Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 875 — LIGHTS OUT!
Ezzel a védősorral nem kéne visszaállni védeni az 1 gólos előnyt, az esélytelen.

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 139 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Pintér: Amelyik csapat nem tud élni a lehetőségeivel, és most nem csak a mai találkozóra gondolok, az nem tud feljutni.
Bazmeg már, beszélj a "mai találkozóról". Milyen lehetőségeink voltak Otigba végén kimaradt fejesén kívül?
nagylaza, főpohárnok
Szerintem elsősorban a többi meccsre gondolt ebben a mondatban, de nem véletlenül akarták már szövetségi kapitányi korszakában is kommunikációs tréningre küldeni az MLSZ-től.
Kampman
Jó, mondjuk Révész se jobb ebben, aztán az ő csapata feljutott. Szóval nem csak a kommunikáción múlik.
több mint 1 éve
Maldini 1 perc alatt 2 gól

több mint 1 éve
Radu az egész szezonban az egyik legjobb vonal kapusa volt, +3as psxg-vel. Erre ma 0.09re kapott eddig 2 gólt xD Én fixen kivédtem volna mind2t.

Szerkesztette: Sixo

több mint 1 éve
KOLO MUANI !!! Köcsög Venezia megérdemelte

több mint 1 éve
Köszi Radu.

több mint 1 éve
ILDIC !!!

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 587
Pintér: Amelyik csapat nem tud élni a lehetőségeivel, és most nem csak a mai találkozóra gondolok, az nem tud feljutni.
Bazmeg már, beszélj a "mai találkozóról". Milyen lehetőségeink voltak Otigba végén kimaradt fejesén kívül?
nagylaza, főpohárnok
Szerintem elsősorban a többi meccsre gondolt ebben a mondatban, de nem véletlenül akarták már szövetségi kapitányi korszakában is kommunikációs tréningre küldeni az MLSZ-től.
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 880 — beers & Packers
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 796
A Honvéd nem akar már végre betakarodni az öltözőbe? Mi a faszt ünnepelnek?
nagylaza, főpohárnok
Szerintem van rá sansz, hogy tavasszal nekünk lett a legtöbb pontunk. De mindenképp Top 3. 😀
iktriad
 www.eredmenyek.com/foci/magyarorszag/merkantil-bank-liga/#/h2n6jR1k/form/overall/15
NB2
Ebből a táblázatból az a durva hogy idegenbeli meccseket nézve 9. hely, 😕
Otthon 1. lett a Vasas.
mondjuk az OK

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 880 — beers & Packers
Az utolsó nyolc forduló:
Mezőkövesd Zsóry FC–Vasas FC 3–0
Vasas FC–Aqvital FC Csákvár 3–0
BVSC-Zugló–Vasas FC 2–1
Vasas FC–Gyirmót FC Győr 1–0
Szentlőrinc–Vasas FC 2–1
Vasas FC–Békéscsaba 1912 Előre 3–1
Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Vasas FC 0–1
Vasas FC–Budapest Honvéd FC 2-2
Négy győzelem, három vereség(!), egy döntetlen. Édeskevés... A Honvéd elleni sorsdöntő meccsen (hazai pályán) nemcsak győzni nem sikerült, hanem annak is örülhettünk, hogy nem kaptunk ki. Meg nem érdemelt mázli lett volna behúzni a W-t az utolsó másodpercben lőtt (fejelt) góllal, szóval, teljesen jogos, hogy ebbe a szar Nb1-be se férünk be.
De ettől még fájdalmas.

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 29 154 — nabege2@yahoo.com
A Honvéd nem akar már végre betakarodni az öltözőbe? Mi a faszt ünnepelnek?
nagylaza, főpohárnok
Szerintem van rá sansz, hogy tavasszal nekünk lett a legtöbb pontunk. De mindenképp Top 3. 😀
iktriad
 www.eredmenyek.com/foci/magyarorszag/merkantil-bank-liga/#/h2n6jR1k/form/overall/15
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 284
Ez a Vasas amíg nem tisztul meg, marad a posványban.
Jövőre vissza akar jutni a Kecsó, Honvéd, Vidi és Szegeden is álmodoznak. Jó buli lesz😃
JC6 (Mr. Miele)
A Szegedben sajna annyira nem tudok hinni mint a Vasasban. De abban biztos vagyok, hogy jövőre is lesz egy Kecsó, Barcika szerű Cindarella sztori. A tippem erre a Kozármisleny.
iktriad
Az egyik legkisebb költségvetés van és a legjobb szakmai munka folyik ott. Remélem 😊
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 139 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jövőre vissza akar jutni a Kecsó, Honvéd, Vidi és Szegeden is álmodoznak. Jó buli lesz😃
JC6 (Mr. Miele)
A Szegedben sajna annyira nem tudok hinni mint a Vasasban. De abban biztos vagyok, hogy jövőre is lesz egy Kecsó, Barcika szerű Cindarella sztori. A tippem erre a Kozármisleny.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 244 — Cowboys fan
fél város a pályán Brüsszelben
Löfli
Szájer meg az ereszről nézi?
iktriad
amióta saját szememmel láttam testközelből hol parkourozott le az a jóember, csak a tisztelet hangján tudok megszólalni arról a sportteljesítményről
fake.id
Az adrenalin csodákra képes
több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 934 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Gyerünk Velence! Ki kell húzni 😀
(És jó lenne egy vendég siker is Torinóban)

Liverpool Fc
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 284
több mint 1 éve
Vasas feljutást kértem szülinapomra.
Az élet tényleg azt mondta FÁKKJÚ
zacknorb
Jó de az élet általában ezt mondja a legtöbb embernek. Ma tartod a szülinapod amúgy?
iktriad
Tegnap
25 lettem, az SZJA mentesség is elszállt.
Meg amúgy nem is tartom, mert sajna nem úgy alakul.
zacknorb
Utólag is boldog szülinapot! Szerintem még biztos megéled hogy a Steelers egyszer visszajut a Mennyeibe!
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 720 — Csodabogár
zacknorb
Jó de az élet általában ezt mondja a legtöbb embernek. Ma tartod a szülinapod amúgy?
iktriad
Tegnap
zacknorb
BSZ! mondjuk azt nem tudhatod melyik szülinapodra kapod. lehet a 82.-re

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 761 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
zacknorb
iktriad
Tegnap
több mint 1 éve
zacknorb
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 30 507 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
zacknorb
Azt már akkor bemondta nekünk, mikor ezt a balfasz csapatot választottuk...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 761 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
több mint 1 éve
fake.id 1 972 — sixseveeeeeen
Löfli
iktriad
amióta saját szememmel láttam testközelből hol parkourozott le az a jóember, csak a tisztelet hangján tudok megszólalni arról a sportteljesítményről

what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
több mint 1 éve
Löfli