Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Amad hanyadjára menti meg a seggüket...Kellene még pár ilyen mentalitású,technikás játékos mint ő. Kb vezeti a házi gól listát már,és csak Amorim érkezése óta játszik ez szégyen azért
Proxyi
11 hónapja
Proxyi
166
Amad hanyadjára menti meg a seggüket...
11 hónapja
Azért a Soton csak meglesz. Náluk gyengébb csapat a top4 bajnokságban nincs.Egy félidő után nem úgy néz ki, nem is tudom miért vagyok ennyire mazoista hogy ilyen lelkesen nézem csapatom meccseit amikor a ligautolsó ellen is kutyaütők vagyunk…. Miben reménykedem😱😵💫
Sixo
11 hónapja
Azért a Soton csak meglesz. Náluk gyengébb csapat a top4 bajnokságban nincs.
11 hónapja
A Man City közben már a harmadik játékost igazolja le januárban...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
MLS isn't a serious league 😭pic.twitter.com/cOrsxirEP1
— Troll Football (@TrollFootball) January 16, 2025
11 hónapja
Egy ilyen 9-0 után kérdezném Szappanostól, hogy megérte haver?
11 hónapja
Tegnapi francia kupa:Tekintve, hogy Kevis Gjeci góljával az ötödosztályú Espaly vezet a PSG ellen, meg is vagyunk. Akkor innentől full gázon, jó sokszor emlegetni fogom.
— (B.) Varga Ákos (@AkosVarga92) January 15, 2025
Poloska vagyok.
11 hónapja
INSANITY!!!!!!!
— Brasil Football 🇧🇷 (@BrasilEdition) January 16, 2025
A BYCLE KICK ASSISTED A BYCLE KICK GOAL !!!!!!! 🤯🤯🤯
pic.twitter.com/4ztLzgcOZn
Poloska vagyok.
11 hónapja
Tudom 😊A Laçinak szurkolok általában, szóval majdhogynem Laci-ultrának számítok, röviden Lacis vagyok.Gondolom az albán kupára célzol ☺️Nem néznek ezek rendes focit...Dundee az, abból is az FC 😉Az a buzi Celtic tegbap egy 94. percben lőtt tizivel egyenlített… viccDerbynek nagy hete volt, X mindkét nagy ellen.
- JC6
zacknorb
warr_b
Willie Parker
warr_b
Willie Parker
Továbbjutottatok szépen. Én ugye az ősellenség Skënderbeu 😀 (mi is)

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja
Lol Bergvall ma is alkot
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
Tierney-t olyan kurva régen láttam pályán, h hirtelen azt hittem, h ő a spori
11 hónapja
Megint egy ilyen ötlettelen fos második félidőt a Lipcsetol… Teljesen jól kezdtek, erre a félidő után sikerült egy kalap szart kitenni a pályára. Én teljesen Rose pártján vagyok, de nem tudom meddig húzza így, h minden második meccsen ennyire szarul játszanak.
„History is a set of lies agreed upon.”
11 hónapja
A Real ifibenChema úgy nyilatkozik, mint idegállapotban vagyok Maúnikaő hol focizik? 😊
Ma nem megy
Willie Parker
NB2
www.realmadrid.com/en-US/football/academy/castilla/jose-maria-andres-baixauli
11 hónapja
Chema úgy nyilatkozik, mint idegállapotban vagyok Maúnikaő hol focizik? 😊
Ma nem megy
Willie Parker
11 hónapja
Szerkesztettem, láthatod, hogy felismertem.Chema úgy nyilatkozik, mint idegállapotban vagyok Maúnikajó topik ez? 😀
Ma nem megy
Willie Parker
Negritis, a vajda
Néha - minden jószándék ellenére is - félrecsúszhatnak a dolgok.
11 hónapja
A Laçinak szurkolok általában, szóval majdhogynem Laci-ultrának számítok, röviden Lacis vagyok.Gondolom az albán kupára célzol ☺️Nem néznek ezek rendes focit...Dundee az, abból is az FC 😉Az a buzi Celtic tegbap egy 94. percben lőtt tizivel egyenlített… viccDerbynek nagy hete volt, X mindkét nagy ellen.
- JC6
zacknorb
warr_b
Willie Parker
warr_b
11 hónapja
Chema úgy nyilatkozik, mint idegállapotban vagyok Maúnikajó topik ez? 😀
Ma nem megy
Willie Parker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Na Trossard ez mi? 😀Embékettes futballista, a faszomat már
Heisman nádor
11 hónapja
Kezdődik a Paulista, nagyon király nevekkel, mint Marcos Antonio, Arkhimedes, Santos Nazaro, Eber White, Candido Lopes, Nem Jefferson, ChumbinhoGondolom az albán kupára célzol ☺️Nem néznek ezek rendes focit...Dundee az, abból is az FC 😉Az a buzi Celtic tegbap egy 94. percben lőtt tizivel egyenlített… viccDerbynek nagy hete volt, X mindkét nagy ellen.
- JC6
zacknorb
warr_b
Willie Parker
warr_b
Régebben Claudio Pitbull volt a kedvencem.
11 hónapja
Ez jogos volt, de az előzőért egy vicc lett vna a piros. Ahogy Sesko-i is túlzás volt.Nagyon szimpi csapat ez a Stuttgart. Mást se csinálnak, mint fetrengenek, bíró meg kajalja.Sesko előtt már Opendát is ki kellett volna állítani, valószínűleg valami más meccset nézel
rob3r7o
Stoki
„History is a set of lies agreed upon.”
11 hónapja
Na, az igazság győzött