Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Játszhatnak vajon otthon?Kövesdre mennek.
Vagy marad Mezőkövesd?
Kampman
több mint 1 éve
Van egy kérdésem: Pintérnek mi volt a meccsterve?94 percben győztes gól
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Van egy kérdésem: Pintérnek mi volt a meccsterve?
több mint 1 éve
Le a kalappal a Kisvárda korrektsége előtt-mellesleg
több mint 1 éve
Nála akkor is elszakad ha nem jogos a reklamációNem csodálom, hogy elszakadt nála utána a cérna.Otigba fejében ott volt az NBI-ben.Meg a bíróban aki megint nem fújta ahogy agyonverték Milánt
NB I-es a Kazincbarcika.
iktriad
zacknorb
iktriad
több mint 1 éve
Játszhatnak vajon otthon?Szerintem az ő pályájuk nem kap NB1-et
Vagy marad Mezőkövesd?
Kampman
több mint 1 éve
Nem csodálom, hogy elszakadt nála utána a cérna.Otigba fejében ott volt az NBI-ben.Meg a bíróban aki megint nem fújta ahogy agyonverték Milánt
NB I-es a Kazincbarcika.
iktriad
zacknorb
több mint 1 éve
Eros lett a keleti blokk az nb1-ben.Ja, Barcikáról pont fognak menni Kövesdre, meg a Kisvárda is annyit hoz
Legalabb emelkedik a nezoszam.
Kenny
több mint 1 éve
Így ünnepelték, hogy a Vidivel lesz 2 extra rivalry meccs jövőre.honved uzent a fehervarnak😂😂mondjuk nem értem, hogy miért hiszik mindig, hogy miattunk estek ki. úgy, hogy a csútnak nem adtak meg egy jogos tizenegyest.
Kenny
petey
több mint 1 éve
ez mi volt? Barcika játékosok előbb örültek 😊Ez nekem is feltűnt, valami sötét dolog lehet a háttérben
NB2
több mint 1 éve
De mérgesek lehetnek Otigbára, mennyire lezsírozott utolsó másodperces gól volt ez pedig, de hát legközelebb öngólt kell rúgni, nem szabad másra bízni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Eros lett a keleti blokk az nb1-ben. Legalabb emelkedik a nezoszam.
több mint 1 éve
ez mi volt? Barcika játékosok előbb örültek 😊Ott előrébb volt a stream. 😀
NB2
több mint 1 éve
Otigba fejében ott volt az NBI-ben.Meg a bíróban aki megint nem fújta ahogy agyonverték Milánt
NB I-es a Kazincbarcika.
iktriad
több mint 1 éve
honved uzent a fehervarnak😂😂mondjuk nem értem, hogy miért hiszik mindig, hogy miattunk estek ki. úgy, hogy a csútnak nem adtak meg egy jogos tizenegyest.
Kenny
több mint 1 éve
FM 2023-ban nyomtam velük pár évet, akkor megkedveltem őket, de azt nem gondoltam volna, hogy egyszer NB1-esek lesznek 😊
több mint 1 éve
Vidi, a kocka el van vetvehonved uzent a fehervarnak😂😂mi volt, messze a tv és nem láttam??
Kenny
Klaci79
több mint 1 éve
ez mi volt? Barcika játékosok előbb örültek 😊
több mint 1 éve
acsengegeri
36
NB1-BEN A KAZINCBARCELONA!!Budapest csövesbánat felén jövőre lehet újrapróbálkozni, ISMÉT.
Köszönöm a lehetőséget!
több mint 1 éve
Otigba fejében ott volt az NBI-ben.NB I-es a Kazincbarcika.
több mint 1 éve
honved uzent a fehervarnak😂😂mi volt, messze a tv és nem láttam??
Kenny
több mint 1 éve
Gyerünk már IK