Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
imádom Nunezt de ő se túl okos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Chat spammeli, hogy Mo Salad xDhálisten nekem nincs most chat 😀
Sixo
11 hónapja
Ez a Salah olyan buta mint a seggnem nagyon tudunk kontrázni mer nincs meg a football iq hozzá
JC6 (Mr. Miele)
mané, bobby, hendo nagyon hiányzik
11 hónapja
Salah homorított, ez nem bünti
11 hónapja
Ez a Salah olyan buta mint a segg
11 hónapja
ezért mondom a 2 hónapot 😊Ha csak a meccsek miatt, április 8 érné meg, mert május 7 az elődöntő visszavágó.úgy gondoltam hogy kb jövő hét kedden 😊Elég csak áprilisra, abban bennevan a negyed meg az elődöntő, döntő meg lesz TVben.Csak ez azoknak, mint en, akik mostansag ritkan neznek BL-t, pont nagy szopas, mert egy meccsert meg elo nem fizetek.én pont hogy agyalok most azon hogy az utolsó 2 hónapra előfizetek
Stez
Negritis, a vajda
zacknorb
Negritis, a vajda
zacknorb
mondjuk ha ma kiesik a pool akkor lehet később
11 hónapja
Tovább mehetne itt mind2, a Dortmund vagy a Villa párharcból meg mind2 ki lehetne zárni.
11 hónapja
Egyik csapat sem erdekel engem, csak most miutan az odavagon a PSG ugy jatszott, ahogy, aztan lattam, hogy hosszabbitasra all a parharc, megneztem volna az utolso fel orat. Amugy kb meg a donto sem erdekel, annyira nem hozott lazba ez a mezony most.Csak ez azoknak, mint en, akik mostansag ritkan neznek BL-t, pont nagy szopas, mert egy meccsert meg elo nem fizetek.én pont hogy agyalok most azon hogy az utolsó 2 hónapra előfizetek
Stez
Negritis, a vajda
11 hónapja
Ha csak a meccsek miatt, április 8 érné meg, mert május 7 az elődöntő visszavágó.úgy gondoltam hogy kb jövő hét kedden 😊Elég csak áprilisra, abban bennevan a negyed meg az elődöntő, döntő meg lesz TVben.Csak ez azoknak, mint en, akik mostansag ritkan neznek BL-t, pont nagy szopas, mert egy meccsert meg elo nem fizetek.én pont hogy agyalok most azon hogy az utolsó 2 hónapra előfizetek
Stez
Negritis, a vajda
zacknorb
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
11 hónapja
úgy gondoltam hogy kb jövő hét kedden 😊Elég csak áprilisra, abban bennevan a negyed meg az elődöntő, döntő meg lesz TVben.Csak ez azoknak, mint en, akik mostansag ritkan neznek BL-t, pont nagy szopas, mert egy meccsert meg elo nem fizetek.én pont hogy agyalok most azon hogy az utolsó 2 hónapra előfizetek
Stez
Negritis, a vajda
zacknorb
11 hónapja
Most éppen az van, hogy friss regisztráltként két hét ingyen vanCsak ez azoknak, mint en, akik mostansag ritkan neznek BL-t, pont nagy szopas, mert egy meccsert meg elo nem fizetek.én pont hogy agyalok most azon hogy az utolsó 2 hónapra előfizetek
Stez
Negritis, a vajda
11 hónapja
Elég csak áprilisra, abban bennevan a negyed meg az elődöntő, döntő meg lesz TVben.Csak ez azoknak, mint en, akik mostansag ritkan neznek BL-t, pont nagy szopas, mert egy meccsert meg elo nem fizetek.én pont hogy agyalok most azon hogy az utolsó 2 hónapra előfizetek
Stez
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
11 hónapja
Egy előfizetést egyszerre 2 külön IP címről is engednek még nézni.Csak ez azoknak, mint en, akik mostansag ritkan neznek BL-t, pont nagy szopas, mert egy meccsert meg elo nem fizetek.én pont hogy agyalok most azon hogy az utolsó 2 hónapra előfizetek
Stez
Negritis, a vajda
11 hónapja
Csak ez azoknak, mint en, akik mostansag ritkan neznek BL-t, pont nagy szopas, mert egy meccsert meg elo nem fizetek.én pont hogy agyalok most azon hogy az utolsó 2 hónapra előfizetek
Stez
11 hónapja
Baszki megneztem volna rugni.
11 hónapja
Úgy kell sokszor kikönyörögni, mert maguktólNekem adták a one előfizuhoz plDehogy. Ennyi penzert megvettek, kereskedelmi adokent alap, hogy perkaltatnak erte, hogy valamit visszaszedjenek.Gondoltam belenezek gyorsan a Pool-PSG-be, majd rajottem, az rtl-en van. Frankon felpakoltak online fizetos streamre, hogy basszak meg? 😁Meglep?
Stez
Szerintem még a döntő is ott lesz.
Kampman
Csak ez azoknak, mint en, akik mostansag ritkan neznek BL-t, pont nagy szopas, mert egy meccsert meg elo nem fizetek.
Stez
shawnka
Elfelejtik az e-mail t küldeni,
11 hónapja
Nekem adták a one előfizuhoz plDehogy. Ennyi penzert megvettek, kereskedelmi adokent alap, hogy perkaltatnak erte, hogy valamit visszaszedjenek.Gondoltam belenezek gyorsan a Pool-PSG-be, majd rajottem, az rtl-en van. Frankon felpakoltak online fizetos streamre, hogy basszak meg? 😁Meglep?
Stez
Kampman
Csak ez azoknak, mint en, akik mostansag ritkan neznek BL-t, pont nagy szopas, mert egy meccsert meg elo nem fizetek.
Stez
11 hónapja
Szerencsere Slot annyira kifacsar mindenkit, hogy azert tartanek a torokok elleni NL-osztalyozotol, megis milyen formaban lesz. Foleg most egy 120 perces meccs, majd hetvegen megint 90 perces meccs utan.
11 hónapja
Ez innen már vakszerencse lesz bármelyiknek
11 hónapja
Szerinted alap. Amúgy egyre kevésbé az.De az eleg alap egy atlag haztartasban, bl-tol fuggetlenul is van = ingyen blMiért adna ingyen?Egy informatorom szerint amugy oriasi buko eddig. Sporttv nyerte a legtobbet ezzel hogy ingyen ad bl meccset.Gondoltam belenezek gyorsan a Pool-PSG-be, majd rajottem, az rtl-en van. Frankon felpakoltak online fizetos streamre, hogy basszak meg? 😁Meglep?
Stez
Kampman
JéBé
Ugyanúgy licitálni kellett és fizetni a B csomagért is.
Plusz a kábelTV sincs ingyen.
zacknorb
JéBé
Poloska vagyok.
11 hónapja
De az eleg alap egy atlag haztartasban, bl-tol fuggetlenul is van = ingyen blMiért adna ingyen?Egy informatorom szerint amugy oriasi buko eddig. Sporttv nyerte a legtobbet ezzel hogy ingyen ad bl meccset.Gondoltam belenezek gyorsan a Pool-PSG-be, majd rajottem, az rtl-en van. Frankon felpakoltak online fizetos streamre, hogy basszak meg? 😁Meglep?
Stez
Kampman
JéBé
Ugyanúgy licitálni kellett és fizetni a B csomagért is.
Plusz a kábelTV sincs ingyen.
zacknorb