Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Ezzel a védősorral nem kéne visszaállni védeni az 1 gólos előnyt, az esélytelen.
több mint 1 éve
Jó, mondjuk Révész se jobb ebben, aztán az ő csapata feljutott. Szóval nem csak a kommunikáción múlik.Pintér: Amelyik csapat nem tud élni a lehetőségeivel, és most nem csak a mai találkozóra gondolok, az nem tud feljutni.Szerintem elsősorban a többi meccsre gondolt ebben a mondatban, de nem véletlenül akarták már szövetségi kapitányi korszakában is kommunikációs tréningre küldeni az MLSZ-től.
Bazmeg már, beszélj a "mai találkozóról". Milyen lehetőségeink voltak Otigba végén kimaradt fejesén kívül?
nagylaza, főpohárnok
Kampman
több mint 1 éve
Pintér: Amelyik csapat nem tud élni a lehetőségeivel, és most nem csak a mai találkozóra gondolok, az nem tud feljutni.Szerintem elsősorban a többi meccsre gondolt ebben a mondatban, de nem véletlenül akarták már szövetségi kapitányi korszakában is kommunikációs tréningre küldeni az MLSZ-től.
Bazmeg már, beszélj a "mai találkozóról". Milyen lehetőségeink voltak Otigba végén kimaradt fejesén kívül?
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Pintér: Amelyik csapat nem tud élni a lehetőségeivel, és most nem csak a mai találkozóra gondolok, az nem tud feljutni.Bazmeg már, beszélj a "mai találkozóról". Milyen lehetőségeink voltak Otigba végén kimaradt fejesén kívül?
több mint 1 éve
Ebből a táblázatból az a durva hogy idegenbeli meccseket nézve 9. hely, 😕www.eredmenyek.com/foci/magyarorszag/merkantil-bank-liga/#/h2n6jR1k/form/overall/15A Honvéd nem akar már végre betakarodni az öltözőbe? Mi a faszt ünnepelnek?Szerintem van rá sansz, hogy tavasszal nekünk lett a legtöbb pontunk. De mindenképp Top 3. 😀
nagylaza, főpohárnok
iktriad
NB2
Otthon 1. lett a Vasas.
mondjuk az OK
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Az utolsó nyolc forduló:Mezőkövesd Zsóry FC–Vasas FC 3–0
Vasas FC–Aqvital FC Csákvár 3–0
BVSC-Zugló–Vasas FC 2–1
Vasas FC–Gyirmót FC Győr 1–0
Szentlőrinc–Vasas FC 2–1
Vasas FC–Békéscsaba 1912 Előre 3–1
Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Vasas FC 0–1
Vasas FC–Budapest Honvéd FC 2-2
Négy győzelem, három vereség(!), egy döntetlen. Édeskevés... A Honvéd elleni sorsdöntő meccsen (hazai pályán) nemcsak győzni nem sikerült, hanem annak is örülhettünk, hogy nem kaptunk ki. Meg nem érdemelt mázli lett volna behúzni a W-t az utolsó másodpercben lőtt (fejelt) góllal, szóval, teljesen jogos, hogy ebbe a szar Nb1-be se férünk be.
De ettől még fájdalmas.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
www.eredmenyek.com/foci/magyarorszag/merkantil-bank-liga/#/h2n6jR1k/form/overall/15A Honvéd nem akar már végre betakarodni az öltözőbe? Mi a faszt ünnepelnek?Szerintem van rá sansz, hogy tavasszal nekünk lett a legtöbb pontunk. De mindenképp Top 3. 😀
nagylaza, főpohárnok
iktriad
több mint 1 éve
Az egyik legkisebb költségvetés van és a legjobb szakmai munka folyik ott. Remélem 😊Ez a Vasas amíg nem tisztul meg, marad a posványban.A Szegedben sajna annyira nem tudok hinni mint a Vasasban. De abban biztos vagyok, hogy jövőre is lesz egy Kecsó, Barcika szerű Cindarella sztori. A tippem erre a Kozármisleny.
Jövőre vissza akar jutni a Kecsó, Honvéd, Vidi és Szegeden is álmodoznak. Jó buli lesz😃
JC6 (Mr. Miele)
iktriad
több mint 1 éve
Ez a Vasas amíg nem tisztul meg, marad a posványban.A Szegedben sajna annyira nem tudok hinni mint a Vasasban. De abban biztos vagyok, hogy jövőre is lesz egy Kecsó, Barcika szerű Cindarella sztori. A tippem erre a Kozármisleny.
Jövőre vissza akar jutni a Kecsó, Honvéd, Vidi és Szegeden is álmodoznak. Jó buli lesz😃
JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
Az adrenalin csodákra képesamióta saját szememmel láttam testközelből hol parkourozott le az a jóember, csak a tisztelet hangján tudok megszólalni arról a sportteljesítményrőlfél város a pályán BrüsszelbenSzájer meg az ereszről nézi?
Löfli
iktriad
fake.id
több mint 1 éve
Gyerünk Velence! Ki kell húzni 😀(És jó lenne egy vendég siker is Torinóban)

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Ez a Vasas amíg nem tisztul meg, marad a posványban. Jövőre vissza akar jutni a Kecsó, Honvéd, Vidi és Szegeden is álmodoznak. Jó buli lesz😃
több mint 1 éve
Utólag is boldog szülinapot! Szerintem még biztos megéled hogy a Steelers egyszer visszajut a Mennyeibe!TegnapVasas feljutást kértem szülinapomra.Jó de az élet általában ezt mondja a legtöbb embernek. Ma tartod a szülinapod amúgy?
Az élet tényleg azt mondta FÁKKJÚ
zacknorb
iktriad
25 lettem, az SZJA mentesség is elszállt.
Meg amúgy nem is tartom, mert sajna nem úgy alakul.
zacknorb
több mint 1 éve
BSZ! mondjuk azt nem tudhatod melyik szülinapodra kapod. lehet a 82.-reTegnapVasas feljutást kértem szülinapomra.Jó de az élet általában ezt mondja a legtöbb embernek. Ma tartod a szülinapod amúgy?
zacknorb
iktriad
zacknorb
több mint 1 éve
TegnapVasas feljutást kértem szülinapomra.Jó de az élet általában ezt mondja a legtöbb embernek. Ma tartod a szülinapod amúgy?
zacknorb
iktriad
több mint 1 éve
Vasas feljutást kértem szülinapomra.Jó de az élet általában ezt mondja a legtöbb embernek. Ma tartod a szülinapod amúgy?
zacknorb
több mint 1 éve
Vasas feljutást kértem szülinapomra.Azt már akkor bemondta nekünk, mikor ezt a balfasz csapatot választottuk...
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Vasas feljutást kértem szülinapomra.Az élet tényleg azt mondta FÁKKJÚ
több mint 1 éve
amióta saját szememmel láttam testközelből hol parkourozott le az a jóember, csak a tisztelet hangján tudok megszólalni arról a sportteljesítményrőlfél város a pályán BrüsszelbenSzájer meg az ereszről nézi?
Löfli
iktriad
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
több mint 1 éve
fél város a pályán BrüsszelbenSzájer meg az ereszről nézi?
Löfli