Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Lukaku hol volt eddig?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Nézz ember!

Don't blink!
11 hónapja
Igen, viszont az a jo, hogy sok az univerzalis jatekos. Gakpo es Diaz szelsokent es csatarkent is bevetheto, Jota szinten szelen es hamis kilenceskent is jo, plusz ott van Nunez. Elliott szelsokent es kp-n is bevetheto, Gomez szelen es kozepen is tud jatszani hatul, TAA alternativajakent pedig nehany hete Bradley is visszatert, szoval lassacskan ujra rendesen terhelheto lesz.Persze, csak ez a keret sem arról híres hogy gyakran kibírja a szezont komolyabb sérüléshullám nélkül. Egyszer sikerült, az igaz, akkor simán bajnokok is lettek. De nem az a jellemző.Nem vekony az, ha Szalah es Van Dijk nem seru, siman meglesz szerintem. Ok azok, akik nem csak hogy potolhatatlanok, de ha kiesnek, az egyik oldalon a teljes gepezet megakad szvsz, amugy meg rajtuk kivul szerintem posztonkent kb. perpill mindenhol van egy, a kezdovel hasonlo szinten levo csere.kösz villaPotenciálisan 9 pont előny, nem hangzik rosszul. De változatlanul nem látom hogy ilyen vékony kerettel kitartsunk.
Negritis, a vajda
Mikey
Stez
Mikey
Ilyesforman Slot tud matekozni eleg szepen, ha arra van szukseg.
11 hónapja
Persze, csak ez a keret sem arról híres hogy gyakran kibírja a szezont komolyabb sérüléshullám nélkül. Egyszer sikerült, az igaz, akkor simán bajnokok is lettek. De nem az a jellemző.Nem vekony az, ha Szalah es Van Dijk nem seru, siman meglesz szerintem. Ok azok, akik nem csak hogy potolhatatlanok, de ha kiesnek, az egyik oldalon a teljes gepezet megakad szvsz, amugy meg rajtuk kivul szerintem posztonkent kb. perpill mindenhol van egy, a kezdovel hasonlo szinten levo csere.kösz villaPotenciálisan 9 pont előny, nem hangzik rosszul. De változatlanul nem látom hogy ilyen vékony kerettel kitartsunk.
Negritis, a vajda
Mikey
Stez
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
Ez egy ilyen meccs... 😭😭😭
11 hónapja
Pfff kis gól is gól ugye Atalanta?? 🤩
11 hónapja
olaszoknál most kezdődik egy jó kis Atalanta - Napolina ott jó lesz most az X 😊 nem mintha lenne esélyünk az elejére odaérni...
Löfli
11 hónapja
Nem vekony az, ha Szalah es Van Dijk nem seru, siman meglesz szerintem. Ok azok, akik nem csak hogy potolhatatlanok, de ha kiesnek, az egyik oldalon a teljes gepezet megakad szvsz, amugy meg rajtuk kivul szerintem posztonkent kb. perpill mindenhol van egy, a kezdovel hasonlo szinten levo csere.kösz villaPotenciálisan 9 pont előny, nem hangzik rosszul. De változatlanul nem látom hogy ilyen vékony kerettel kitartsunk.
Negritis, a vajda
Mikey
11 hónapja
A Moata-féle jó öreg célpesszimizmus 😁túl sokszor fogytunk el hogy ne realitás legyen
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
az a vicc hogy "annyira" nem vékony a keretkösz villaPotenciálisan 9 pont előny, nem hangzik rosszul. De változatlanul nem látom hogy ilyen vékony kerettel kitartsunk.
Negritis, a vajda
Mikey
támadósorban van mélység
középpályán kb van, egyetlen probléma ugye Gravenberch lenne de talán Endo-Meki-CuJo meg tudja azt is oldani
ahol gondok vannak az a védelem, Quansah fejben még nem bír sokat (lehet sose fog?)
Robbo-Tsimi iszonyat gyengék idén
TAA és Bradely is le tud sérülni
kéne egy CB és egy LB alsó hangon
valamint eldönteni hogy TAA marad vagy sem
11 hónapja
A Moata-féle jó öreg célpesszimizmus 😁kösz villaPotenciálisan 9 pont előny, nem hangzik rosszul. De változatlanul nem látom hogy ilyen vékony kerettel kitartsunk.
Negritis, a vajda
Mikey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja
kösz villaPotenciálisan 9 pont előny, nem hangzik rosszul. De változatlanul nem látom hogy ilyen vékony kerettel kitartsunk.
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
olaszoknál most kezdődik egy jó kis Atalanta - Napoli

Don't blink!
11 hónapja
Jól van, szép az ezüst
11 hónapja
kösz villa
11 hónapja
de ez hol volt kéz? 😀 csípőcsontja kb.Itt nem a tiziszabályok érvényesek. Támadó játékos kezéhez ér a labda a tizenhatoson belül, automatikusan szabadrúgás kifelé.
bogjosi

11 hónapja
de ez hol volt kéz? 😀 csípőcsontja kb.
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
11 hónapja
vagy mégse
11 hónapja
szoros marad a PL úgy tűnik
11 hónapja
Arteta kiégett! 😀Valahogy így✌️🤡✌️Kíváncsi vagyok, hogy csinál ebből x-et a Juve.Arsenal is nyomhat egy fogd meg a sörömet bármikor🍺
Sixo
ozibozi
ozibozi
11 hónapja
Valahogy így✌️🤡✌️Kíváncsi vagyok, hogy csinál ebből x-et a Juve.Arsenal is nyomhat egy fogd meg a sörömet bármikor🍺
Sixo
ozibozi
11 hónapja
Kíváncsi vagyok, hogy csinál ebből x-et a Juve.Szerencsére sehogy 😏
Sixo
11 hónapja
Kíváncsi vagyok, hogy csinál ebből x-et a Juve.Arsenal is nyomhat egy fogd meg a sörömet bármikor🍺
Sixo