Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
fake.id 1 972 — sixseveeeeeen
fél város a pályán Brüsszelben
Löfli
Szájer meg az ereszről nézi?
iktriad
amióta saját szememmel láttam testközelből hol parkourozott le az a jóember, csak a tisztelet hangján tudok megszólalni arról a sportteljesítményről
fake.id
Az adrenalin csodákra képes
slowmotion
nyilván, de ez úgy is elég rockandroll vállalás volt. hatalmas szerencse, hogy ekkora bigott balfasz a szarbán, ezzel aztán tarolni lehetett volna a fiatalok között. leszarva a karantént az 50+-os fazon bdsm buliról parkourozva menekül egy halom ekivel a tatyeszban xd és mindez került 200 eurójába mindösszesen, epik shit

what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 761 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Ez a gyerek nem ismeri a csapatjatekot, egyenieskedik, nem passzol, csak a maga erdeke szerint jatszik, emellett egy vegtelenul nagypofaju, iszonyatosan buta focista (es velhetoen ember is). Nagy Dominik 2.0.
Stez
Az nem tűnt fel, hogy ma adott egy gólpasszt?
nagylaza, főpohárnok
Szalah meg majdnem 20-at, es attol meg nem egy onzo jatekos?
Stez
Pontosan. Ez a kibaszott clickbait media kreálmánya.
több mint 1 éve
Stez SMU Mustangs 49 253 — Whoops, looks like something went wrong.
Ez a gyerek nem ismeri a csapatjatekot, egyenieskedik, nem passzol, csak a maga erdeke szerint jatszik, emellett egy vegtelenul nagypofaju, iszonyatosan buta focista (es velhetoen ember is). Nagy Dominik 2.0.
Stez
nagylaza, főpohárnok
Szalah meg majdnem 20-at, es attol meg nem egy onzo jatekos?

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 875 — LIGHTS OUT!
Középkezdésből majdnem kiegyenlített a Venezia xD

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 796
Juve nevelés kamu tízit csinált a Juvenel
több mint 1 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 284 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
idén nem lesz csoda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Hopp a Parma
több mint 1 éve
vicces lenne, ha az Empoli így maradna, a Lazio végre észhez térne, a Venezia meg valahogy bekotorna még egy gólt. hármas holtverseny a tizenhetedik helyen, körmérkőzéses kistorna a bentmaradásért 😊
slowmotion
Világ vicce lenne pedig, hogy a Lecce úgy maradhat bent hogy január vége óta, csak múlt héten nyert meccset. Az majd 3 hónap👀
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 244 — Cowboys fan
vicces lenne, ha az Empoli így maradna, a Lazio végre észhez térne, a Venezia meg valahogy bekotorna még egy gólt. hármas holtverseny a tizenhetedik helyen, körmérkőzéses kistorna a bentmaradásért 😊
több mint 1 éve
Eusebio Di Francesco a mezénél rántotta vissza Ildicet, nem végette már el olyan hamar a bedobást xD

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 761 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Stez
nagylaza, főpohárnok
Engedd el
több mint 1 éve
Savona jól bebaszta a léc alá, Di Gregorionak esélye sem volt kivédeni.

több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 880 — beers & Packers
Stez
több mint 1 éve
Annyira éreztem ...

több mint 1 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 152 — no es importante
Ha talál még1 gólt az Empoli a nagyon gyenge Verona ellen, akkor kiesett a Parma.
Sixo
Emlékezhetünk, hogy szinte pontosan egy éve ugyanez volt a helyzet és akkor egy 93. percben szerzett góllal maradtak bent

Em-poli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Tóth Milán NB II-es búcsúmeccse(?) szépen végződik. (Pekár tényleg szabálytalannak tűnt.
iktriad
Tulertekelt, vegtelenul buta gyerek, egyaltalan nem NB I-es szint egyebkent.
Stez
Azért megnézném, hogy bognárgyuri (egy szó) mit csinálna belőle Pakson.
iktriad
Bognar egy ilyen nagypofaju, onzo gyereket ugy rakna le a kispadra, mint annaka rendje.
Stez
Pont ez kéne neki a fejlődéshez. A Vasasban ezt soha nem fogja megkapni.
iktriad
Nem, ennek a gyereknek pont nem az kene a fejlodeshez, hogy elviszi egy NB I-es csapat tobbmillios fizetesert, hogy aztan ciganykodhasson tovabb. Maradjon az NB II-ben, rakjon le valamit az asztalra, vegyen vissza magabol, aztan majd ha ez sikerult, akkor jojjon az NB I.
Stez
Basszus, ez az ember NB2ben is bizonyított, igen, sokat pofázik, ebből baj lesz, de ez a gyerek jó.
zacknorb

több mint 1 éve
gyerünk Empoli
Löfli
Miért szeretnéd ma Balogh Boti kiesne az első osztályból?

több mint 1 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 284 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
gyerünk Empoli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Tóth Milán NB II-es búcsúmeccse(?) szépen végződik. (Pekár tényleg szabálytalannak tűnt.
iktriad
Stez
iktriad
Bognar egy ilyen nagypofaju, onzo gyereket ugy rakna le a kispadra, mint annaka rendje.
Stez
iktriad
Nem, ennek a gyereknek pont nem az kene a fejlodeshez, hogy elviszi egy NB I-es csapat tobbmillios fizetesert, hogy aztan ciganykodhasson tovabb. Maradjon az NB II-ben, rakjon le valamit az asztalra, vegyen vissza magabol, aztan majd ha ez sikerult, akkor jojjon az NB I.
Stez
Basszus, ez az ember NB2ben is bizonyított, igen, sokat pofázik, ebből baj lesz, de ez a gyerek jó.
több mint 1 éve
Nekem születésnapomon volt a Ramos 90+3 gól az sem zaklatott fel ennyire, mint a mai Vasas.
több mint 1 éve
iktriad
Stez
iktriad
Stez
iktriad

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 139 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Feczkó, te troll. 😀 (Szerintem jönnie kellett volna egy tizinek a Tóth Milán faultnál.)
több mint 1 éve
Parma is szorulhat még
több mint 1 éve
Ha talál még1 gólt az Empoli a nagyon gyenge Verona ellen, akkor kiesett a Parma.

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 244 — Cowboys fan
Hát akkor jövőre megint egy osztályban játszik a Venezia és a Catanzaro. Legalább lesz két meccs, amikor garantált a fél öröm.