Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
ráadásul úgy, hogy hiányzik min.a fél csapatHmm, vezet a Monza Bolognában egy bizonyos szemszögből gyönyörű kontra után.kerkezék meg a st james parkban
Mikey
Negritis, a vajda
11 hónapja
Sajna a Bylis is Laciban 😕Hmm, vezet a Monza Bolognában egy bizonyos szemszögből gyönyörű kontra után.kerkezék meg a st james parkban
Mikey
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
11 hónapja
Én meg remélem az enyémen xddremélem anyukája nevén van/lesz minden vagyona majd... 🙂Endrick with his wife. 🤍 pic.twitter.com/SvgHxaK8RL
— Madrid Xtra (@MadridXtra) January 17, 2025
Sixo
18 évesen feleség...(kép alapján a srác komolyabban gondolja a kapcsolatot, mint a másik fél 🥲 )
bogjosi
Viccet félre téve Hakimi jó példa lehet, most Kyle Walker meg rossz.
Poloska vagyok.
11 hónapja
Hmm, vezet a Monza Bolognában egy bizonyos szemszögből gyönyörű kontra után.kerkezék meg a st james parkban
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
remélem anyukája nevén van/lesz minden vagyona majd... 🙂Endrick with his wife. 🤍 pic.twitter.com/SvgHxaK8RL
Sixo
18 évesen feleség...(kép alapján a srác komolyabban gondolja a kapcsolatot, mint a másik fél 🥲 )
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
11 hónapja
Hmm, vezet a Monza Bolognában egy bizonyos szemszögből gyönyörű kontra után.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
Endrick with his wife. 🤍 pic.twitter.com/SvgHxaK8RL
11 hónapja
Noha a TV-ben egy hatalmas kókler, a pályán nyújtott teljesítménye maximálisan elismerendő (mármint Nyílnak, Rudi a TV-ben sem kókler)Poloska vagyok.
11 hónapja
Gondoltam. 😀Teljes sokkban vagyok. 😀Meglep, gondolom.Tíz évvel meghosszabbította Haaland szerződését a Manchester CityEzek szerint max egy ejnye-bejnyét kap majd a City és minden rendben, mehet minden tovább ugyanígy. Máskülönben aligha kötöttek volna ilyen szerződést.
11,4 milliárd forint per év.
Mikey
Bálesz
Mikey
(Nem igazán vártam mást, csak fura, hogy még az eredmény kihirdetése előtt lépnek egy ilyet.)
Bálesz
Igazolásokra is elköltöttek már 100 milliót, és a hírek szerint még igazolnak is, szóval ez a hosszabbítás csak hab a tortán.
11 hónapja
Teljes sokkban vagyok. 😀Meglep, gondolom.Tíz évvel meghosszabbította Haaland szerződését a Manchester CityEzek szerint max egy ejnye-bejnyét kap majd a City és minden rendben, mehet minden tovább ugyanígy. Máskülönben aligha kötöttek volna ilyen szerződést.
Mikey
Bálesz
Mikey
(Nem igazán vártam mást, csak fura, hogy még az eredmény kihirdetése előtt lépnek egy ilyet.)

11 hónapja
Meglep, gondolom.Tíz évvel meghosszabbította Haaland szerződését a Manchester CityEzek szerint max egy ejnye-bejnyét kap majd a City és minden rendben, mehet minden tovább ugyanígy. Máskülönben aligha kötöttek volna ilyen szerződést.
Mikey
Bálesz
11 hónapja
Tíz évvel meghosszabbította Haaland szerződését a Manchester CityEzek szerint max egy ejnye-bejnyét kap majd a City és minden rendben, mehet minden tovább ugyanígy. Máskülönben aligha kötöttek volna ilyen szerződést.
Mikey

11 hónapja
Tíz évvel meghosszabbította Haaland szerződését a Manchester City11,4 milliárd forint per év.
11 hónapja
Jota érzett valamit a combjában a hétközi forduló után, vélhetően ismét nem lesz kezdő - talán keretbe se. Ez a pali ha nem üvegből lenne baszki simán ott lehetne a top csatárok közt. 😕Majd Darwin rúg kettőt annak örömére, hogy visszatérhet az eltiltásából.
alatriste
11 hónapja
Egy ilyen 9-0 után kérdezném Szappanostól, hogy megérte haver?Mindeközben Szappanos
Kenny
11 hónapja
YoungZeeZee
9 412
lang is konnyebb uton halad mar...debrecen🤣annyira vagy jo csapat amennyire a cserekapusod. bmikor johet 1 v 2 v 3 serules.Hegyit is kölcsön vették fél évre. Öt kapus van a felnőtt keretben. Ebből Megyeri alap, kettő pedig kezdő lenne az nb1 felénél. Nem értem.
zacknorb
Nemes samu09
csebi
11 hónapja
Jota érzett valamit a combjában a hétközi forduló után, vélhetően ismét nem lesz kezdő - talán keretbe se. Ez a pali ha nem üvegből lenne baszki simán ott lehetne a top csatárok közt. 😕

Liverpool Fc
11 hónapja
Így a többieknek csak a gyengék jutnak 😊Hegyit is kölcsön vették fél évre. Öt kapus van a felnőtt keretben. Ebből Megyeri alap, kettő pedig kezdő lenne az nb1 felénél. Nem értem.
zacknorb
Nemes samu09

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
11 hónapja
annyira vagy jo csapat amennyire a cserekapusod. bmikor johet 1 v 2 v 3 serules.Hegyit is kölcsön vették fél évre. Öt kapus van a felnőtt keretben. Ebből Megyeri alap, kettő pedig kezdő lenne az nb1 felénél. Nem értem.
zacknorb
Nemes samu09
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
Hegyit is kölcsön vették fél évre. Öt kapus van a felnőtt keretben. Ebből Megyeri alap, kettő pedig kezdő lenne az nb1 felénél. Nem értem.
zacknorb
11 hónapja
Kvaratskhelia ma vesz részt az orvosi vizsgálaton Párizsban, mielőtt a PSG játékosa lesz. Titkon bíztam abban, hogy ő valahogy tényleg Liverpoolba fog igazolni, persze ez sem jött össze. Még ennyi év után is naiv vagyok.Mondjuk pont arra az oldalra van tele emberekkel a keret, a másik oldalra már inkább lehetne mélység, de ki jönne el Salah mögé (A válasz: Chiesa)
Mikey
Poloska vagyok.
11 hónapja
Kvaratskhelia ma vesz részt az orvosi vizsgálaton Párizsban, mielőtt a PSG játékosa lesz. Titkon bíztam abban, hogy ő valahogy tényleg Liverpoolba fog igazolni, persze ez sem jött össze. Még ennyi év után is naiv vagyok.