Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Dehogy. Ennyi penzert megvettek, kereskedelmi adokent alap, hogy perkaltatnak erte, hogy valamit visszaszedjenek.Gondoltam belenezek gyorsan a Pool-PSG-be, majd rajottem, az rtl-en van. Frankon felpakoltak online fizetos streamre, hogy basszak meg? 😁Meglep?
Stez
Szerintem még a döntő is ott lesz.
Kampman
Csak ez azoknak, mint en, akik mostansag ritkan neznek BL-t, pont nagy szopas, mert egy meccsert meg elo nem fizetek.
11 hónapja
Miért adna ingyen?Egy informatorom szerint amugy oriasi buko eddig. Sporttv nyerte a legtobbet ezzel hogy ingyen ad bl meccset.Gondoltam belenezek gyorsan a Pool-PSG-be, majd rajottem, az rtl-en van. Frankon felpakoltak online fizetos streamre, hogy basszak meg? 😁Meglep?
Stez
Kampman
JéBé
Ugyanúgy licitálni kellett és fizetni a B csomagért is.
Plusz a kábelTV sincs ingyen.
Poloska vagyok.
11 hónapja
Azt mintha tilos lenne, de lehet már az is változottGondoltam belenezek gyorsan a Pool-PSG-be, majd rajottem, az rtl-en van. Frankon felpakoltak online fizetos streamre, hogy basszak meg? 😁Meglep?
Stez
Kampman
11 hónapja
Egy informatorom szerint amugy oriasi buko eddig. Sporttv nyerte a legtobbet ezzel hogy ingyen ad bl meccset.Gondoltam belenezek gyorsan a Pool-PSG-be, majd rajottem, az rtl-en van. Frankon felpakoltak online fizetos streamre, hogy basszak meg? 😁Meglep?
Stez
Kampman
11 hónapja
Az fix nem, az ki van mondva hogy a nagy RTLen lesz.Gondoltam belenezek gyorsan a Pool-PSG-be, majd rajottem, az rtl-en van. Frankon felpakoltak online fizetos streamre, hogy basszak meg? 😁Meglep?
Stez
Kampman
Ha lett volna Fradi, annak is ott kellett volna mennie.
Poloska vagyok.
11 hónapja
Gondoltam belenezek gyorsan a Pool-PSG-be, majd rajottem, az rtl-en van. Frankon felpakoltak online fizetos streamre, hogy basszak meg? 😁Meglep?
Stez
11 hónapja
Gondoltam belenezek gyorsan a Pool-PSG-be, majd rajottem, az rtl-en van. Frankon felpakoltak online fizetos streamre, hogy basszak meg? 😁
11 hónapja
Akkor lenne csak igazán fájó az FA kupa kiesésMa nekünk nem akar bemenni semmi, pedig nagyon nem kéne egy OT a vasárnapi döntő előtt.Igen latok en is egy tizikkel kihullunk itt aztan mentalisan es fizikalisan faradtan vasarnap is. Pl zsebben szoval gyorsan veget erhet a szezon😀
Mikey
JéBé
11 hónapja
Azt nem láttam, eltakarták az emberek, de gyanúsan lazán fogták, ha ember van nem bírták volna olyan könnyen.Volt is rajta valaki?Arra értem vissza, hogy 6an visznek egy hordágyat a pálya szélén.Kit kellett hordágyon levinni? Épp lemaradtam róla.Elsántikált, nem kellett hordágy.
Sixo
Mikey
Sixo
Kampman
11 hónapja
Hát így ki lehet esni mondjuk
11 hónapja
Ma nekünk nem akar bemenni semmi, pedig nagyon nem kéne egy OT a vasárnapi döntő előtt.Igen latok en is egy tizikkel kihullunk itt aztan mentalisan es fizikalisan faradtan vasarnap is. Pl zsebben szoval gyorsan veget erhet a szezon😀
Mikey
11 hónapja
Most már több mint tíz perce tudom folyamatosan nézni úgy, hogy sem a net, sem a stream nem megy el + még hang is van. Ebből arra következtetek: jön a hosszabbítás.
11 hónapja
Volt is rajta valaki?Arra értem vissza, hogy 6an visznek egy hordágyat a pálya szélén.Kit kellett hordágyon levinni? Épp lemaradtam róla.Elsántikált, nem kellett hordágy.
Sixo
Mikey
Sixo
11 hónapja
YoungZeeZee
9 509
nunez😆
11 hónapja
Arra értem vissza, hogy 6an visznek egy hordágyat a pálya szélén.Kit kellett hordágyon levinni? Épp lemaradtam róla.Elsántikált, nem kellett hordágy.
Sixo
Mikey
11 hónapja
Ma nekünk nem akar bemenni semmi, pedig nagyon nem kéne egy OT a vasárnapi döntő előtt.Lesz még egy gól rendesben
Mikey
11 hónapja
Kit kellett hordágyon levinni? Épp lemaradtam róla.Elsántikált, nem kellett hordágy.
Sixo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
Ma nekünk nem akar bemenni semmi, pedig nagyon nem kéne egy OT a vasárnapi döntő előtt.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
A második elmaradt sárga a vendégeknél
11 hónapja
Kit kellett hordágyon levinni? Épp lemaradtam róla.Asszem Alexander-Arnold.
Sixo
11 hónapja
Kit kellett hordágyon levinni? Épp lemaradtam róla.TAA, de saját lábon ment le
Sixo
Szerkesztette: slowmotion