinisa
9 órája
YoungZeeZee
9 945
ez jo a gyori edzo"z edzőtáborban mindenkivel leültem beszélgetni, és többen is mondták, hogy nem akarnak Győrben futballozni. "
10 órája
iden se leszunk bajnokok ha buziskodunk a magyar szaballyal, nb3-as jatekosokkal nehez lesz.BB azt mondta, nemcsak a magyar, hanem a fiatal szabályt is tartani fogjuk… 🙈🫤
Kenny
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
12 órája
Amennyiben a Paks nem nyer holnap, két forduló után már nem is lesz hibátlan csapat. Mennyei.Ennyire erős, kiegyenlített, kompetitív liga😊
szaba
12 órája
én is meglepve olvastam honnan jön ez a mindenki kedveli😊 Újpesti gyerek, de szerintem a szurkolok nagy része rég jobb kapust kívánna.Banait? Én kb csak szídni láttam őt liláktól...Ez a Szappanos h kezdhet barhol meg?ha van esze az edzőnek ma kezdett utoljára... inkább rakják Banait a kapuba, ennyit ő is tud, cserébe kedveli a közönség
Beki
Toto21
warr_b
13 órája
Igen, már a megnyitón elkezdtük 😎Mi vagyunk a legjobban szereplő vendégek a GrupibanRa se ismerek a hetkozi csapatra. 😕A Groupamában jók szoktunk lenni.
Nagyon gyenge volt ez a Fraditol, de inkabb le a kalappal a Vasas elött, hogy ezt igy lehoztak.
Toto21
warr_b
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
13 órája
Mi vagyunk a legjobban szereplő vendégek a GrupibanRa se ismerek a hetkozi csapatra. 😕A Groupamában jók szoktunk lenni.
Nagyon gyenge volt ez a Fraditol, de inkabb le a kalappal a Vasas elött, hogy ezt igy lehoztak.
Toto21
warr_b
13 órája
Amennyiben a Paks nem nyer holnap, két forduló után már nem is lesz hibátlan csapat. Mennyei.
13 órája
Ahhoz képest, hogy az első két fordulóban két zakóra számítottam, nem rossz ez a két iksz.
13 órája
iden se leszunk bajnokok ha buziskodunk a magyar szaballyal, nb3-as jatekosokkal nehez lesz.
13 órája
Ra se ismerek a hetkozi csapatra. 😕A Groupamában jók szoktunk lenni.
Toto21

13 órája
Ra se ismerek a hetkozi csapatra. 😕Nagyon gyenge volt ez a Fraditol, de inkabb le a kalappal a Vasas elött, hogy ezt igy lehoztak.
13 órája
vicces hogy az argentín 4 meg dél afrikai bajnokság felfér az ESPN Soccer oldaláraaz NB1 viszont nem 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
13 órája
hat ez pusztito.Annyira jó vagy annyira szar
Kenny
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
13 órája
Közben az Eto kivégzi a Szparitmi lett volna ha nem néz ki vereségnek a kezdő
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
13 órája
Sanyika nem okos...Közben az Eto kivégzi a Szparit

13 órája
Tessék, Radó máris kiharcolt egy sárgát.🙂#legenda
nagylaza, főpohárnok

13 órája
Tessék, Radó máris kiharcolt egy sárgát.🙂
13 órája
De legalább hátul nem adta el a labdákat.Mikor volt utoljára jó meccse?Kovácsrétit cseréljük már le..Tóth Milán is iszonyat gyenge ma.
topin
nagylaza, főpohárnok
warr_b
13 órája
Mikor volt utoljára jó meccse?Kovácsrétit cseréljük már le..Tóth Milán is iszonyat gyenge ma.
topin
nagylaza, főpohárnok

13 órája
Kovácsrétit cseréljük már le..Tóth Milán is iszonyat gyenge ma.
topin
13 órája
Kovácsrétit cseréljük már le..
13 órája
Vasas-nak frissíteni kellene, így előbb-utóbb kapnak egy góltPontosan ezt akartam írni.
Toto21
14 órája
Vasas-nak frissíteni kellene, így előbb-utóbb kapnak egy gólt